Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ranko
Jak se mate?
Markit no koukali a samo byli radi ![]()
Jak je Kristynce??
Janysku super ze se to lepsi ![]()
Kdepak jste vsechny??
Katy Kristýnka je až do úterka u táta, takže pořádně nevím, jak se má, ale jezdí tam ráda..... přecejen děda s babi kolem ní skáčou ![]()
Ahoj hoklky,tak jaka dnes po ranu?Ja to tedy nechci zakriknout,kdykoli to udelam,tak se vrati,ale taky vypada,ze mne nevolnosti upousti. Vcera jen jednou po otevreni lednice,dnes zatim OK.I ta unava je uz lepsi,sice odpadam vecer nejpozdeji v deset,ale pres den se citim v pohode.
Jizvi,moooc Ti preju,at uz je Ti lip,teda motorkari Ti davaji,co????Ale uz by to treba pomalu moihlo skoncit,ne????
Katy,to verim,ze meli vasi radost, u nas to mi rodice oplakali…
Vsem preju krasny den,ja si jedu pro Klarku,opicka mi za svy koupila darek k narozeninam a to si setri na kolobezku. Pa Lenka
Ahoj,
Tak gratuluji dalsim k uspesnym KO!
tak zase vikend utekl…Byla jsem Honzika zavest k nasim na tyden, at si uzije prazdniny.Bude tam tyden a v patek nebo sobotu pro nej pojedeme.
Ale neuverite co jsem zazila pri ceste Jela jsem z Brna do Ká, jezdim po dalnici na Frydek-Chotěbuz-ká. V Chotebuzi opravuji most a je to na 10metru svedene do jednoho pruhu a rizene semaforem. Na semaforu stala policejni dodavka, nejake os.auto a ja, za nami zbytek. Rozsvitila se zelena tak jsem se pomalu rozjizdela, kdyz tu najednou nas (me a auto prede mnou)předje Jumper-mala dodavka a začala se tam cpát-tak auto prede mnou zatroubilo, ale Jumper se tam pomalu nasoukal. Osobne ja bych ho nepustila! Nemam rada kdyz přebíhá a kolona dlouha nebyla… A rikala jsem si policajti nereaguji… Tak jsme neco ujeli polcajtum se zasah rozlezel, tak zapli majaky a blikali stop a policie. Pribrzdovali a dodavce se zdalo ze jedou pomalu tak normálne je PŘEDJEL !!!!
![]()
Tak to bylo uz moc a zapli houkacku-majak uz meli-a vyjeli za nim. Tak to jsem si rikala, to bude bodu a to bude velka pokuta. Zastavili az ujeli 1km-vcera jsem to merila ze zvedavosti. No ale nechtelo se mi verit, jak bez problemu policajty predjeli!!
V Ka jsem si v CA koupila jednu halenku(bilo-modrou), ale tehu módy tam moc vyber nemeli, chtela jssem modre 3/4kalhoty, ale nemeli a rifle jsem nechtela. Tak budu k tomu nosit zatim bile 3/4kalhoty.
Nasim jsem to uz oznamila, no byli radi ikdyz nevyskali tak jako pri prvnim. Spis me dorazila prednaska, jak mam jist…
a na konec ze mi nejaka kila po porodu zustanou, budu muset poridit novy satnik…bla,bla-no nalada mi klesla - hlavne aby to bylo zdrave jako Honzik. Tak jsem rekla jsem ze budu delat vse jako u Honzika a šmitec. Nejak jsem si to predstavovala jinak. V sobotu nebyla dobra nalada-asi jsem nevystihla dobrou minutu:-(
V nedeli jsme byli lezt-na skaly v Holstejne. Tak jsem si zopakovala „svou“ zatim nejtezsi cestu, ale vcera se mi lezla tak v pohode. A Petr me ke konci povzbuzoval slovy: jo, jde ti to dobre. Dobre lezes. Ze spodu to vypada dobre. Jo to uz das…a dalsi slova ke konci uz jsem se smala. Sice jsem v jednom miste narvala koleno, ktere me boli, ale zvladla jsem to bez potizi a kreci.
V sobotu se manzel pustil do prestavby-zatim zrusil vestavenou skrin, skrin-2, a v predsini je najednou tolik mista! A budeme dodelavat kuchyn,tak varit budu v predsini-my varime tak 2tydne o vikendu,tak se to da. linku starou vyhodime a mame vybranou v Hornbachu. Vrchni cast uz mame hotovou, jen spodni cast. Tak dela jeste diry do steny na privody, ele, plynu, vody apod. Takze dneska prijdu kamos pomoct s lednici a vest.troubou-kterou soupnou do predsine. Ale predstava umyvat nadobi v koupelne me nelaka.V Karvine to byla pohoda, tam pri prestavbe jsem umyvala nadobi v rohove vane 140×140, sedla jsem si na stupinek a umyla nohy a nadobi:-)) Umyvadlo jsme nemeli:-) Štastni a zamilovani
ted jsme štastni a milujici se ![]()
A kteri jste docetli muj roman az sem..Mejte se krasne - bez nevolnosti!
Napiste taky co jste o vikendu delali, at nevypadam jako romanopisec jenom JA ![]()
Kac
Dobré pondělní ránko všem!
Kač , ty ses teda rozjela
Já teda tolik aktivní víkend neměla, ale alespoň jsem se pustila do odkládané renovace jedné skříně, tak snad výsledek bude stát za tu piplačku. Partnerovi rodiče byli taky moc rádi za další vnoučátko, jen k té radosti jsme dostali přednášku o tom, že bychom se po těch letech už měli taky vzít
- takže místo čistého radování jsme museli zase obhajovat, že svatba pro nás není vůbec důležitá, což mě taky trošku otrávilo, takže plně chápu tvoje rozladění u vašich.
No, jdu trochu poklidit a nakouknu zas v poledne. Zatím se mějte!!!!
Sobi - přesně, místo aby radši si tu novinu vychutnavali, začnou poučovat a radit a vyhledavaji nejmene vhodné téma, u kterého ví, že máš na to svuj nazor. Tak potom vlastně ani nevíš jestli se radují, nebo se snazí zakrýt radost, rozpaky??? Nebo neví jak mají reagovat…
Devčata kde jste???
To jste odjeli všechny na dovolenou? Nepisi ani obvykle kecalky…?
Zrovna kdy dneska muzu pisankovat nikdo nepise.
Ahojky
Kac ja jsem tady ale jen nakukuji. Mam tady rodice tak nemam moc casu ![]()
Koukam jste meli super vikend. My nic moc ale o tom napisu pozdeji. Ted se jdu sprchovati a po obede pojedeme do solne jeskyne. Dnes je v praci jen manza tak doufam ze tam neco vydela ![]()
Vsechny moc zdravim papa ![]()
Ahoj holky, jsem tu u vas nova… a moc jsem toho jeste nenapsala.. je to tim, ze ze je mi spatne
a tak se k psani dostanu jen malo… tak se prosim nezlobte…
Zdravím všechny po víkendu ![]()
Gratuluji ke všem KO, ke kterým jsem negratulovala
Já měla za to,že jdu na KO dnes, ale jdu až zítra.Naštěstí jsem to zjistila včas ![]()
Kac a jakej byl víkend u nás?
Tak u nás byl v sobotu pěkný šrumec. Hned ráno přijela celičká rodinka s manželovi strany včetně bratrů a jejich přítelkyň a všichni šli makat na stavbu - (stavíme baráček). Já zatím pekla koláč a vařila vývárek,knedlo,zelo a kurčo pro celkem devět lidí - Jako jsem zvyklá vařit pro víc lidí,protože je u nás furt někdo, ale tohle byl už docela nářez. Jsem furt myslela, že bude málo, ale dobrý vyšlo to akorát.8) Počasí bylo na nic, asi desetkrát za den sprchlo. Naštěstí, co se mělo udělat, se udělalo. Večer jsme se navečeřeli a všichni tři odpadli do pelechu.
V neděli to bylo super - manžel jel ráno do lesa na dříví. Tak jsme tam pak s malým přijeli taky. Čoveče, chodili jsme tam kolem nich ani né půl hodiny a nasbírali se Štěpou košík hub
a to lidi říkaj, že nerostou
Krásný hříbky a křemenáče, podubáky - takže jsem něco dala sušit a dnes večer uvařím houbovku. Odpoledne se malej vykoupal a večer jsme si sjeli na pizzu - takže neděle pohodička ![]()
Katy - uží si rodiče i solnou jeskyni ![]()
Jizvi - kurňa, už by to taky mohlo polevit - aspoň to zvracení viď drž se holka zlatá
Leni_ tak to jste meli pracovni víkend. Nedele byla príjemná, tak jste si to užili na plné čáře!. Me pripada, ze nejvic rostou hořčáci
jsou nádherní, člověk by je bral
jak si tam nekde rostou na mechu!
Alex - ty nevolnosti brzo polevi, ted je na tobe začít zkoušet co zabere a nebo tady uz zazněno: Prťka vydrž!:-) Vikend jsi asi měl ležící, že?
Na me ta nevolnost lehce leze, tak neco soupnu do zaludku, at tam neni prazdno, čokošku jsem dneska nekoupila, tak neni sladkeho co prihazovat. Jdu pro rohlik se syrem!
Kač, jj vystihla jsi to moc dobře.
Tak houby takhle rostou? To budu muset nakouknout do lesa. Sice houby k jídlu nerada, ale o to vášnivěji sbírám.
Holky držte se s těma nevolnostma ![]()
Kac - jj, vikend byl lezici, stejne jako dnesek… moc se tesim, az ty nevolnosti polevy!! je mi tak od 6. tydne
ziji o bramborach, bananech… a ovoci. I ze psani na notebooku je mi spatne… natoz se jit po:,–(it k pc
takze ted jsem zde na diskuzi jen obcas… ale uz se tesim, az budu pozdeji pokecat a podelit se o vsedni i nevsedni dny… ![]()