Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
20.7.09 22:45

Markit urcite to bude dobre, ale jak budes porad spinit tak rano radsi zajed k dr :wink:
Taky si musim ten balon nafouknout pac me porad boli za krkem a zada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
20.7.09 22:47

No nic frzim do postele dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.7.09 22:56

Určitě si ho nafoukni a protahuj se. je to fajn. někdy na něm sedímu PC..... jinak pokud bych ještě ráno špinila, je jasné,že povalím k doktorovi…
Dobrou noc a hezky se vyspi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
20.7.09 23:05

ahojky holky,
ja se sem nějak poslední dobou moc nedostanu i když v podstatě nic nedělám :( .nějak nemám na nic náladu poslední dobou.

Ja si kupuju balenou vodu,mineralku ochucenou a limču ale tu už moc nepujuu ty bublunky a sladkost mě dráždí.

Přítel chtěl jít se mnou na ultrazvuk se podívat,ale ja mu řekla že je ještě brzo,že takhle sem nikdo s ženskejma nechodí,že ho pak vemu na ten velkej do prahy až pujdem.Byl hotovej z fotečky a dokonce tam to mimo poznal,když koukal sestry foto tak to všelijak naklaněl a tam nic neviděl.Tady jsem mu to ukázala a hned říkal no jo to je fakt dítě.A od tě doby mi pořád pusinkuje břicho,když se zbudíme,když jdem spát i jen tak když jsme třeba spolu doma a jde kolem.Je to sladký když jsem mu ukázalu to první foto tam bylo jen to kolečo tak na to ani nic neříkal,porovnávali jsme to jak prcek za tři týdny vyrostl.

A jestli holku nebo kluka?Mě je to v podstatě jedno,ja vždy chtěla první dítě holku,ale ted co se stalo s tatkou tak chci i kluka.Každopádně radost bude z obojího veliká.I když si myslim že to bude holka,Lubko si to myslí taky vlastně všichni si myslí že budu mít holku až na Starší segru ta je přesvědčená o klukovi.no uvidíme.

A chceme si to nechat říct jen jak to pujde.Už se těším až budem nakupovat výbavičku,koukala jsem i po kočárkach. :lol: I když na to je ještě moc brzo ale nedalo mi to.

Tak dobrou noc jdu hajinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
20.7.09 23:17

Markit - skvělé zprávy o Kristýnce - to je super, je šikula :wink:
Katy - tedaaa, ty máš krásňoučký fotečky - ten je úžasnej, brouček malej (beruška zlatá) :)

Jizvi - můj manžel zatím nebyl na utz,ale na ten screening ho vezmu :)

hkač - tak já jsem z toho jelen. Jsem 4.8. objednána na 1.screening do Karl.Varů a krev mi vezmou tam ten den. Volala jsem jim, jestli to musí být dřív a prý nee :?:

Jinak utz mám za sebou tři.A pohlaví nechceme vědět -snad to vydržíme - zatím ani jeden z nás necouvl :)

Všem přeji klidnou a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.09 06:44

ahojte,
jak jsem si ze začátku libovala, že mám jen trochu žaludek na vodě a nezvracim,ale ted každý odpo-večer jsem úplně vedle. Ráno zvládám je mi celkem dobře, ale čím se blíží hodina večerní je mi vic blběji a bolí bříško. Každý den odpoledne-večer dojdu domu lehnu a nejsem schopná nic udělat. :-( ležím jak placka a doma je šílený binec. Manža se snaží-trochu uklízi,nakupuje, chápe mě, povzbuzuje, ale je to nějak málo- cítím se totálně neschopná :evil: až lenivá !! Potom si ale říkám, když jsem lenivá, tak jsem schopná vstát… tak se snažím i sama sebe utěšovat, že lenivá nejsem. Bolí mě bříško, je mi zle.
Vcera jsem šla z návštěvy u nové kamaradky co jsme se seznamily na plavani–spíše si děti padly do oka:-) H byl nadšený a jak jsme odjížděli, tak už se ptal, kdy pojedeme na navštěvu znova. :) Už jsem se necitila fit, ale byla jsem ráda, že jsem mu udělala pěkné odpoledne a Honzík byl rád.
Ted musím už končit jdu ještě k Dr. na krev. Tak se mějte - vždycky se snažím tady zanést kousek optimismu, tak se omlouvám, že dneska žádný nemám - ale polepším se.
Všem komu jsem ještě nepopřála k úspěšné kontrole, tak tomu GRATULUJI :srdce: !
nepřhl. Kač

• Citovat
  • Upravit
12009
21.7.09 08:03

Ahoj kocky, teda vy jste toho napsaly aspon mam co docitat.

Marky , co brisko, neboj ja beru 1 sacek magnezka denne na zacpu.
Krasny fotecky z UTZ, ja jdu teda v patek do motola na screning a je to utz a krev v jeden den a nemusim byt na lacno.

Vcera jsem tu mea na dve hodky Prdolu a ona prijela a hledala babu :cry: , ta ulicnice uz me vubec nepotrebuje. no ma se s mamou fajn a jsem rada ze je tak samostatna. Nebyt toho tehu, tak ji nikam nedam z oci a ani nezjistim, ze to zas neni takovej zavislak :wink: . ale uplne jsme se odcizily, navic vzdycky odpol je mi uz zle a nemuzu se ji moc venovat.
Uz aby to preslo, normalne jen vstanu ze zidle a uz bleju jak hnu tim zaludkem, je to na pytel :twisted: :twisted:

V so pojedeme na chalupu do rumburka a je to skoro 3h cesta, tak musime jet brzo rano, dokud je mi dobre. Chteli jsme v ten patek po utz, ale jestli tam skejsnu cely dopoledne, tak potom uz tu cestu nedam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.09 08:16

jo a normalne jsem se vcera koukla do krku a mam na obou mandlich bile cepy. volala jsem na gyndu a mam jit k praktikovi, ze je to infekce v tele a muze to ohrozit mimi. ale me neboli v krku, nemam teplotu nic, no nechapu to a zvazuju to, nechce se mi do cekarny mezi nemocny :roll: .
a hlavne me neco da do krku a zebliju se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
21.7.09 09:36

ahoj holky :wink:
stiko držím palečky, ať ta infekce není nic vážného :wink: já mám praktickou lékařku, ke které se chodí na objednání, nejdřív mi to přišlo divný, ale je fakt, že nikdy nečekám dýl jak 10 minut a když je to náhlý onemocnění, tak tě vezmou, ale je potřeba zavolat a oni ti řeknou, kdy můžeš přijít, samozřejmě ještě ten den :wink:
Kač já mám někdy plno energie a jindy zase sedím jako lemra a je mi jedno, že bych měla naházet nádobí do myčky :lol: ale v druhým trimestru by ta únava měla přejít :wink:
Leníku tak hlavně na každým UTZ křič, že to nechceš vědět, to pohlaví :lol: někdy to z těch doktorů vypadne, ani nevíš, jak a přitom to nemysleli špatně :wink:
Markit jak je? doufám, že už nešpiníš :wink: a co malá?
jinak máte všechny krásný fotečky miminek i bříšek, co jsem viděla, jen už mi to splývá, tak se omlouvám :oops: :wink:
pohlaví my si necháme říct, věděla jsem to u všech kluků, jsem zvědavka :wink: když jsem čekala Vojtíška, přítel si strašně přál holčičku, já taky trochu, ale spíš kvůli němu, mě to bylo jedno :wink: v první chvíli na UZV byl trochu zklamanej, ale pak ho to přešlo a co jsme o Vojtíška přišli, tak říká, že chce hned dva kluky naráz, hlavně když budou zdraví :lol: tak dvojčátka mít nebude a s pohlavím se uvidí :wink: musím se teda přiznat, že jsem si nedávno udělala test na určení pohlaví, bylo to jako novinka na netu, beru to hooodně s rezervou, rozhodně nenakupuju jednu barvu, čekám, co uvidíme na UZV :wink: prostě jsem to udělala jen tak, z recese :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.7.09 09:39

Jizvi, Katkaty : tak jsem včera nakonec zkončila na 1,5 sáčku Magnosolvu - což je 9 g Mg, což je docela dost, ale povolilo to..... naštěstí… snad se nestalo nic prťátku… ráno mě to trochu prohnalo, takže by asi stačilo něco mezi 6-9 g, ale v sáčku to nesnížíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.7.09 09:44

Kristýnka jde dneska už na normální pokoj - hurááááá. Zuby se pořešily a : 1 mrtvý zub se už může trvale opravit na bílo, ten kousek vyštípnutý taky, třetí vylomený živý má zatím bílou plastovou korunku a musí se čekat, jestli ještě neodumře… a na ten byka doporučena do 15 let korunka zlatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.7.09 09:50

Jinak mi sestra na JIP včera na:,–(ila brouka do hlavy. Pokud s emi nepodaří se v těhotenství zbavit tetanie, může se stát, že budu muset rodit plánovaně císařem......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
21.7.09 10:36

Ahoj holky,teeeeda vy jste se rozepsaly :D Tak ja se dnes divala na ten letacek,co mam k NT screeningu a je psano,ze se krev i Uz delaji v jeden den a druhy den je krev hotova a vyhodnocuji. Tak je to asi vsude jinac,ale efekt stejnej.

jinak jsme byly vcera s Klarkou na Harry Potterovi a jak umrel Brumbal,tak jedina ja jsem plakala,ach ty hormony. Omladina se nechavala slyset,jaka je to blbost,mne se libilo.....

Jo a jeste jedna vec,dnes jsem zjistila,ze uz se mi zacina delat pigmentova cara na brise,tak nevim,jestli je to tim,ze je leto nebo mam vetsi bachor nez u prvniho,ale u Klarky jsem ho objevila snad az ve 25.tydnu,tak nevim.

A taky jsem se dnes vzbudila na brise,tak dofam,ze jsem tam mimino moc neutlacila. Pa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.09 11:47

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010

Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 31.1.2010, KO 7.8
h.sona - Sona 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, UTZ 29.7
Delfina - 32 let, Praha, TP 3. 2. 2010, UTZ 27.7.
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 3.8
misajelen - 25 let, Jižní Čechy, TP 6.2.2010, KO 29.7.
wendik - 24 let, ????, TP 8.2.2010, KO 15.7
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP 8.2.2010, KO 6.8.
stika - 38 let, Praha, Karolinka 2,5 roku, TP 8.2.2010, KO 20.7
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2. 2010, KO ??
janysek025 - jana 25let, Kladno, TP 12.2.2010, KO+UTZ 16.7.
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO 27.7
Berenike - Veronika 28 let, Ostrava, TP 16.2.2010, KO 29.7.
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP 17.2.2010, KO 12.8
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO 24.7
hkac - Praha, ???????
Ppetra - Petra 28 let, Břeclavsko, Matěj půl roku, TP 24.2.2010, KO
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2. UTZ 7.7 

prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.7.09 12:08

Ahoj holky, přeju dobré ráno - nebo teda asi už spíš odpoledne :)

Nakonec ten odběr nebyl tak hrozný. Blbě se mi udělalo hned u baráku, ale nějak jsem to rozdýchala a pak už to šlo. Brali mi pět ampulek, docela jsem se divila, že tentokrát ani ne na toxoplazmozu ani cukr, spíš různé infekční nemoci a pak na ten screening. Já myslím, že je asi jedno, jestli se bere krev dřív nebo ten samý den. Důležitý je vědět, kdy se bere (v jakém týdnu a dnu těhotenství). Pak je jen rozdíl v tom, že když se krev bere ve stejný den, co se dělá UZ, tak nejsou výsledky hned, ale zase na druhou stranu je to při jednom a nemusíš tam dvakrát. Což je taky určitá výhoda, protože ten 1.screening hned tak někdo dělat nemůže.

Včera jsem si nevzala listovku a dneska je mi celkem dobře (ťukťuk), tak už začínám být téměř přesvědčená, že ty nevolnosti jsou hlavně po té listovce. Nejhorší z tohoto hlediska je Femibion, ale blbě mi dělá i Calibrum babyplan. Samotná listovka je lepší, ale úplně bez ní je to skoro v pohodě. Štiko, bereš něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí