Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
20.7.09 21:07

Katkaty tak to já jich mám za těch 10+6 za sebou už 7 ( 1. při potvrzení těhotenství, pak 3 kvůli krvácení a pak 3 na řádných kontrolách co 14 dní…)..... a už mi doktor říkal,ž e za 14 dní by mělo být taky...... to bych měla být 12+6. Pokud si z nás zas prtě neudělá legraci jako teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
20.7.09 21:10

Markit no ted by to melo byt presnejsi ne? Ted co ti rekli tak to mas stejne jak podle ms?Treba pred tim to blbe zmeril, coz u tak maleho mimi se muze stat ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.7.09 21:13

ja byla na utz 3×, v caru na potvrzeni tehu, predtim u gynmudr a ted v 8+3

priste jdeme 10.8 a pak na screening 17

uz se tesim, ze pujdu s manzou, ze to uvidi taky, minule sjem byla fakt uchvacena :lol:
jak jste na tom vy , chodi tatinkove???

jinak od 1.1 je schvalena ta tydeni dovca pro novopecene tatinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.7.09 21:25

holky a ten elasti Q ktery?? on je original a k tomu exklusiv, takze ktery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
20.7.09 21:25

jizvi manza byl se mnou ted na tom poslednim :wink: a koukal teda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.7.09 21:30

Ahoj holky.

Se mnou manžel při prvním těhu na UZ chodil. Při druhém jsem se k těm velkým už nedostala a teď by asi taky rád. Ovšem budem muset s Anežkou, tak nevím, jestli nebude muset spíš zůstat venku :(

Zítra jdu na krev, na lačno, a mám z toho hrůzu. Je mi pěkně blbě, a to bude ráno mnohem horší. Navíc než tam dojedu, tak to bude tak hodina. A po jídle mi bývá nejhůř, to bývám nejradši doma, tak jsem zvědavá, jestli bez „nehody“ dojedu až tam a pak zpátky. A s Anežkou k tomu. Ale jo, musím to nějak vydržet, vždyť nejsem jediná.. Vyšetření na cukrovku pak bude mnohem horší, to se po tom lačnění musí vydržet ještě dvě hodiny a navíc se musí strašně rychle vypít větší množství příšerně sladkého pití a udržet to v sobě dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
20.7.09 21:33

hkac proc musite chodit na krev na lacno??? me brali krev normalne odpoledna jak jsem byla na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.7.09 21:35

ja mam taky prijit na lacno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.7.09 21:36
Katkaty píše:
hkac proc musite chodit na krev na lacno??? me brali krev normalne odpoledna jak jsem byla na utz.

Tohle je první odběr, ten je na lačno. Pak kromě toho testu na cukrovku už na lačno ty další nejsou. Myslím, že tady mj dělají krevní obraz a hlavně cukr. Tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.7.09 21:38

Katkaty, pak při tripple testech se bere krev ten den, co se dělá UZ. Mně budou zítra brát i krev na 1.screening (NT) a tam je zase potřeba tu krev vzít dopředu a pak na UZ (tam jdu za dva týdny), to dají všechno dohromady a hned mi řeknou riziko. U těch tripple testů je to naopak, nejdřív se UZ musí potvrdit, že to těhu je staré, jak to vychází, a pak se teprve bere krev a na výsledky se čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
20.7.09 21:44

hkac no vidis asi je to vsude jine, me delali utz a krev v jeden den a ani ne na lacno a je to ten NT screening, vysledky budu mit tak mozna tento nebo pristi tyden, teda pokud bude neco spatne tak budou volat a rikala do 4 dnu a jak bude vse ok tak poslou dopis do tydne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.7.09 21:47

Jojo, vím, že je to všude jinak. Kamarádka rodila svoje první dítě (a prožila tam celé těhotenství) v Anglii a tak vím, že to měla jiné.

Mě nejdřív objednali na ten UZ už na pondělí za dva týdny (tj necelé dva týdny po odběru krve) a pak volali, že to nejde, že by do té doby neměli výsledky, tak UZ posunuli o dva dny později. Škoda, budu o dva dny déle nervoznější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.7.09 21:50

Jdu se na to vyspat, přeju dobrou noc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
20.7.09 21:51

hkac no radsi nebudu zkoumat co je spravne :wink: a budu doufat ze je vse ok :wink: U tebe bude taky vse ok neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.7.09 21:51

tak me manza vyfotil bricho a proste zadny nemam, jako opravdu zadny a to tam mam dva zlobivce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí