Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
10.7.09 19:58

hkač, já si neuvědom ila ty neštovice… apřitom jsme o tom četla.. tak to je blbé a neohrozí nějak miminko????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.7.09 20:03
Markit.Hl píše:
hkač, já si neuvědom ila ty neštovice… apřitom jsme o tom četla.. tak to je blbé a neohrozí nějak miminko????

No doufám, že ne. Na netu všude píšou, že když je těhotná už měla, tak by měla být chráněná ona i miminko. A ptala jsem se na to i Anežčiny dětské doktorky, a ta taky říkala, že by se nemělo nic stát. Tak mi nezbývá než doufat. Mnohem horší by bylo, kdybych to chytla (nebo teda spíš miminko) kolem porodu. To je prý úmrtnost až 30%. Docela se divím, že v době, kdy existuje očkování, se ještě stává, že otěhotní žena, která je neměla (a nenechala se očkovat).

Ale to víš, červíček pořád hlodá. No ale snažím se to brát tak, že s tím stejně nic neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
10.7.09 20:07

hkac:snad te uklidnim,ale kdyz otehotnela kolegyne,tak u nas na oddeleni byly u dvou deti nestovice a to delam na chirde.Konzultovala to s nasim infektologem a je to,jak rikas.Pokud jsi je mela,muzes byt v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.7.09 20:16
kikina2004 píše:
hkac:snad te uklidnim,ale kdyz otehotnela kolegyne,tak u nas na oddeleni byly u dvou deti nestovice a to delam na chirde.Konzultovala to s nasim infektologem a je to,jak rikas.Pokud jsi je mela,muzes byt v klidu.

Děkujuuu! Každé další přesvědčení je super :wink: Říkám si, že i kdyby imunita nebyla celoživotní, jak se všude píše, tak já je měla cca před 20 lety, a to snad není zas tak moc. Tím se uklidňuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.7.09 20:48

holky ve mne zase hloda cervik, protoze je mi lip, takze jsem se na rychlo objednala na KO na pondeli, tak uvidim, doufam, ze jsou srdicka v poradku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.7.09 20:51

jinak se chci zeptat , zacaly me bolet nohy, ale tak jako ze jsou tezke, musim porad menit polohy , uvolnovat atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
10.7.09 20:53
jizvíková píše:
holky ve mne zase hloda cervik, protoze je mi lip, takze jsem se na rychlo objednala na KO na pondeli, tak uvidim, doufam, ze jsou srdicka v poradku :roll:

jizvi,taky je mi dobre,ale po tech nervech ted se nestresuju,snad je vse OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.7.09 20:56

jako tak 2× denne hodim jsem utahana a vsechno mi porad smrdi, ale zvladnu nejaky jidlo :lol: , akorat pit porad nejak nemuzu :(
tak mela jsem jit za tyden na KO na pujdu o tyden driv, to zas nic neni, aspon se domluvim na ten screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.7.09 21:04

Jizvi, a co jsi řekla, že chceš přijít dřív? Že ti už není blbě? Určitě to bude dobrý, nejsi jediná. Na ten screening se zeptej, určitě je to dobrá investice. A já ještě navíc dneska zjistila, že mi velkou část proplatí moje pojištovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
10.7.09 21:07

štikuš mám v tom nějak bordel. ty čekáš dvojčata???

Přiznám se,ž e tím, že se mi ztrácí nevolnosti se nějak neděsím… ale asi máš za sebou něco nepříjemného, že máš tak strach, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.7.09 21:08

rekla jsem sestre ze mi neni tak blbe a ze se bojim a ona ze v poho at prijdu, jasne, zadne penize investovane do deti nesjou na skodu, urcite se to vyplati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
10.7.09 21:08

Markit jizi ceka dvojcatka :lol:
Copak delate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.7.09 21:09
Markit.Hl píše: štikuš mám v tom nějak bordel. ty čekáš dvojčata???Přiznám se,ž e tím, že se mi ztrácí nevolnosti se nějak neděsím… ale asi máš za sebou něco nepříjemného, že máš tak strach, že?

Doufám, že můžu odpovědět za Jizvikovou - u ní to pravděpodobně vypadá na dvojčátka :) No jo, Markit, je nás fakt moc a já taky někdy musím lovit v paměti, abych to nepopletla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.7.09 21:09

vim, ze nejsem jedina, ale prece jen zacalo to 7+4 a to brzo je
jinak dneska zacinam 9tt takze 3 mesic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
10.7.09 21:11

Jitvi, tak to je taky pravda, radši 10× zbytečně, než jednou nejít a riskovat......

Katy, nějak mi uniklo, kdo ty dvojčátka čeká....... :D
Jinak koukám na telku na Muže se železnou maskou, uspáváme Liborovu Ivu, kterou nakonec budeme mít až do neděle......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí