Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
17.7.09 17:55

ahojky
děkuji všem ke gratulaci ko.
měla bych mít hotový metřík tak jsem zvědavá jestli se mi sem vloží.
Zkusím jsem také dát mého maleho ufonka ze včerejší kontroli,ovšem jestli se mi to povede.

Řekla byvh že břicho mi už taky pomalu začíná narůstat.(však mimísek už měří 29 mm)už je to kus človíčka :D

Jinak nevolnosti pomalu ubývají,už nemám pocit nevolnosti při ranním vstávaní,akorát mi vadí nějaké pachy,který mě k nevolnostem nutí.
v sobotu jsem si dala merunku a tu jsem tedy vyhodila ale byla tak dobrá.nam nam nam.

Holky neporadíte mi některá jaké vytamíny jsou ted dobré.Beru každej den jednu tabletu kyseliny listové - to i poradila sestra,a také říkala že je dobrý i hořčík takhle ze začátku ale ke konci by se prý neměl brát kuli křečím. :roll: :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.7.09 18:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.7.09 18:20

jupí jupí jupí povedlo se.ještě bych si chtěla dát foto ke mě jako k nicku ale boužel vůbec nevím jak na to,tak zase až přijede segra a poradí mi.hi hi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.7.09 19:41

Jani, hořčík se právě ordinuje proti křečím!!!! Aby nebyly. užívám ho tak ve vysokách dávkách už víc jak 2,5 roku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.7.09 19:45

Uz jsem doma :wink:
Tak utz byl a vse vypada dobre, meril to NT tak rikal ze je to ok. :dance:
Akorat musel do neho zduchat at se trochu otoci,asi spal :lol: hehe a manza tak co je to holka?? :lol: takm se smal ze to jeste nejde poznat :wink: Vzali mi 4 ampule krve, kdyby neco nasli tak do 4 dnu mi zavolaji jinak mi akorat poslou dopis jak bude vse ok. Tak doufam ze volat nebudou :wink:
Mimisek ma 5,1 cm CRL. TP mi upravil na 31.1.2010 takze jsem 11+5 tt :wink:
Fotecku vlozim asi zitra pac tady nemam fotak a za chvili jdu ke kamosce hlidat jeji dceru :wink:

Janysku krasna fotecka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.7.09 19:51

Katkaty, super, že ti dopadla kontrola OK a výsledky budou určitě taky v pořádku.

Doufám,ž e nám teď neutečeš do Ledňátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.7.09 19:55

Markit jestli muzu a vsichni souhlasi tak bych zustala tady, stejne nas bude rodit urco vic v lednu :wink: co vy na to?Muzu zustat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.7.09 19:59

Já si dneska „užila“ :( už to vedro prostě nezvládám..... chtěla jsem se jít okoupat a akorát jsem si stihla oblíkdnou plavky, když jsem se kácela k zemi. Libčovi trvalo skoro půl hod, než mě dostal do stavu, abych se přemístila do postele, pak jsem usnula a on jel zalít rodičům zahradu a když přišel, našel mě na zemi, kde jsem byla asi 15 min. Snad už se koenčně trochu ochladíííííííí :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.7.09 20:00

Katkaty mě by asi mrzelo, kdybys odešla… jsi tu takové sluníčko......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.7.09 20:06

Markit jee dekuji, uz jsem si tu zvykla tak zustanu :wink:
Teda a to tvoje omdlivani je mazec :( kurna uz by se vam melo zitra ochladit ne?? U nas dneska skoro cely den prsi ale taky takove privalaky az jsme meli na parkovisti potopu 8O

Hele tak se aspon chlad studenou vodou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.7.09 20:11

Katy , ani studená sprcha už skoro vůbec nezabírá… zítra se tu má ochladit a pršet, ale tady na východě má být ještě 29 st.C. A pozítří a celý týden pak kolem 20 - 25 st. C. PAk už bude líp..... doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.7.09 20:13

Markit tak snad uz bude lepe :wink: tyjo tady takove horko asi nikdy nebude, bylo tu asi par dnu max 30 C a to uz bylo moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.7.09 20:15

děs byl, že ani doma se nedařilo snížit teplotu… o půl 9 ráno tu bylo 25,2 a přřez den 27.5 a to jsem měla vedle v pokoji větrák......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
17.7.09 21:09

jo jsme unorove poblijonky :lol:
ja dnes hodila jen dvakrat :lol:
jinak nejhorsi je lednicka, otevrit ji je utrpeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773