Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
17.7.09 21:26

Holky dekuji :huban: ja bych neodesla :wink:
jizvi snad uz to nebude dlouho trvat, ja sice nebliju ale kolikrat k tomu nemam daleko :lol:
Markit hmm no uz bude lepe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.7.09 23:39

holky můžu vás poprosit?jestli budete mít chvilku času nehodíte mi hlasík pro neteř a synovce?
 http://janysek025.galerie.cz/3544703-deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
18.7.09 07:09

Cau kocky,

UTZ krasnej, mas miminko polozeny jako ja, nerikali ti ze mas placenta previa?

Jizvi, ja kdyz jdu do lednice, kose, mycky tak dejcham pusou :wink: . No ja ji dejcham vetsinou hlavne venku, kde jsou navoneny zensky a cigaro je teda pro me zabijak.

Tak konecne tu mame jen 16 stupnu, pujdu si neco koupit k jidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.09 08:55

Dobre ranko

Janysku odhlasovano :wink:

Tak jsem se malem poblila zas u toho cisteni zubu :evil: ja uz to mam asi vbsugerovane ci co :lol: uz jen jak jdu do koupelny tak me natahuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.7.09 11:20

ahojky

katkaty moc děkuji za hlas.

stiko jestli to bylo na mě s tou pacentou tak doktor nic neříkal.co to je ta provia?a tobě dělali normální ten vrchní ultrazvuk?

jak se jinak dneska mate?Ja se cítím docela dobře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
18.7.09 14:05

Janysku , me delali jen ten vnitrni zatim a previa je ze je u delozniho hrdla, tedy vepredu, prej.

Ja mam dneska teda desnou motolici a migrenu jak leje :roll: , stale myslim na Markit, ta musi furt omdlevat jak se meni tlak, me namerili na KO 80/60 a leckdy k tomu nemam taky daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.7.09 15:46

stiko doktor říkal že je vše v pořádku,proto jsou asi naše miminka zadami vidět že jsou vnitřním UTZ ne?Tak si to teda myslim. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
18.7.09 18:36
janysek025 píše:
stiko doktor říkal že je vše v pořádku,proto jsou asi naše miminka zadami vidět že jsou vnitřním UTZ ne?Tak si to teda myslim. :?

Tak ja teda nevim, je fakt ze kaja byla obracene a ted koukam ze se mimi uz trosku posunulo a je jakoby hlavou dovnitr,uvidim co rekne ten mudr v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.7.09 18:44

Ahoj holky. Gratuluju k úspěšným kontrolám..

Já jsem se radovala, že nevolnosti jsou na ústupu (no teda - na jednu stranu radovala, na druhou měla obavy), ale od včera je mi zase mnohem hůř. Může to být tím, že míň spím a míň piju. To pití souvisí s těmi nevolnostmi oběma směry, je spíš takový začarovaný kruh. A to spaní je tu trochu horší než doma - jsme s Anežkou u našich, Anežka spí přes den tři hodiny, večer chodí ven (může až když zaleze sluníčko) a usíná kolem půlnoci. Pak vstává kolem šesté ráno, protože se nemůže dočkat, až půjde k babičce do postele. Takže já spím těch šest hodin denně, což mi teda fakt nestačí. Občas si schrupnu přes den, ale na víc jak pár minut to nikdy nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
18.7.09 19:55

Ahoj holky,tak od babicky zpet.Myslim,ze se nam ulevilo obema,babicka uz toho taky musela mit plny zuby a i ja se po skorem 14 dnech tesila domu. Tatka nam odjel na paintball,tak jsme samy s Klarkou a uzivame „holcici vecer“.

Jinak mam pocit,ze jak mi uplne skonci dopoledni nevolnosti,tak se pak neunesu. Odpoledne bych sezrala,na co prijdu-dnes jsem konkretne vajecny salat zajedla merunkovou Activii zvarohovou a moc mi smakovalo.

Jo a co takhle naladovost,ja nevim jestli svoje nalady posledni dva dny svadet na tehotenstvi,pocasi nebo si naliskat.Plati to hlavne na chudaka Martina,jakmile rekne neco,co se mi jen trochu nelibi,tak startuju. Ale uz jsem mu rikala,ze jenom 30 tydnu a zacne poporodni splin,tak se moc tesi.

Tak papa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.7.09 20:03
kikina2004 píše:
Ahoj holky,tak od babicky zpet.Myslim,ze se nam ulevilo obema,babicka uz toho taky musela mit plny zuby a i ja se po skorem 14 dnech tesila domu. Tatka nam odjel na paintball,tak jsme samy s Klarkou a uzivame „holcici vecer“.

Jinak mam pocit,ze jak mi uplne skonci dopoledni nevolnosti,tak se pak neunesu. Odpoledne bych sezrala,na co prijdu-dnes jsem konkretne vajecny salat zajedla merunkovou Activii zvarohovou a moc mi smakovalo.

Jo a co takhle naladovost,ja nevim jestli svoje nalady posledni dva dny svadet na tehotenstvi,pocasi nebo si naliskat.Plati to hlavne na chudaka Martina,jakmile rekne neco,co se mi jen trochu nelibi,tak startuju. Ale uz jsem mu rikala,ze jenom 30 tydnu a zacne poporodni splin,tak se moc tesi.

Tak papa Lenka

Kiki, když jsem byla těhu s Anežkou, tak mi kamarádka, co má o dva roky starší holčičku, říkala, že těhu nálady, těhu „demence“ apod porodem nekončí, jak si myslela, že je to pak už celoživotní. A je to pravda, teď už to vím taky, takže na to už ani nespoléhám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.09 20:19

Nazdarek

Jak se dari? My jsme teprve pred chvili dorazili domu uff jsem KO. No a dneska jsem si hodila savlicku krasne pres zabradli bleeee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.7.09 20:23
Katkaty píše:
NazdarekJak se dari? My jsme teprve pred chvili dorazili domu uff jsem KO. No a dneska jsem si hodila savlicku krasne pres zabradli bleeee :lol:

Ahoj Katkaty. Já jsem teď u našich, tak se snažím, seč mi síly snaží, šavličky neházet. Několikát jsem to už skoro nerozdýchala a možná by mi pak bylo líp, ale já nechci, aby naši zatím něco tušili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.09 20:30

hkac tak tojeste vasi nevedi jo??no nasi taky ne, ale jsou ndaleko a to jde krasne zatajit :lol: ale jinak se to uz pekne rozkriklo, hlavne jak se nekteri prereknou a jet, ale ted uz mi to moc nevadi a doufam ze to bude ted ok :wink: Taky to rozdychavam a sklebim se a davam hlavu nahoru do zaklonu ale dneska to nejak nevyslo, ale fakt mi potom bylo dobre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.7.09 22:47

Ahojky, nějak jsem se sem dřív nedostala. Dopoledne jsme opravdu strávila většinou na zemi - 5× jsme se sesunula...... pak po obědě jsme několik hodin spala a zbytek dne procestovala s našima a Kity ponemocnicích
Kristýnka měla docela vážný pád z kola, nejbližší doktor v Bruntále hrubě zanedbal povinnou péči a vážně zvažuji stížnost! Na rozseknutou bradu jí sestra dasla „mašličku“ doktro prý věčně někte poletoval, ani se nezajímal, jestli netztratila vědomí, nedělal rentgen hlavy a poslal nás na zubní. Pohotovost až v Ostravě ( to je asi 60 km od Bruntálu a místa, kde se to stalo.) Opava je po cestě, tak mě nabrali naši cestou.
Zubařka jí sešila bradu, udělala nejnutnější ošetření vyražených zubů včetně vytažení nervu. Až tam se zjistilo, že si Kity vůbec nepamatuje kde a jak se jí to stalo, tak poslali na neurologii. To už jsme ji cxhtěla mít v Opavě ' 30 km od Ostravy) a tady neuroložka diagnostikovala otřes mozku, dělals e rentgen hlavy a Kristýnka leží na pozorování na JIP. Čili b podstatě to, co měll řešit nejbližší doktor se řešilo na posledním místě.
Dom,a jsme se zvládla akorát vyslíknout a zas jsme se sesunula k zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital