Poradna duly
Jana Čurdová
Markit urcite to bude dobre, ale jak budes porad spinit tak rano radsi zajed k dr ![]()
Taky si musim ten balon nafouknout pac me porad boli za krkem a zada ![]()
Určitě si ho nafoukni a protahuj se. je to fajn. někdy na něm sedímu PC..... jinak pokud bych ještě ráno špinila, je jasné,že povalím k doktorovi…
Dobrou noc a hezky se vyspi.
ahojky holky,
ja se sem nějak poslední dobou moc nedostanu i když v podstatě nic nedělám
.nějak nemám na nic náladu poslední dobou.
Ja si kupuju balenou vodu,mineralku ochucenou a limču ale tu už moc nepujuu ty bublunky a sladkost mě dráždí.
Přítel chtěl jít se mnou na ultrazvuk se podívat,ale ja mu řekla že je ještě brzo,že takhle sem nikdo s ženskejma nechodí,že ho pak vemu na ten velkej do prahy až pujdem.Byl hotovej z fotečky a dokonce tam to mimo poznal,když koukal sestry foto tak to všelijak naklaněl a tam nic neviděl.Tady jsem mu to ukázala a hned říkal no jo to je fakt dítě.A od tě doby mi pořád pusinkuje břicho,když se zbudíme,když jdem spát i jen tak když jsme třeba spolu doma a jde kolem.Je to sladký když jsem mu ukázalu to první foto tam bylo jen to kolečo tak na to ani nic neříkal,porovnávali jsme to jak prcek za tři týdny vyrostl.
A jestli holku nebo kluka?Mě je to v podstatě jedno,ja vždy chtěla první dítě holku,ale ted co se stalo s tatkou tak chci i kluka.Každopádně radost bude z obojího veliká.I když si myslim že to bude holka,Lubko si to myslí taky vlastně všichni si myslí že budu mít holku až na Starší segru ta je přesvědčená o klukovi.no uvidíme.
A chceme si to nechat říct jen jak to pujde.Už se těším až budem nakupovat výbavičku,koukala jsem i po kočárkach.
I když na to je ještě moc brzo ale nedalo mi to.
Tak dobrou noc jdu hajinkat
Markit - skvělé zprávy o Kristýnce - to je super, je šikula ![]()
Katy - tedaaa, ty máš krásňoučký fotečky - ten je úžasnej, brouček malej (beruška zlatá) ![]()
Jizvi - můj manžel zatím nebyl na utz,ale na ten screening ho vezmu ![]()
hkač - tak já jsem z toho jelen. Jsem 4.8. objednána na 1.screening do Karl.Varů a krev mi vezmou tam ten den. Volala jsem jim, jestli to musí být dřív a prý nee ![]()
Jinak utz mám za sebou tři.A pohlaví nechceme vědět -snad to vydržíme - zatím ani jeden z nás necouvl ![]()
Všem přeji klidnou a dobrou noc
ahojte,
jak jsem si ze začátku libovala, že mám jen trochu žaludek na vodě a nezvracim,ale ted každý odpo-večer jsem úplně vedle. Ráno zvládám je mi celkem dobře, ale čím se blíží hodina večerní je mi vic blběji a bolí bříško. Každý den odpoledne-večer dojdu domu lehnu a nejsem schopná nic udělat.
ležím jak placka a doma je šílený binec. Manža se snaží-trochu uklízi,nakupuje, chápe mě, povzbuzuje, ale je to nějak málo- cítím se totálně neschopná
až lenivá !! Potom si ale říkám, když jsem lenivá, tak jsem schopná vstát… tak se snažím i sama sebe utěšovat, že lenivá nejsem. Bolí mě bříško, je mi zle.
Vcera jsem šla z návštěvy u nové kamaradky co jsme se seznamily na plavani–spíše si děti padly do oka:-) H byl nadšený a jak jsme odjížděli, tak už se ptal, kdy pojedeme na navštěvu znova.
Už jsem se necitila fit, ale byla jsem ráda, že jsem mu udělala pěkné odpoledne a Honzík byl rád.
Ted musím už končit jdu ještě k Dr. na krev. Tak se mějte - vždycky se snažím tady zanést kousek optimismu, tak se omlouvám, že dneska žádný nemám - ale polepším se.
Všem komu jsem ještě nepopřála k úspěšné kontrole, tak tomu GRATULUJI
!
nepřhl. Kač
Ahoj kocky, teda vy jste toho napsaly aspon mam co docitat.
Marky , co brisko, neboj ja beru 1 sacek magnezka denne na zacpu.
Krasny fotecky z UTZ, ja jdu teda v patek do motola na screning a je to utz a krev v jeden den a nemusim byt na lacno.
Vcera jsem tu mea na dve hodky Prdolu a ona prijela a hledala babu
, ta ulicnice uz me vubec nepotrebuje. no ma se s mamou fajn a jsem rada ze je tak samostatna. Nebyt toho tehu, tak ji nikam nedam z oci a ani nezjistim, ze to zas neni takovej zavislak
. ale uplne jsme se odcizily, navic vzdycky odpol je mi uz zle a nemuzu se ji moc venovat.
Uz aby to preslo, normalne jen vstanu ze zidle a uz bleju jak hnu tim zaludkem, je to na pytel
![]()
V so pojedeme na chalupu do rumburka a je to skoro 3h cesta, tak musime jet brzo rano, dokud je mi dobre. Chteli jsme v ten patek po utz, ale jestli tam skejsnu cely dopoledne, tak potom uz tu cestu nedam.
jo a normalne jsem se vcera koukla do krku a mam na obou mandlich bile cepy. volala jsem na gyndu a mam jit k praktikovi, ze je to infekce v tele a muze to ohrozit mimi. ale me neboli v krku, nemam teplotu nic, no nechapu to a zvazuju to, nechce se mi do cekarny mezi nemocny
.
a hlavne me neco da do krku a zebliju se.
ahoj holky ![]()
stiko držím palečky, ať ta infekce není nic vážného
já mám praktickou lékařku, ke které se chodí na objednání, nejdřív mi to přišlo divný, ale je fakt, že nikdy nečekám dýl jak 10 minut a když je to náhlý onemocnění, tak tě vezmou, ale je potřeba zavolat a oni ti řeknou, kdy můžeš přijít, samozřejmě ještě ten den ![]()
Kač já mám někdy plno energie a jindy zase sedím jako lemra a je mi jedno, že bych měla naházet nádobí do myčky
ale v druhým trimestru by ta únava měla přejít ![]()
Leníku tak hlavně na každým UTZ křič, že to nechceš vědět, to pohlaví
někdy to z těch doktorů vypadne, ani nevíš, jak a přitom to nemysleli špatně ![]()
Markit jak je? doufám, že už nešpiníš
a co malá?
jinak máte všechny krásný fotečky miminek i bříšek, co jsem viděla, jen už mi to splývá, tak se omlouvám
![]()
pohlaví my si necháme říct, věděla jsem to u všech kluků, jsem zvědavka
když jsem čekala Vojtíška, přítel si strašně přál holčičku, já taky trochu, ale spíš kvůli němu, mě to bylo jedno
v první chvíli na UZV byl trochu zklamanej, ale pak ho to přešlo a co jsme o Vojtíška přišli, tak říká, že chce hned dva kluky naráz, hlavně když budou zdraví
tak dvojčátka mít nebude a s pohlavím se uvidí
musím se teda přiznat, že jsem si nedávno udělala test na určení pohlaví, bylo to jako novinka na netu, beru to hooodně s rezervou, rozhodně nenakupuju jednu barvu, čekám, co uvidíme na UZV
prostě jsem to udělala jen tak, z recese ![]()
Jizvi, Katkaty : tak jsem včera nakonec zkončila na 1,5 sáčku Magnosolvu - což je 9 g Mg, což je docela dost, ale povolilo to..... naštěstí… snad se nestalo nic prťátku… ráno mě to trochu prohnalo, takže by asi stačilo něco mezi 6-9 g, ale v sáčku to nesnížíš ![]()
Kristýnka jde dneska už na normální pokoj - hurááááá. Zuby se pořešily a : 1 mrtvý zub se už může trvale opravit na bílo, ten kousek vyštípnutý taky, třetí vylomený živý má zatím bílou plastovou korunku a musí se čekat, jestli ještě neodumře… a na ten byka doporučena do 15 let korunka zlatá.
Jinak mi sestra na JIP včera na:,–(ila brouka do hlavy. Pokud s emi nepodaří se v těhotenství zbavit tetanie, může se stát, že budu muset rodit plánovaně císařem......
Ahoj holky,teeeeda vy jste se rozepsaly
Tak ja se dnes divala na ten letacek,co mam k NT screeningu a je psano,ze se krev i Uz delaji v jeden den a druhy den je krev hotova a vyhodnocuji. Tak je to asi vsude jinac,ale efekt stejnej.
jinak jsme byly vcera s Klarkou na Harry Potterovi a jak umrel Brumbal,tak jedina ja jsem plakala,ach ty hormony. Omladina se nechavala slyset,jaka je to blbost,mne se libilo.....
Jo a jeste jedna vec,dnes jsem zjistila,ze uz se mi zacina delat pigmentova cara na brise,tak nevim,jestli je to tim,ze je leto nebo mam vetsi bachor nez u prvniho,ale u Klarky jsem ho objevila snad az ve 25.tydnu,tak nevim.
A taky jsem se dnes vzbudila na brise,tak dofam,ze jsem tam mimino moc neutlacila. Pa Lenka
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010
Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 31.1.2010, KO 7.8
h.sona - Sona 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, UTZ 29.7
Delfina - 32 let, Praha, TP 3. 2. 2010, UTZ 27.7.
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 3.8
misajelen - 25 let, Jižní Čechy, TP 6.2.2010, KO 29.7.
wendik - 24 let, ????, TP 8.2.2010, KO 15.7
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP 8.2.2010, KO 6.8.
stika - 38 let, Praha, Karolinka 2,5 roku, TP 8.2.2010, KO 20.7
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2. 2010, KO ??
janysek025 - jana 25let, Kladno, TP 12.2.2010, KO+UTZ 16.7.
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO 27.7
Berenike - Veronika 28 let, Ostrava, TP 16.2.2010, KO 29.7.
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP 17.2.2010, KO 12.8
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO 24.7
hkac - Praha, ???????
Ppetra - Petra 28 let, Břeclavsko, Matěj půl roku, TP 24.2.2010, KO
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2. UTZ 7.7
prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ.
Ahoj holky, přeju dobré ráno - nebo teda asi už spíš odpoledne ![]()
Nakonec ten odběr nebyl tak hrozný. Blbě se mi udělalo hned u baráku, ale nějak jsem to rozdýchala a pak už to šlo. Brali mi pět ampulek, docela jsem se divila, že tentokrát ani ne na toxoplazmozu ani cukr, spíš různé infekční nemoci a pak na ten screening. Já myslím, že je asi jedno, jestli se bere krev dřív nebo ten samý den. Důležitý je vědět, kdy se bere (v jakém týdnu a dnu těhotenství). Pak je jen rozdíl v tom, že když se krev bere ve stejný den, co se dělá UZ, tak nejsou výsledky hned, ale zase na druhou stranu je to při jednom a nemusíš tam dvakrát. Což je taky určitá výhoda, protože ten 1.screening hned tak někdo dělat nemůže.
Včera jsem si nevzala listovku a dneska je mi celkem dobře (ťukťuk), tak už začínám být téměř přesvědčená, že ty nevolnosti jsou hlavně po té listovce. Nejhorší z tohoto hlediska je Femibion, ale blbě mi dělá i Calibrum babyplan. Samotná listovka je lepší, ale úplně bez ní je to skoro v pohodě. Štiko, bereš něco takového?