Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6552
1.8.09 08:57

Ahoj holky,tak dnes jsem ve spani rodila. Ale nedorodila,tak ani nevim,jestli mam chlapecka nebo holcicku :lol:

Holky,ja se tak tesim na utery na UZ,abych videla,ze je miminko v poradku. Mne ted,jak uz temer nemam nevolnosti,tak ani nepripada,ze bych bya tehotna. je to divny,nejdriv se klepu,aby uz to bliti preslo a ted se klepu,aby bylo mimi OK,kdyz o sobe nedava tolik znat. Na druhou stranu se bojim NT,prece jenom:co kdyby???????????

No,tak jsem se vykecala a mela bych jit na nakup.Klara chce jet za babickou,je to pres pul Brna a ma byt vedro. Tak teda fakt nevim.

Zatim pa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
2.8.09 09:36

ahoj holky :wink:
tak nám snad ten net konečně zprovoznili, ale dnes tu ještě nebudu, jedeme do Pelhřimova na výlet :wink:
jen se jdu ukázat, že žiju a mám po UZV :wink: čertík má 7,1cm, jsme o den starší, máme nosní kůstku, šíjové projasnění je taky v normě, no a vůbec ty ostatní věci jsou taky dobrý, jako dvě ručky, nožky, bránice atd. :wink: jen mi sestra nemohla nabrat krev, až na sedmý vpich se jí to povedlo, tak teď vypadám jako feťačka s rozpíchanýma rukama a modřinama :lol:
v úterý jdu na poslední krev a pak 13.8. do poradny a pro výsledky :wink:
hodila jsem vám do galerky fotečky čertíka :wink:
kluci měli být dva týdny u tatínka a i u jeho matky, ale jel jen Lukáš, Kuba den předtím dostal angínu, no a za čtyři dny mi vrátili i Lukinka, taky angína, tak si to užívám, to noční buzení na Penicilin, naštěstí Kuba už to dobral, tak už jen Lukáš pár dní :wink:
jinak vás snad ani nedočtu, ale jak budu mít čas, budu se o to pokoušet :wink:
tak se tady zatím všechny mějte a já se určo zítra ozvu,pááááááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
2.8.09 13:03

Kiki - všechno bude v pohodě :wink:
Soni, super zprávičky z UZV. Já jdu na screening zítra a už se nemůžu dočkat. Ať jsou kluci brzo zdraví - To je na nic zrovna když je takové počasí viď. :?
Všem přeji krásnou neděli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
2.8.09 20:31

hojky, tak jsem vás dočetla. Gratuluji k úspěšným KO.
Mě to čeká zítra, tak doufám, že bude prťátko OK a že bude na sonu pořádně vidět, ne jak minule…

Včera jsme bysli odpolende na Country festivalu i s Kity, domů jsme přijeli až o půlnoci a dneska se vstávalo doma v poledne… :D

Jinak doma dusno, kravál, už víc jak týden mi není dobře psychicky i tetanicky, pořát záchvaty, už mi zvýšili dávku antidepresiv,a le ještě se to moc neprojevilo..... je to šílené… nic mě nebaví, všichnio mi vadí… děs a hrůza.
NAvíc mi Kity nepustili na tábor, takže je dopma a dneska siá to slízla taky… dostala na prdel…

můžete mi sem prosím některá zkopírovat odkaz na naši galerku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
2.8.09 21:34

Markit hodně sil a ať je brzy líp…
Tady je odkaz na galerku: https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.8.09 08:39

ahoj vsem,
od 3 rano myslim na slazene kondenzovane mleko :lol: , nikdy jsem to nejedla, ale ted se mi o tom i zda…
jinak ja mam KO az za tyden :(
zitra se jdu registrovat, tak doufam, ze to pujde na prvni pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
3.8.09 09:02

Ahoj Jizvi,kam se jdes registrovat???Do porodnice??????
Hele,to uz je dobry znameni,kdyz zacinas mit chute.....Jen jim kup mlicko,treba budou zlobit min.....
Ja mam druhej den priserny bolesti hlavy,na ktery netrpim.Vcera jsem slupla Paralen,ale vubec nic. Doufala jsem,ze to zaspim,coz sice jo,ae od rana nanovo…Pokud to neprestane,tak zobnu Brufen,kdesi jsem cetla,ze se 1. a 2. trimestr muze,i kdyz se mu vyhyxbam.Jsem dnes jak pacla po kebuli.

jinak mam radost,protoze s nama zitra pujde i tatka na UZ. Puvodne vubec nevedel,jestli zvladne,dela vedouciho prodejny a na 9 hod. oteviraji,coz muze udelat on nebo jeho zastupce,ktery ma 2. Ovsem jeden se ted dozaucoval a 2. je na dovolene. Tak vcera mi oznamil,ze proste jde,jsem rada,ja tvrdim,ze toto je nejhezci Uz,pak uz miminko neni videt cely a muj muz tam treba u Klarky nevidel skoro nic.

Holky zatim,vubec nevim,jak to dneska dam,jsem tak dat si hadr na hlavu a lezet,ale to by mi asi neproslo. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.8.09 09:16

no k porodu, doufam, ze jim tam nevrhnu :(
vubec se mi tam nechce, to bude teror

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
3.8.09 09:19

Tak to je sila ve 12tt…To jsi asi z Prahy,ze?????Zlaty Brno teda koukam,tady si Te porodnice prevezme az tesne pred porodem. A to nestaci treba telefonicky????Nebo co tam s Tebou jako budou delat,prohlizet asi ne,ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.8.09 09:23

musim tam osobne a jesste sance ze me vezmou moc neni :(
no praha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.8.09 09:26

Jizvi, a víš jistě, že už tě zaregistrují? Já jsem z Prahy, ale třeba v Motole se registruje až po 14. týdnu. Tak abys tam nejela zbytečně. Registrace (aspoň v tom Motole) musí být osobně a spočívá v tom, že si tě zapíšou podle TP a do průkazky dají razítko, že jsi u nich registovaná. To razítko asi proto, aby ses nemohla registrovat i jinde a taky nejspíš i proto, aby sanitka příp. věděla, kam tě má odvézt k porodu. Ale tohle jsou jen moje domněnky. Vloni jsem se zaregistrovala ve 13.tt a o týden později jsem volala, že už nejsem těhu, ať to zruší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.8.09 09:29

no na BUlovce od 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
3.8.09 09:31

jezis holky,to je blbarna. A co kdyz se nekdo zapomene takhle brzo registrovat????To porodi v keri????A to vas upozorni gynekolog?????Mne to prijde jako scifi,fakt sila......L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.8.09 09:33

PROTO JE NUTNÉ, ABY SE VŠECHNY ŽENY SE ZÁJMEM O POROD NA BULOVCE ZAREGISTROVALY, a to v rozmezí mezi 12. a 36.týdnem těhotenství. Tato registrace je možná VÝHRADNĚ OSOBNĚ - v úterý a ve čtvrtek mezi 12:30 a 14:30 (v místnosti sousedící se vstupem na porodní sál). Registrovat u nás se samozřejmě mohou pouze ty ženy, které NEMAJÍ REGISTRACI V JINÉ PORODNICI. K registraci je třeba vzít s sebou těhotenský průkaz.
Neregistrovaným rodičkám nemůžeme garantovat, že budou k porodu v naší porodnici přijaty!
Rodičku můžeme zaregistrovat pouze tehdy, není-li překročen předem stanovený limit pro počet registrací v daném období. Kapacita porodnice je obvykle vyčerpána DO BUDOUCNOSTI 6-7 KALENDÁŘNÍCH MĚSÍCŮ OD AKTUÁLNÍHO DATA!, proto zbytečně neodkládejte svou registraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.8.09 09:35

nejhorsi je, ze se stava, ze clovek prijde a oni, ze je to moc brzo a kdyz jdes hned dalsi termin tak je pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí