Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Janysku,ja ziram…mne to prijde jako sila a je to ze zakona,ze NESMIS delat nocni smeny a pokud se nepletu ani vic nez 8,5 hodiny. Takto mi to alespon rekl muj gynekolog,kdyz jsme se domlouvali ohedne neschopenky pro mne,kdyz jsem jeste koketovala s myslenkou,ze bych do zari chodila do prace…
Teda taky bych asi zmenila doktora,myslim,ze se pekne vykrucuje. U mne teda neremcal,pravda,delam v dost infekcnim prostredi-spinava chirurgie a urologie,tak jsme se domluvili hned, mne to dokonce doporucilo vedeni,proste to tak u nas chodi, co tam jako tehule.
Jinak koupak sice dobry,ale jsem rada,ze jsem doma. Kdyby bylo na tom cochtanovi,tak jsme dovecera.
Holkyyyyy zrovna mi prisel dopis, NT SCREENING JE NEGATIVNI, RIZIKO 1:10000
![]()
Katkaty gratulujíííííííííííííííííííííííííííí
![]()
NA toto si budu muset počkat ještě 5 týdnů ![]()
Markit dekujiiii ![]()
Ty vlastne jdes az na triplaky co?
a proc nejdes ten na NT screening? je presnejsi
no ale urcite to bude v poradku ![]()
Katkaty píše:
Holkyyyyy zrovna mi prisel dopis, NT SCREENING JE NEGATIVNI, RIZIKO 1:10000![]()
![]()
no tak obrovska gratulaceeeeeeee ![]()
Katkaty, supééér
Já chci takýýý
Musím vydržet ještě dva týdny. Ale toho UZ se hrozně bojím, že zase neuvidí srdíčko ![]()
hkac neboj srdicko uz videt musi
kolikaty tt jsi??Urcite bude vse v poradku ![]()
Katkaty píše:
hkac neboj srdicko uz videt musikolikaty tt jsi??Urcite bude vse v poradku
No já mám právě strach, že ho už neuvidí. Jsem 11.týden a tak někdy to minule skončilo ![]()
Katy, můj doktor má to sono přímo v ambulanci..... proto mi ho dělá sám při každé kontrole, tedy i 3.8.
hkac jo pak me to napadlo, ale neboj tentokrat bude vse v poradku
srdicko bude krasne bit ![]()
Markit no to jo ale neudela ti ten NT ??
Markit.Hl píše:
Katy NT??
Markit, snad můžu odpovědět za Katy.. NT je screening (relativní novinka), který se dělá mezi 11. a 13.tt. Jeho součástí je krevní odběr určitých látek a potom UZ, všechny výsledky se zpracují společně v počítači a vyjede ti riziko DS a rozštěpových vad. Je to něco jako tripple test, ovšem výhody jsou v tom, že jednak se na příp. problém přijde dřív a hlavně jeho spolehlivost je mnohem větší - hlavně z hlediska falešně pozitivních výsledků. Většinou se ale platí, pojišťovna proplácí až ty tripple testy, i když doktoři mají radši tento test.
Katy- nádherný zprávičky - gratulujiiiiiiiiiiiiiiii - to je skvělýýýýýýýýýý
![]()