Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj zle mi je orad, ani to pití nejde, jdu to zaspat, uz me to ............
Jizvi- to pořád nepolevilo? Toje mi líto ![]()
Budes muset pořád doufat, že zitra to bude lepší .....
Tak to běž zaspat a potom bude lépe!!
tak posílám aspon
pro potěšení, aspon inetovou ![]()
Cau holky,jsem se vratila z navstevy prace,celkem se mi zastesklo. Oddeleni se maluje,tak je prazdno,tudiz klid a konecne jsem pokecala s dospelakama. Jsem porad sama s Klarkou,Martin chodi az vecer a to uz jsem grogy,vetsina kamosek na dovolene,tak se pobavim maximalne s prodavackou v kramu........
Jizvi,chudacku,to chapu,ze uz Te to nebavi, presne jak rikala Kac,doufej,ze zitra bude lip. i MNE SE ULEVILO PRAKTICKY ZE DNE NA DEN,NERIKAM,ZE JE TO UPLNE STOPROCENTNI,OBCAS MI JE SOUFL PEKNE,ALE OPROTI DRIVEJSKU NEBE A DUDY.......Utesuj se tim,ze vetsine byva spatne do konce tretiho mesice a to mas za par…
Vim,ze mas asi vyzkouseny kde co,ale nezkusila jsi ty zazvorovy lizatka??????Ja jim teda moc neverila a kupodivu celkem zabiraly,teda aspon na chvilicku…
Treba je to tim,ze jsou dva,asi mas ty hormony preci jen divocejsi a telo se musi vyrovnat s vetsi zatezi.....Ale neboj,oni Ti to urcite vrati,az se narodi a budou to dva
Drzim palce pa L.
Kiki - u prvního tehu (v karviné), jsem holkam v práci chodila pomahat- jen tak zadarmo. Byla jsem tam parkrat a to se me ptaly třeba kdy máš termín? A já : dneska .-)To jsem byla naposled. Byla to takova kanc. prace zakladat papiry a kontrola rozesílané pošty-jestli je vše OK. Razítkování… a pod odpočinkova práce.
Byli jsme všechny kamošky a jezdili jsme spolecne s rodinami i na víkendy na chaty. Byl tam skvělý kolektiv a ten dělá HODNĚ!
Pořád se mi stýská, ale už jsem si trochu zvykla, co mi zbyvalo. Věděla jsem, že to stěhovaní jednou příjde. Nastěstí v létě nemívám takové depky, jako kdyz je podzim a zima. To optimismem opravdu neoplývám ![]()
mám se na co těšit manžel „přihodil“ ke kávě i pohár
Taže návštěva Krasu(Holštějna)+kafe+pohár =to bych nemohla odmítnout
a to jsem se netvářila odmítavě ![]()
mějte se pohladte bříška já jdu pracovat, chjo..
Tak se hlásím po dnešní KO ![]()
Hematom zmizel, všechno je v pořádku, mimi má 4,5 cm
celou dobu na UTZ na nás mávalo, dokonce i doktor se smál ![]()
V pondělí jdu na ten NT screening, tak uvidíme ![]()
Jdu dočítat, zatím se mějte fajn.....
Bereniko-tak 4,5cm tak to uz máš velikýho mimiska. A dobře že se hematom vstřebal!! Takže úspěšná a veselá KO!!!
Jak ty vaše KO pročítám, tak se moc těším na tu svou, jak bude mimi velike a jak se bude vrtět apod… to si musim ještě 14dnu počkat!
Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Jsem teprve v 10 tt., tak mi bylo doporučeno doktorkou, abych to ještě nikomu neříkala a já bych to už tak ráda vykřičela do světa ![]()
I když se „přihodilo“ nečekaně, o to více se na mímo těším! Na kontrolu a screening jdu až 24. 8., takže do té doby radši jazyk za zuby - nevím, jestli to půjde pořád se před všemi vymlouvat na očistné kůry, když je mi nabídnuto kafe, či nějaký drink ![]()
Jinak nevím, jestli tu nejsem jedna z nejmladších, je mi 26 ![]()
Ahoj Luci,no,tak to Te teda moc vitam…To se nedivim,ja to tutlala asi 5 dni(teda vedeli to krome manzela a dcery jen asi dva nebo tri lidi),protoze jsem tuto zpravu davala otcovi k narozkam,a stalo mne to teda dost.
Tak vesele tehuluj Lenka
Kac,no my jsme prave taky uzasnej kolektiv,spolecny akce ,i doktory mame naprosto uzasny se smyslem pro humor. Mmch,ja se diky kolegyni pred 10 lety seznamila s manzelem,je to totiz Martinovo dvojce
Lenka
Ahoj Luci
Vítej… a nejmladší? No, možná teď u nás, ale já budu mít v srpnu 28 a Vojta už má 2,5
tak si to spočítej ![]()
Jinak plně chápu tvou chuť to vykřičet do světa…my to teď nevydrželi ani do potvrzení krve
a už to věděli skoro všichni......
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010
Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 31.1.2010, KO 7.8
h.sona - Sona 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, UTZ 29.7
Delfina - 32 let, Praha, TP 3. 2. 2010, UTZ 27.7.
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 3.8
misajelen - 25 let, Jižní Čechy, TP 6.2.2010, KO 29.7.
wendik - 24 let, ????, TP 8.2.2010, KO ???
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP 8.2.2010, KO 6.8.
stika - 38 let, Praha, Karolinka 2,5 roku, TP 8.2.2010, KO ??
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2. 2010, KO 4.8
janysek025 - jana 25let, Kladno, TP 12.2.2010, KO 4.8
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO ??.7
Berenike - Veronika 28 let, Ostrava, TP 16.2.2010, KO 29.7.
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP 17.2.2010, KO 12.8
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO ??
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO ??.7
hkac - Praha, ???????
Ppetra - Petra 28 let, Břeclavsko, Matěj půl roku, TP 24.2.2010, KO ??
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2. UTZ ?.7
prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ.
Ahojte,
Lůco jsi asi třetí nejmladší z nás 18-ti
![]()
Na každého to příjde jindy a taky je třeba hledat toho správného partnera, ne? Já toho svého jsem našla až v 27. přijel se mi ukázat „na živo“ na mé narozeniny-seznámily jsme se přes net. Tak si zatím uživej své prvé těhu! Spokojené bříško!
Já bych své těhu už asi nemohla zapírat- tak hodně mi jde vidět břicho, že opravdu takové jsem měla asi v 5měsící
![]()
Kiki - tak to se máš! Hodně dělá kolektiv- potom se i lépe chodí do práce, s takovou radosti, to si ještě pamatuji
. Jenom jsem měla čest jednat na Černopolni s Dr. Crhnou
když mě „neznal“ chlap hruza pomalu nekomunikoval. Jednani ne zrovna nejlepsi. Od 1-5 bych ho oznamkoval 4. Potom jsme to zkusili na něj přes známé doktory(přes známého Dr. Ventrubu a jeho bratra(Crhy), ktery dělá gynekologii, nebo porodnictví). Obrátil o 180stupnů, a nestačila jsem koukat !!!
V tu ránu nám doporučil i jiné možnosti a vyšetření-ne jen čekat, jestli Honzík bude mít bolesti nebo ne… Rozpovídal se, že zná Karvinou a zámecký park.. krásné prostředí… To jsem opravdu byla moc překvapená. Možná poprvé jsme ho nezastihli v dobré náladě.
Dneska doufám děvčata nemáte nevolnosti! A je vás suprově!
Kač
Kaci,no myslis urcite ortopeda Crhu,co???Jj,to je kapitola,ja krome pracovne jsem s nim mela cest v porodnici,kam dojel miminkum kontrolovat kycle,tos mela videt ten svunk,sestricky litaly,mimina NESMELY mit v pline nakadino,no sila…sem se divila,tak jsem se sestricky ptala,coze takova divocina a prej,ze Crha to nema rad.....No moc jsem to nechapala........Tady ja vidim strasnou vyhodu,ze v detske delam-1. co si budeme nalhavat,protekce funguje
2. clovek vi,ke komu mit duveru a ke komu ne......
Ja ve sve podstate k detske chodim jen na preventivni,jinak si vsechno resim pres detskou.
Taky preju krasny den bez nevolnosti(u mne to vypada,ze uz to bude uplne dobry-tuk,tuk,dnes koncim 12tt,tak to fakt vyslo,jak rikaji), my se chystame na koupaliste Pa L.
ahoj holky, ctu knizku od bezplenkove metode, jsem unavena, vcera jsme nakupovali a ja trpela, fakt strasny, porad jsem omdlivala ![]()