Poradna duly
Jana Čurdová
AHOJKY MAMINY tedy vy jste mi dali s tím vaším povídáním, dlouho jsem vás ted četla
tak nejdříve chci popřát všemj k úspěšným ko. a utz a pochválit fotečky.
já jdu na skreening na krev asi 7.8. a utz 12.8. tady u nás je podmínkou abychom byli min. 11 tt a na utz dokonce 11+3 tt. jinak vám to neudělají.
já byla zatím jen na jednom utz, tak se moc těším. jde se mnou manžel jako při prvním těhu. moc se mu to líbilo a byl z toho pěkně vyvalený, jak tam byl Tadík krásně vidět.
beru jen calibrum babyplan, už třetí balení, ono prý podporuje otěhotnění, asi to funguje, protože se nám to poddařilo na podruhé.
pohlaví dětátka, určitě budu chtít vědět jak jen to bude možné, minule mi na druhém velkém utz v 18tt řekli to vypadá na holčičku, ale potom na 4d utz na kterém jsme byli asi ve 24tt nám ukázali a vyfotily pindíka kuličky, takže rázem z holčičky byl chlapeček. tak ted bychom chtěli holčičku, zkusila jsem pro to formu pomalejší spermije, ale s delší výdrží, tak uvidíme jestli to zabralo a budeme mít páreček.
určitě budu chtít jít zase na ten 4d utz je to fakt velký zážitek vidět mimnko jak v bříšku vypadá, jak se hýbe cucá si palec, zívá apod. i když to stojí, myslím 1200kč, ale to mi za to stojí…jenže si budu muset ještě pěknou dobu počkkat, hlavně, aby tento screenink dopadl dobře…
tak si půjdu spinkat, mějte krásné ranko páček
ještě jsem zapomněla bříško, při první těhu jsem neměla žádné do začátku 6 tého měsíce a to jsem si připadala fakt divně hlavně na těhu tělocviku, když tam chodili maminy stejně těhu a všechny měli bíško a já jen o dvě+ čísla větší prsa a janak nic. za celé těhu jsem přibrala´9kg a to mi vůbec nebylo špatně, naopak jsem si těhu moc užívalab a nakonec jsem měla jen takové malé bříško, pokud se mi podaří najít nějakou fotku šoupnu vám ji sem. a nechám se vyfotit i ted a dám je k porovnání. ted to bude o něco horší, trošku mi zůstaloo po malém, které se naštěstí zvětšuje na cca 3 hodky po jídle, takže téměř celý den roste a smrskává se, ale ráno ho mám pořád stejné…
Ppetruš - super zprávičky z KO ![]()
Berenike -koukám,že máme věkově podobné raubíře.Taky vzdorujeme,už dobrý tři měsíce
Včera jsem zrovna vysávala a když jsem vypla vysavač,přilítl Štěpula za mnou a začal se urputně vztekat,že ho chce vypnout on.No samo,že ho nebudu znova zapínat
a když jsem mu řekla,že ho vypne příště on, plácl s sebou o zem a řval ještě víc. Vyřval se a dobrý. Zatím se držím a pořád si říkám, že mě připravuje na horší časy ![]()
Markit - to je fajn, že Kristýnce je líp - než se naděješ, máš ji doma ![]()
Katy - prosím tě,zjišťovala jsi, jak je to s tou galerkou pro únorňátka? Mám se o to postarat?
Jinak my dnes byli v bazíku. Byla to paráda, malej se vyřádit a já taky ale na jídle. Neboť jsem tam zhltla dvojtou porci hranolek a k tomu hamburger s palačinkou ![]()
Krásnou dobrou noc
Dobre ranko,
tak dneska maji byt hice, tak se jdu projit uz ted a potom uz nevylezu.
Vcera jsem utracela na MMB a koupila kaje dve zimni bundy ![]()
Pro nezasvecene maminky, je to server, kde si maminky prodavaji vzajemne pouzite, ale i nove veci na mimi. Je to moc fajn.
Snad mi dneska nebude moc zle, ale tetka mi prijde az zitra vecer, tak snad to bude ok.
Brisko mam taky ted vetsi nez pri prvnim tehu, uz jak s kajou v 5tym ![]()
Ahoj Sticko,jojo,mimibazar,co ja uz tam nechala penez.My jdeme na koupk a priznam se,ze se mi teda ale lautr nechce.Ale slibila jsem,tak musim.Jinak dnes uz druhej den,je mi OK,sice jsem dnes nadavila pri pohledu na jogurt,ale hned se mi udelalo dobre,tak snad je vse OK.No prsa bolej porad,tak snad jo. Ja uz se tak strasne tesim na pohyby,abych vedela,ze si mimino lebedi,jak ma.Takto je clovek odkazanej jen na UZ a to je mi malo, i kdyz jsem si vlastne jeden pridala u nas v detske nem. v tom 10. tydnu.Na kontrolu jdu az 4.8. a to je za strasne dlouho......Tak cekam,jestli mi zavolaji,ze se jim opet nezdaji moje zardenky,minule volali taky ve stredu po odberu. Holky pa,jdeme do toho hicungu. Lenka
Dobré ránko a krásný sluníčkový den všem
dnes to bude asi určo nejlepší u vody, takže my taky balíme a razíme na celý den.
Stičko - mimibazar a pak je super i aukro.cz - vždy,když nenajdu na MMB,tak mrknu na aukro nebo naopak
Horší je, že když to máš takhle z pohodlí domova a kocháš se, tak tě to svádí furt k nějakému nákupu a musím se držet,abych tak nenechala všechny úspory ![]()
tak paaa večer
Ahojky,,
Tak dneska extremně mě bolí břicho ale bude to tím že lachtánek roste určo.
JO TYhlety internetový aukce moooooooooooooc dobře znám taky se mi tam povede nechat pěkný balík,ale na druhou stranu taky něco vydělat.A co pak teprve ty anglicky no jejejeje.
Tak doktor mi minule řekl že mě nemůže nechat doma,když dělám náročnou práci.Pracuji v továrně,kde děláme na směny,ranní noční,odpolední jsou to 8hodinový směny.Tahám tam 27kg těžký bedny(všichni to tam taháme) ob hodinu když se materiál nasypává do zasobníku,věčně je tam hnusnej vzduch pač nejde věčně klimoška,jsou tam většinou samí nováčci takže s pomocí nemůžem počítat pač jim to nikdo nevysvětlí.Když potřebuju na záchod tak musím letět přes dvě haly no mazec.Doktor mi napsal lístek aby mě šef přehodil na práci vhodnou pro těhotné.Já teda ted marodím ale s angínou od praktickýho doktora a navíc jsem vždy měla a mám problémy s křečovýma žilama na nohou.Můj přítel tam dělá taky tak se včera ptal šefa jestli je možno mě přeřadit na jinou práci a zařídit ranní pač noční se dělat nesmí,a ten mu řekl že mě přeřadit nemá kam,tam dělaj všichni to samí že jen ranní kdysi se dělali ale ted je to zrušený.Tak jsem řikala že je to skvělý,že tak tam asi budu muset jít aby mi to firma napsala nebo co pač doktorovi to říct ode mě nestačilo.5ikal že by mě poslal na 4 dny do nemocnice,že chodí nějaký posudkový kontroli a že jich bojí že by mě nechal takhle brzo doma.tak jsem na to zvědavá jak to dopadne.
na KO jdu 4.8.a s angínou 15.8.tak jsem fakt zvědavá ![]()
jinak přeji všem krásný den
ahoj vcera byl extra strasnej den a bohuzel i noc, jsem uplne vystavena unavena no fujjjjjj
no reknu vam o mimi jsme se snazili rok a pul a ted me deti tyraji
Dobre ranko
Markit tak co Kity??
Leniku psala uz jsem Lesine at nam otevre galerku, ale neodpovedela tak zkus napsat znova ![]()
janysku tak nevim ale ten tvuj dr se mi moc nezda
ja jak jsem byla tehu s Adikem tak jsem delala v zelezarnach a sla jsem na marodku hned a to jsem delala jen denni. Byt tebou tak jdu k jinemu dr nebo to neni mozne ![]()
jizvi drz se snad uz to nebude dlouho trvat ![]()
stiko tak co nakupujes na mmb?? ![]()
My tady mame neco podobneho ale ve vetsim vydani a to je pekny mazec
ebay jestli znate ![]()
Tak ja jsem si vcera hodila 11 hodin sichtu hehe byl tady fotbal tak jsme meli otevreno misto do 5 do 8 a manza tu nebyla pac dela kamosovi podlahu, ale byl tu znamy aspon na ten fotbal tak pomahal ![]()
Musim zaklepat ale asi uz se to lepsi jak s nevolnostma tak i s unavou, treba takovou sichtu jak vcera bych jeste nedavno nedala a vcera v poho tak doufam ze je vse ok
Jak mam hlad tak je mi zle ale jak pravidelne jim tak lepsi ![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010
Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 31.1.2010, KO 7.8
h.sona - Sona 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, UTZ 29.7
Delfina - 32 let, Praha, TP 3. 2. 2010, UTZ 27.7.
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 3.8
misajelen - 25 let, Jižní Čechy, TP 6.2.2010, KO 29.7.
wendik - 24 let, ????, TP 8.2.2010, KO ???
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP 8.2.2010, KO 6.8.
stika - 38 let, Praha, Karolinka 2,5 roku, TP 8.2.2010, KO ??
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2. 2010, KO 4.8
janysek025 - jana 25let, Kladno, TP 12.2.2010, KO 4.8
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO 27.7
Berenike - Veronika 28 let, Ostrava, TP 16.2.2010, KO 29.7.
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP 17.2.2010, KO 12.8
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO ??
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO 24.7
hkac - Praha, ???????
Ppetra - Petra 28 let, Břeclavsko, Matěj půl roku, TP 24.2.2010, KO
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2. UTZ 7.7
prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ.
Tak jsme z koupalka zpátky. Normálně se tady v jedenáct zatáhlo a teď dokonce prší
To bylo hlásání, jaký budou tropy a léto
Mrzí mě,že si to malej moc neužil. Na druhou stranu je dýchatelněji, což mi vyhovuje.
Katy - Lesině jsem napsala, tak se snad ozve. Teeeda 11 hodinovou šichtu, to musel být zápřah - jsi šikulka. A jak - už se ta situace zlepšila, co se týče obchodu?
Cau,
tak jsem byla dopoledne u kamaradky, bo me ta samota uz nebavi, dala mi i obydek, no pohoda. jeste mi dala domu knedliky at nemusim varit ![]()
Ted se tu taky zatahlo, tak jdu pinkat, kdyz od sesti strasim
Papa a pohladte briska ![]()
jo ebay znam, tam jsem kupovala manzovi tricka quiksilver ![]()
Tak uz jsem na MMB nechala 1500 tak zase koncim, nebo me ten muj trhne ve dverich ![]()
Leniku no aspon na chvilku jste byli ![]()
No nevim jestli zlepsila, jednou je lepe a jindy zas ne
najem jeste porad nemam zaplaceny ![]()
No super ze mame galerku, uz asi videla ze jsi druha co prosila ![]()
Jo a mas super raubire
![]()
stiko jee to se nekdo ma co? hmmm dobra kamaradka ![]()
Ja jsem zas v praci sama, manza musi dodelat tu podlahu dneska, pac zitra dojedou nasi ![]()
Katkaty píše:
No nevim jestli zlepsila, jednou je lepe a jindy zas nenajem jeste porad nemam zaplaceny
To je naprd. Co jsem vyčetla, tak máte cukrárnu že ? Ta by přeci měla přes letní měsíce běžet kurňa nee
Tfuj, tfuj, tfuj ať je líp ![]()
Mám tip: vyfoť ty svoje úžasné dorty, vylep po městě s adresou a uvidíš jak se hosti pohrnou ![]()
Jooo a když už je budeš fotit, hoď nám taky prosím nějaké do galerky
![]()