Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
29.7.09 09:55

ahoj zle mi je orad, ani to pití nejde, jdu to zaspat, uz me to ............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.7.09 10:04

Jizvi- to pořád nepolevilo? Toje mi líto :(
Budes muset pořád doufat, že zitra to bude lepší .....
Tak to běž zaspat a potom bude lépe!!
tak posílám aspon :srdce: pro potěšení, aspon inetovou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.7.09 10:07

jeee, posílám samozrejme kytku !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
29.7.09 12:19

Cau holky,jsem se vratila z navstevy prace,celkem se mi zastesklo. Oddeleni se maluje,tak je prazdno,tudiz klid a konecne jsem pokecala s dospelakama. Jsem porad sama s Klarkou,Martin chodi az vecer a to uz jsem grogy,vetsina kamosek na dovolene,tak se pobavim maximalne s prodavackou v kramu........

Jizvi,chudacku,to chapu,ze uz Te to nebavi, presne jak rikala Kac,doufej,ze zitra bude lip. i MNE SE ULEVILO PRAKTICKY ZE DNE NA DEN,NERIKAM,ZE JE TO UPLNE STOPROCENTNI,OBCAS MI JE SOUFL PEKNE,ALE OPROTI DRIVEJSKU NEBE A DUDY.......Utesuj se tim,ze vetsine byva spatne do konce tretiho mesice a to mas za par…
Vim,ze mas asi vyzkouseny kde co,ale nezkusila jsi ty zazvorovy lizatka??????Ja jim teda moc neverila a kupodivu celkem zabiraly,teda aspon na chvilicku…
Treba je to tim,ze jsou dva,asi mas ty hormony preci jen divocejsi a telo se musi vyrovnat s vetsi zatezi.....Ale neboj,oni Ti to urcite vrati,az se narodi a budou to dva :-) :-) Drzim palce pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.7.09 13:18

Kiki - u prvního tehu (v karviné), jsem holkam v práci chodila pomahat- jen tak zadarmo. Byla jsem tam parkrat a to se me ptaly třeba kdy máš termín? A já : dneska .-)To jsem byla naposled. Byla to takova kanc. prace zakladat papiry a kontrola rozesílané pošty-jestli je vše OK. Razítkování… a pod odpočinkova práce.
Byli jsme všechny kamošky a jezdili jsme spolecne s rodinami i na víkendy na chaty. Byl tam skvělý kolektiv a ten dělá HODNĚ!
Pořád se mi stýská, ale už jsem si trochu zvykla, co mi zbyvalo. Věděla jsem, že to stěhovaní jednou příjde. Nastěstí v létě nemívám takové depky, jako kdyz je podzim a zima. To optimismem opravdu neoplývám :lol:
mám se na co těšit manžel „přihodil“ ke kávě i pohár :-)) Taže návštěva Krasu(Holštějna)+kafe+pohár =to bych nemohla odmítnout :lol: a to jsem se netvářila odmítavě :lol:
mějte se pohladte bříška já jdu pracovat, chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
29.7.09 14:29

Tak se hlásím po dnešní KO :-)
Hematom zmizel, všechno je v pořádku, mimi má 4,5 cm :-) celou dobu na UTZ na nás mávalo, dokonce i doktor se smál :lol:

V pondělí jdu na ten NT screening, tak uvidíme :-)
Jdu dočítat, zatím se mějte fajn.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.7.09 14:46

Bereniko-tak 4,5cm tak to uz máš velikýho mimiska. A dobře že se hematom vstřebal!! Takže úspěšná a veselá KO!!!

Jak ty vaše KO pročítám, tak se moc těším na tu svou, jak bude mimi velike a jak se bude vrtět apod… to si musim ještě 14dnu počkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
29.7.09 18:43

Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Jsem teprve v 10 tt., tak mi bylo doporučeno doktorkou, abych to ještě nikomu neříkala a já bych to už tak ráda vykřičela do světa :-)
I když se „přihodilo“ nečekaně, o to více se na mímo těším! Na kontrolu a screening jdu až 24. 8., takže do té doby radši jazyk za zuby - nevím, jestli to půjde pořád se před všemi vymlouvat na očistné kůry, když je mi nabídnuto kafe, či nějaký drink :-D
Jinak nevím, jestli tu nejsem jedna z nejmladších, je mi 26 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
29.7.09 18:47

Ahoj Luci,no,tak to Te teda moc vitam…To se nedivim,ja to tutlala asi 5 dni(teda vedeli to krome manzela a dcery jen asi dva nebo tri lidi),protoze jsem tuto zpravu davala otcovi k narozkam,a stalo mne to teda dost.
Tak vesele tehuluj Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
29.7.09 18:51

Kac,no my jsme prave taky uzasnej kolektiv,spolecny akce ,i doktory mame naprosto uzasny se smyslem pro humor. Mmch,ja se diky kolegyni pred 10 lety seznamila s manzelem,je to totiz Martinovo dvojce :P 8) Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
29.7.09 19:05

Ahoj Luci :-) Vítej… a nejmladší? No, možná teď u nás, ale já budu mít v srpnu 28 a Vojta už má 2,5 :-) tak si to spočítej :wink:

Jinak plně chápu tvou chuť to vykřičet do světa…my to teď nevydrželi ani do potvrzení krve :oops: :lol: a už to věděli skoro všichni......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
29.7.09 22:56

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010

Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 31.1.2010, KO 7.8
h.sona - Sona 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, UTZ 29.7
Delfina - 32 let, Praha, TP 3. 2. 2010, UTZ 27.7.
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 3.8
misajelen - 25 let, Jižní Čechy, TP 6.2.2010, KO 29.7.
wendik - 24 let, ????, TP 8.2.2010, KO ???
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP 8.2.2010, KO 6.8.
stika - 38 let, Praha, Karolinka 2,5 roku, TP 8.2.2010, KO ??
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2. 2010, KO 4.8
janysek025 - jana 25let, Kladno, TP 12.2.2010, KO 4.8
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO ??.7
Berenike - Veronika 28 let, Ostrava, TP 16.2.2010, KO 29.7.
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP 17.2.2010, KO 12.8
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO ??
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO ??.7
hkac - Praha, ???????
Ppetra - Petra 28 let, Břeclavsko, Matěj půl roku, TP 24.2.2010, KO ??
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2. UTZ ?.7 

prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
30.7.09 08:29

Ahojte,
Lůco jsi asi třetí nejmladší z nás 18-ti :lol: :lol:
Na každého to příjde jindy a taky je třeba hledat toho správného partnera, ne? Já toho svého jsem našla až v 27. přijel se mi ukázat „na živo“ na mé narozeniny-seznámily jsme se přes net. Tak si zatím uživej své prvé těhu! Spokojené bříško!
Já bych své těhu už asi nemohla zapírat- tak hodně mi jde vidět břicho, že opravdu takové jsem měla asi v 5měsící 8O 8O

Kiki - tak to se máš! Hodně dělá kolektiv- potom se i lépe chodí do práce, s takovou radosti, to si ještě pamatuji :-). Jenom jsem měla čest jednat na Černopolni s Dr. Crhnou :roll: když mě „neznal“ chlap hruza pomalu nekomunikoval. Jednani ne zrovna nejlepsi. Od 1-5 bych ho oznamkoval 4. Potom jsme to zkusili na něj přes známé doktory(přes známého Dr. Ventrubu a jeho bratra(Crhy), ktery dělá gynekologii, nebo porodnictví). Obrátil o 180stupnů, a nestačila jsem koukat !!! 8O V tu ránu nám doporučil i jiné možnosti a vyšetření-ne jen čekat, jestli Honzík bude mít bolesti nebo ne… Rozpovídal se, že zná Karvinou a zámecký park.. krásné prostředí… To jsem opravdu byla moc překvapená. Možná poprvé jsme ho nezastihli v dobré náladě.

Dneska doufám děvčata nemáte nevolnosti! A je vás suprově!
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
30.7.09 08:43

Kaci,no myslis urcite ortopeda Crhu,co???Jj,to je kapitola,ja krome pracovne jsem s nim mela cest v porodnici,kam dojel miminkum kontrolovat kycle,tos mela videt ten svunk,sestricky litaly,mimina NESMELY mit v pline nakadino,no sila…sem se divila,tak jsem se sestricky ptala,coze takova divocina a prej,ze Crha to nema rad.....No moc jsem to nechapala........Tady ja vidim strasnou vyhodu,ze v detske delam-1. co si budeme nalhavat,protekce funguje
2. clovek vi,ke komu mit duveru a ke komu ne......

Ja ve sve podstate k detske chodim jen na preventivni,jinak si vsechno resim pres detskou.

Taky preju krasny den bez nevolnosti(u mne to vypada,ze uz to bude uplne dobry-tuk,tuk,dnes koncim 12tt,tak to fakt vyslo,jak rikaji), my se chystame na koupaliste Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.7.09 08:44

ahoj holky, ctu knizku od bezplenkove metode, jsem unavena, vcera jsme nakupovali a ja trpela, fakt strasny, porad jsem omdlivala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí