Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
30.7.09 09:30

Jinak já mám tlak tak kolem 100/60, i nižší. Jediné období, kdy jsem ho měla normální a cítila se i líp (nebyla pořád tak unavená), bylo těhotenství s Anežkou - to jsem měla učebnicový tlak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
30.7.09 10:51

Ahoj holky

Koukam ze to bliticko u nekterych neustupuje :( holky drzte se uz to musi prejit :srdce:

Tak ja taky plisnaky radsi nejim, ale mam je rada a ted bych si urco dala pac maso ted nemusim. Nejradsi bych jedla jen ovoce a sladke veci. Jsem smutna pac se nam asi ztratil nas kocour :cry: mame na hlidani psa od znamych a on se ho bal. Doufam ze prijde zpet, uz tyden jsem ho nevidela :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.7.09 10:56

No to já maso můžu, ale nedělá mi dobře vůně kuřecího a po něm mi bývá zle. Před těhu jsem skoro jiné maso nevařila ani nejedla. Chutě moc nemívám, po každém jídle mám sladkou pachuť, která mi dělá zle. Ovoce jak kdy, zeleninu si vždycky nakoupím, ale většinou nejím. Dobře mi dělají vychlazené kompoty, ale jen na chvíli. Jablka taky můžu, ale radši bez slupky. Koupila jsem si i těhu lízátka a je tam jakési povídání o těhu nevolnostech a je tam i pár rad (mezi nima právě i to ovoce bez slupky) a taky několik možných příčin nevolností v těhu. Docela mě zaujala ta, že záleží, z jakého vaječníku přišlo vajíčko. To by mohlo vysvětlovat, proč mi s Anežkou nebylo nic a teď dvakrát tak zle. No snad už to přejde a budem se moct jen radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
30.7.09 10:58

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010

Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 31.1.2010, KO 7.8
h.sona - Sona 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, UTZ 29.7
Delfina - 32 let, Praha, TP 3. 2. 2010, UTZ 27.7.
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 3.8
misajelen - 25 let, Jižní Čechy, TP 6.2.2010, KO 29.7.
wendik - 24 let, ????, TP 8.2.2010, KO ???
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP 8.2.2010, KO 6.8.
stika - 38 let, Praha, Karolinka 2,5 roku, TP 8.2.2010, KO ??
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2. 2010, KO 4.8
janysek025 - jana 25let, Kladno, TP 12.2.2010, KO 4.8
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO ??.7
hkac - Helča 32 let, Praha, Anežka 3 roky, TP 14.2. 2010, NT screening 5.8., KO 7.8.
Berenike - Veronika 28 let, Ostrava, TP 16.2.2010, KO 29.7.
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP 17.2.2010, KO 12.8
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO ??
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO ??.7 _Lůca_ - Lucka 26 let, Praha, TP 23. 2. 2010, KO 24. 8.
Ppetra - Petra 28 let, Břeclavsko, Matěj půl roku, TP 24.2.2010, KO ??
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2. UTZ ?.7
Sobinka, 25 let, jižní Čechy, TP 25.2. 2010, KO 19.8. 

prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
30.7.09 11:17

hkac dekuji za info :wink: uz to tam je doplnene :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
30.7.09 14:12

Zase mi neni dobre… zazvorové lízátko v sobe a nic :lol:
Nejak se budu muset doplazit domu. Predstava plne, smradlave a přeteplené tramvaje - je mi zle.
O vikendu mam jet do Ka pro Honzíka, z ekonom. důvodů vlakem. Ale v tom teplu to teda nevim jestli dam. Rano tam a rano 2den zpátky- večer mi nebyva dobře, tak to nechci riskovat.
Jak se citíte děvčata vy? Je vám lépe, že jo?
Neberu odpovědi: Jo je mi skvěle :poblion: :lol: :lol:
No uz se teda i já cítím sqěle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
30.7.09 16:52

Tak mne byva lip prave odpoledne,ale jak rikam,je to i tak sto a jedna oproti tomu,jak mi bylo.Toto uz povazuji za paradu,i kdyz dnes bylo bliticko 2×.Odpo mi neni vubec nic. Jinak k tem chutim,na plisnovy syry chute nemam,ale zato na vajickovej majonezovej salat strasnou. ja koukam,ze mam teda vubec takovy nezdravy chute,lekorice,majoneza. Jinak bych tatarku temer nepozrela,ale ten salat........No,smula,troska se v tom horku bojim. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.7.09 16:52
Katkaty píše:
hkac dekuji za info :wink: uz to tam je doplnene :wink:

Děkujů.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.7.09 16:55
kikina2004 píše:
Tak mne byva lip prave odpoledne,ale jak rikam,je to i tak sto a jedna oproti tomu,jak mi bylo.Toto uz povazuji za paradu,i kdyz dnes bylo bliticko 2×.Odpo mi neni vubec nic. Jinak k tem chutim,na plisnovy syry chute nemam,ale zato na vajickovej majonezovej salat strasnou. ja koukam,ze mam teda vubec takovy nezdravy chute,lekorice,majoneza. Jinak bych tatarku temer nepozrela,ale ten salat........No,smula,troska se v tom horku bojim. L.

Taky se bojím a nejen v horku. Pořád čteš, jak je někde víc listeriozy. Normálně to moc neudělá, ale v těhu je to nebezpečný, takže argumenty (třeba mojí mamky), že ostatní to jedli a nic, mě moc nepřesvědčí. Ale vydržíme a pak si dáme :) Já mám zase už několik dní chuť na smažák. Dělat si ho ale nebudu, nesnáším smažení (nejen teď v těhu) a nedělám ani řízky. Tak třeba si ho někdy někde dám :wink: jsem zvědavá na bráchovu svatbu, jestli tam bude něco, čeho se nebudu bát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.7.09 19:34

Ahoj holky, tak jsme vás dočetla.. pěkně jste se rozepsaly…
Jizvi , tobě fakt ty nevolnosti nezávidím, tohle už je šílený. A nezávídím je žádné z nás… já už nevolnosti nemám, ale dnesky jsem po týdením trápení mzusely k psych. dr. a byly mi zvýšena dávky antidepresiv, doporučené sprchy, chladnější nebo střídavé, když cítím, že to na mě jde… což dělám… teda střídavé ne, ale ty chladné jo. Přijde mi, že to je to jedinné, co mi tak nějam zabírá na tu pitomou tetanii....... dneska dopoledne jsme jsem si zdřímla a tak přeležela krčí svaly, že šílím bolestí hlavy.

Já jím vše, co mám ráda, i plísňové sýry, i milované lékorky - ale omezeně. A dokonce si dávám i majonezu, kteoru jsem dřív moc nemusela.

Kity mi na tábor nepustili, tak jsme zvědavá, jeaslti nám vrátí nějaké peníze a kolik..... prostě po otřesu mozku musí mít měsíc klidový režim a to na táboře moc nehrozí a psych. dr. mi říkal, že následeky otřesu mozku se můžou objevit i 2-3 měsíce po úrazu. TAkže holka má z prázdnin prd......

A tlak mám cca 130/70 +-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
30.7.09 21:26

Jenom telegraficky. KO 24.7. proběhla v poho. Prcek měl 2.2 cm a srdíčko bušilo :srdce: Další KO 19.8. a pak taky v září nějaké ty odběry na tripple.
Nevolnosti zmizely, jen sem tam večer se mi trochu zhoupne žaludek. Jo a nesnáším na Prima Cool tu upoutávku s chlapem z písmenek, co jako drží balanc na houpajícím parníku, ble.
Změnily se mi chutě - před tím samé nemastné neslané bez chuti, teď kyselé okurky, paštika, sekaná. Chudák mimi :D
Holky držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
30.7.09 23:48

ahoj holky,
poslední dobou se sem nějak nedostanu.Začala jsem být akční a co už nemám nevolnosti tak jsem začala chodit na procházky.máme tady takovej prima lesík a tak je super chládek a docela příjemně.

LŮCO taky tě tu vítám a přeju příjemné těhu.

Kac - ty chutě jsou zvláštná,já třeba jeden den bych jedla jen sladké a druhej jen slané.Třeba vřera jsme si koupila polárkovej dort ten tvarohovo merunkovej zajedla jádelem tím slaným sírem a na to jsem si ještě dala lipo a tuti fruti takový ti malinký žele bonbonky to bala mnamka.jinak hodně ted nějak ujíždím na ovoci a zalenině třeba si udělám k veče mísu kam si nkrájim ruzne druhy ovoce nejvíce nektarinky a jahody a pak si s tím lehnu k televizi a spokojeně tloustnu. pak se vzbudim ve 3 ráno a mimísek si opět něco vyžádá tak musím ji si taky něco dát.třeba si zas prozměnu nakrájím rajčátko s okurkou salatovou,předevčírem mi přítel koupil lučinu tak jsem jí taky kolem 3 - 4 ráno sporádala společně s banánkem v čokoládě.

HKAC - tak nespavostí trpím taky jak jsem psala víš bud mě vzbudí hlad,nebo mě píchne v břichu nebo v zádech a vzbudí mě to ale hned to přejde.tak pak se jdu najíst,ale budim se docela pravidelně kolem 3 ráno,
a pak nespím jen se tak valím a říkam určitě usnu,a ono ne a ne tak čumim na telku jak dávaj doremi,kolotoč,rychlý prachy,caruso,trní a pak v 6 davaj na slovacích doktora z hor.tak to zkouknu a pak si řeknu hm tak to nemá cenu stejně už neusnu tak pak tedy vstávám abych opět hodila něco dolů mimískovi.a takhle je to téměř každou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
31.7.09 07:31

Poppy - tak to gratuluji k :srdce: !!!!

Janysku - tak to máš s jídlem veselé! :lol: Ovocny salat by me šel, ale zeleninovy neee, uvazovala bych kdyby ho nekdo udelal a nabizel mi. Me se i nyni nedela dobre pri pomysleni, ze bych mela okurku okrajet-ale to jsem měla i pri prvnim tehu. A u mamky kdyz jsem mela k obedu salatek okurka+rajče+cibulka(možná i paprika) tak se mi „vracela“(brkala) az do vecera FUJ! :oops:
Vcera jsem odpoledne si trochu zdrimla, tak vecer jsme sli nakoupit. Manzel si OBČAS koupi utopence, včera je koupil, kdybych nááhodou dostala chut :lol: :lol: Já kysele moc nemusim. Koupila jsem si ledovou kávu -uz se tesim jak si ji dam. A budu si delat melty- jinak bych mohla kafe cely den :oops: Dneska jsem si uvarila tehu čaj - bylinky a tak se to celkem dá, protože jsem zvykla. Někomu by to možná nechutnalo.Svuj prvni šálek z kopřivy jsem pila se zacpanym nosem. Ted zvladnu i šalvěj-slabou si dělám.
Já se často budím kolem 5hodiny už tvrdě neusnu, ale vstavat se mi nechce.Dokopu-vykopu se az v 5,40 a fičím do práce.
Jdu se teda zapojit do pracovního procesu ! Mějte se, klidná bříška a žaludky a občas vás tady zkontroluji :wink:
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
31.7.09 09:02

Dobre ranko

Jak se mate??
Tak ja jsu dneska na KO ale nejak neplanovane. Mela jsem jit az pristi patek, ale asi se spletli a dali mi to na tento patek. No jsem zvedava co mi bude delat. Kvuli tem predchozim pottratum budu mit ko casteji a ne jen u midwife. No utz urco ne ale jsem zvedava. Beztak se me jen zepta jak se mam :lol:
Dneska uz mam trochu lepsi naladu. Vcera jsme konecne vsichni mluvili o te nasi situaci s cukrarnou atd. a dost se mi ulevilo. Porad jsme ve stejne situaci a musime to zvladnout sami, ale uz to aspon nedusim v sobe. Takze dneska volam na mesto ale uz ted vim ze jak nam nic nesvoli tak se nezhroutim :lol: No uvidime. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
31.7.09 09:11

Katy- tak držím všechny palečky!! At máš dneska jen dobré zprávy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí