Poradna duly
Jana Čurdová
katy – moc gratuluji
najít tady na kladně dobrýho doktora je fakt těžký moje doktorka co jsem k ní chodila šla do duchodu ale tý jsem se bála vždy měla blbou náladu a byla neohleduplná měla jsem z ní trauma a tenhle doktor po ní koupil její kartotéku a pacienty,zkoušela jsem tom obvolávat ale nidkde tu neberou.
Prej se bojí posudkových kontrol říkal že kdyby mě nechal doma tak mě pošle na 4 dny do nemocnice aby prý byl krytej i když teda nevím před čím pač holky od nás s práce co otěhotněly normálně nechával jejich doktor na neschopence.Do nemocnice fakt zbytečně nepujdu,Příští týden asi dostanu papír od šefa že ta práce je nevhodná když to doktorovi slovně ode mě nestačilo. ![]()
Přitom mi přijde doktor v pohodě,četla jsem na internetu jeho hodnocení a měl 96% ale tohle jsem taky trochu nepochopila,ona taky do něj hodně hučela ta sesřička ta mi přijde taková ironická.
holky mě už taky začíná růst pupek,dneska mi to řekl i Lubko,a hned ufonka opusinkoval a řikal ty jo my fakt budeme mít miminko.tak je to první tak tomu dlouho nemohl uvěřit ale zas na druhou stranu se všude chlubí.Zítra má narozky a říkal že už ho chce tak jsem mu řekla že musí počkat,ale že ho třeba dostane na Valentýna hihi ![]()
Furt za mnou chodí kdy budem vědět co to je že je netrpělivej a chce to všem říct a já říkám že chci aby jsme to věděli jen my dva,a ne všichni v práci ty at si hezky počkaj ne?Je s tím roztomilej až sladkej ![]()
Ahoj,
Katy - tak se přidávám do řady gratulantu!!
![]()
Nejak jsem posledni dobou nestihala, tak prispivala minimalne! V praci mam srumec, ale v příštím týdnu se blýska na lepší časy, tak budu nakukovat-psat vice.
nevolnosti - kazdy vecer je mi spatne - vůbec nevecerim a jen lezim jako placka. Ale za to dopoledne prad neco pojidam-po troskach, protoze mam strach, ze se prejim a bude mi šoufl. U me nejlepsi na nevolnost je cokolada. Odpoledne se snazim rychle neco udelat, nez mi zacne byt nedobre… ![]()
merunky - Vcera jsme byli na merunkach, tak dneska budu pect a delat marmeladu. Holky nevite jak se jmenuje pripravek na marneladu? Je to od Dr.Oetkera? (gela-fix - to asi je,a nebo podobný název?) Já a moje skleroza
manzel visel na strome a podctive sbiral, znami se toho potrebovali zbavit, jinak to opada a zhnije primo na stromech. Ted uz sbiraji jen do sudu a ochutnávka bude v zime na horach-v tekutem stavu
krome me, ale ja bych si nedala ani nahodou. Tohle absolutne nezvladam! Zádnou pálenku ani nahodou cokoliv jineho. Ted me to stejne bude vse mijet.
Minuly tyden jsem slibila fotecku, ale jak tam koukam, vecer mam nejvetsi a rano fotit nelze neni cas a mam problem se z postele vykopat do prace, uz jsem hodinove v minusu-mame pruznou prac. dobu-tzn. „chod si jak chces, ale ty hodiny musis mit odpracovane.“
Komu jsem jeste nepoprala k uspešné kontrole dodatecně blahopreji!
Je tady uz dost unorovych čekatelek, ze se nejak zacinam ztracet, kdo co a jak ![]()
Mějte se bez nevolnosti krasně a v přeji pouze příjemnou společnnost!
Kač
Kalkaty: super ![]()
Janysek: kdybys chtěla, mám dobrou doktorku v Praze a ohledně rizika se tvářila, že event. v pohodě. TAky nejsem přímo z Phy a budu za ní jezdit (no u nás je jen 1 dr. a děsná prý).
Ahoooj holky, moc vás všechny zdravím! Konečně jsem zase kukla na počítač a mákla jsem si, než jsem vás dočetla - ale přečetla jsem poctivě všechno ![]()
Gratuluju ke všem krásným výsledkům z kontrol, taky Katy k super NT ![]()
Nevolnosti snad začínají ustupovat (ťuk ťuk), ráno sice zvracím pravidelně, ale přes den už jen výjimečně. Takže doufám, že i vám je líp a že se začíná blýskat na lepší časy a už si to budeme jen a jen užívat ![]()
Já bych to v práci chtěla oznámit až po výsledcích z plodovky, odběr i výsledky by mohly být tak cca koncem září a do konce října mám neplacené volno (do 4. narozenin našeho prďolky), takže myslím, že to časově vyjde tak akorát.
Jak to máte s dovolenýma? My máme jet na přelomu srpna a září do Chorvatska. Už jsem i uvažovala, že bych nechala jet chlapi samotné bo se bojím, aby se nedej Bože něco nestalo, ale asi pojedu, měl by to být už 16.-17. tt, tak pokud nebude zdravotní problém, tak to snad bude v poho.
Jo, super - galerka je v provozu
No, snad se časem dokopu nafotit bříško a po „velkém UZ“ i mimíska.
Mějte se krásně, budu zase pečlivě sledovat, jak se vám daří. Tady je šílené vedro, včera večer před spaním jsme měli 29°C v bytě
a teď už jsme taky na této teplotě ![]()
Pápá holky a bříška…
ahojky,
delfi děkuji za nabídku uvídím jestli mi to napíšou v tý práci a pak kdyžtak kdyby ne tak budu kdyžtak hledat asi někoho jinýho.
Ahoj holky, hlasim se do unorovych miminek. Termin mam na 8. 2. 2010
Je mi 24 a je to me prvni miminko ![]()
Vsem dekuji za gratulky
I vy se dockate a urco bude vse ok ![]()
Alexo vitej a gratuluji k tehu
Napis nam neco o sobe ![]()
alexe -tak tě tady vítám,moje to bude také první miminko ![]()
a už se strašně těšíííííííííííím
Ahoj holky,
vás dočíst, to dá jednomu práci
![]()
Alexo ahojky, u mě to sice bude druhé, ale ještě pořád si vzpomínám, jak jsem byla nadšená u prvního těhotenství.
bříško těhu zatím nemám, jen veliký špek, co tam zůstal ještě po prvním těhotenství. Dokonce jsem mu po porodu ještě hodně kilo přidala ![]()
vitamíny jsem strašná, beru jen Acidofolan (či jak se to jmenuje) a to tak nepravidelně, že by se spíš dalo říct, že ho neberu
![]()
a do třetice jsem protivná, zlá a jelikož se se mnou už nikdo nechce dohadovat, začnu se hádat se svým vlastním odrazem v zrcadle
![]()
Jinak, na kontrolu jdu zítra a jsem docela zvědavá (dr. mi bude dělat UTZ a upřesní TP). Nechám si vyjet fotečku a snad se mi podaří ji sem vložit (nebo do té naší galerie
).
Mějte se hezky a dobrou noc.
janik píše:
Jak to máte s dovolenýma? My máme jet na přelomu srpna a září do Chorvatska. Už jsem i uvažovala, že bych nechala jet chlapi samotné bo se bojím, aby se nedej Bože něco nestalo, ale asi pojedu, měl by to být už 16.-17. tt, tak pokud nebude zdravotní problém, tak to snad bude v poho.
Janíku - já jsem byla při prvním těhu na dovče v šestým měsíci - jeli jsme autem na Slovensko, pak na Balaton a z Balatonu na týden do Chorvatska.Taky jsem měla trošku obavy, ale nakonec to byl úúúžasný relax. Jinak letos nejspíš nikam nejedeme, šestříme penízky.
Alex - vítej ![]()
Katy, hkač - můj doktor je tu odborníkem na neplodnost a riziková těhotenství, tak snad ví, co dělá… teď jsem se ptala na odběry a bylo mi řečeno až v 16 tt...... a měnit ho se mi fakt moc nechce....... po 13 letech spokojenosti.
Vítám tě tu Alexo mezi náma..... ![]()
Dneska mi bylo hodně špatně, musela jsem si vzít antiepileptika což já nerada… ale jinak to nešlo. JAkmile semi udělalo trochu líp, vyzvednul mě s Kity brácha s přítelkyní a jelo se koupat, tam mi bylo docela fajn.....a trochu se ulevilo. Docela dost jsme plavala, bráška mi dělal doprovod a musím říct, že mě pěkně zatěžovalo bříško a byl to docela i nápor na záda. A pak pobolívalo i bříško....... takovým tím jak prtě roste.....
Dobré ráno,
Alexi - taky tě vítám mezi náma!
Tak včera jsem zvitezila-částečně nad meruňkami!
Mám jam a buchtičku(doma tomu rikame placek), tak jsem se činila od pul 5do pul8 + základni umytí nádobí. Manza občas míchal, když na me přišla slabost a musela ulehnout. Ale bylo to narocné.
Dneska jsou na rade knedliky - to budou spise tenisáky:-) a zbytek zmrazit. No nevím jenm neco sna snazeni, protoze drevenou přepravku merunek asi nezpracuji. No uvidime, mozna neco dovezu mamci, jedeme odevzdat syna babicce do Ká. nemáme příští týden školku, tak to musíme řešit babičkou- má zahradu s domeckem (4×4m) tak si to tam H uzije-uz se tesi,jak tam bude v podkrovi spát-nespat. A ze bude v pyzamu venku-takove veci,co si v panelaku nemuze dovolit ![]()
Vcera vecer jsme zkonstatovali, ze takove brisko, jsem mela asi opravdu v 5mesici- s tim, že jsem mela celkem ploche brisko . je to des.
Uz opravdu zacinam koukat po nejakych tunikach ![]()
Teploty - nevim jestli to delaji ti, kteri maji „vyhrate“ byty, ale asi6let jsem bydlela v byte, kde svitilo od 11-19-20hodiny slunce. A abych neumrela doma tak jsem rano:vyvetrala-spis jsem vetrala uz pres noc, v 10-11az se vzduch zacal ohrivat, jsem zavrela okno, ztahla žaluzie. Nejlepe i odesla z bytu na zahradu a nechala „zakonzervovaný“ Opravdu to pomáhlo. Zkuste tento tip.
U nas v praci v nekterych kancelařich je na umreni, protoze v dobré víře větrají- v podstate jen si zenou teply vzduch dovnitr. ![]()
Takze vyvetrat a zabednit.
mejte se krásně, jdu si zalit kaficko, mám na nej už strašnou chut ![]()
Pa
markit - dneska má svátek Kristýna
-tak posílám hodně zdravíčka a kopu štěstí - to ted asi bude potřebovat nejvíc!!!
![]()