Poradna duly
Jana Čurdová
no tak to by vysvetlovalo, ze na wc jsem casteji nez v pelechu
Stiko, to jako ze kvuli zvraceni jsou jine hodnoty nebo kvuli jinym hodnotam je zvraceni?
hkac píše:
Stiko, to jako ze kvuli zvraceni jsou jine hodnoty nebo kvuli jinym hodnotam je zvraceni?
zkresleny hodnoty kvuli zvraceni
no sice muzu vic jist zvlast dopo, ale odpo mi neni nejlip,, i kdyz ted je to takovy slabo, mdloby a min zvracim, i kdyz mam vic to bolavy blinkani jenom stav
Dobré ránko, ranní blití mám za sebou, tak honem píšu a půjdu lehnout. Mám po další kontrole, včera mi zkontrolovali moč, vzali krev, stěry a změřili pánev a hlavně dali těhu průkazku
. KO byla bez ultrazvuku, tak jen doufám, že je vše O.K. Další KO mám 6.8. s ultrazvukem, tak se už teď těším ![]()
Jestli máte dnes některá kontrolu, tak držím moc palečky a přeju jen dobré zprávy ![]()
A taky hezký den a taky víkend. Zatím pápá ![]()
cau kocky, me celou noc boli bricho, tak jdu na desatou k mudre, drzte palce pls
Jejda, stiko, tak to budu držet všechny palce a čekat na dobrou zprávu. Člověk se pořád musí strachovat
Ale věřím, že to bude v pořádku, že prostě mimouš zase povyrostl a chce víc místa, tak si tam dělá pořádek
Drž se a pak napiš ![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010
h.sona - 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, KO ?.7
Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 3.2.2010, UTZ 17.7
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 20.7
stika - 38 let, Praha, TP ??, KO 13.7
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2, KO
janysek025 - jana 25let, Kladno, TP 11.2.2010, KO+UTZ 16.7.
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO 27.7
Berenike - ????, Ostrava, TP ??, KO ???
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO 24.7
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP ??, KO 17.7
hkac - Praha, ???????
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2. UTZ 7.7
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP ??, KO 9.7.
Ppetra - ??????????, KO 21.7
Zatim jen prozatimni seznamek, prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ. Navrhy co jeste k tomu pridame atd… prosim
stiko pokud nemas krece a nekrvacis tak si myslim ze je vse ok
hned napsi, drzim palecky ![]()
kiki u tebe si myslim ze je to jen poplasna zprava a vse je v poradku
taky drzim pesti ![]()
Jak se dnes mate?? Zavidim kdo ma patek, ze uz nejde zitra do prace. Ja mam dneska dost prace tak se aspon nebudu nudit ![]()
Vsem kdo maji KO stesticko a napiste ![]()
cauky,
tak mimi ma 26mm a je v poradku
. Jen mam plny streva, tak beru laktozu a magnezko. Uz deset dni jsem nekajdila, tak to tam fest tlaci.