Poradna duly
Jana Čurdová
Jizvinko,vydrz.....Ja nevim,ae rikalas to gynekologovi????Ono vsechno vyzvracet,se pak nedivim,ze omdlis. Moc na Tebe myslim,drz se,holka.....L.
jizvíková píše:
ahoj zle mi je orad, ani to pití nejde, jdu to zaspat, uz me to ............
Jizvi, mně bylo včera taky ještě zle, celý den. Nezabralo už skoro nic, na chvíli fungují želatinoví medvídci Haribo
, ale nechci pak vidět návštěvu zubaře.. A blbě mi bylo celou noc, pořád jsem se budila a přemýšlela, jestli udržet nebo vrhnout. Za dva dny se brácha žení a já doufám, že to přejde (to bych měla být 12+0). Dneska si už nevezmu listovku, snad to ty dva dny nebude tolik vadit. Ale když je mi blbě, tak nemůžu nic dělat, ani pít, no hnus. A z osmi týdnů prázdnin už jsou přede mnou jen tři. A ty máš parazitků dvakrát tolik co já
.. Snad to opravdu znamená, že se mimísci mají dobře. hkac
ahojki,
ale včera mě teda „natahovalo“-davila jsem se teda dost dlouho. Naštěstí v Krasu na ne příliš frekventované pěšince. Manzel už si sedl na batoh a čekal… potom mi řekl, ať si stčím prst do krku vyzvracim se a bude to dobre
to teda se mám ráda! To teda ne! tak pořád mě "nabíralo, ale jako bych neměla co zvracet
A potom se jako na potvoru objevili lidi na procházce. Tak jsem jen nechala hlásit vzdalenosti, než k nam dojdou. Aby mě nemuseli pozorovat zblizka
a v takove situaci.
Co bylo včera se mi ještě nestalo !!! Potom uz to bylo dobre natolik, ze jsem si dala videnskou kavu a palacinku s ovocem-snedla jsem jednu a druhou uz nemohla Peta(manzel) měl zákusek po večeři. Sice rikal ze si da smazak, ale nechtela jsem o jidle slyšet při pomysleni na smzak se mi delalo zle. Na palacinku jsem v pohode mohla myslet ![]()
Mám chut vetsinou na sladke a slane, ale to mám přád ! Máte nějaké chutě ??
Kač
Jo,Lekorky,likviduju posledni tyden ve velkym.........U Klarky to byly kysely zizalky
Ty od te doby nemuzu ani videt…L.
mudra rikala ze s dvema je to normalni ![]()
jinak to dilema jestli hodit nebo udrzet znam
nejhorsi byla noc , kdyz manza smrdel cesnekem, mel ho v nejake omacce k obedu a to bylo peklo, fakt nejhorsi
kikina2004 píše:
Jo,Lekorky,likviduju posledni tyden ve velkym.........U Klarky to byly kysely zizalkyTy od te doby nemuzu ani videt…L.
Jestli to jsou ty bombony s lekořicí, tak já jsem slyšela, že v těhu by se moc neměli, že lékořice zvyšuje tlak..
Jinak k tomu, co na to moje druhá polovička - když se zeptá, jak mi je a já řeknu, že blbě, tak jeho odpověď je většinou „to je dobře“. Nemyslí to zle, já to vidím dost podobně, minule mi v této době už bylo mnohem líp, ale radovala jsem se jen dva týdny ![]()
jizvíková píše:
mudra rikala ze s dvema je to normalni
jinak to dilema jestli hodit nebo udrzet znam
nejhorsi byla noc , kdyz manza smrdel cesnekem, mel ho v nejake omacce k obedu a to bylo peklo, fakt nejhorsi
Manžel zase už víc jak týden smrdí šamponem proti vším. Bojujeme s nima už měsíc, my s Anežkou jsme se jich snad zbavily hned, ale manžel má vlasy až po zadek, tak aplikoval ještě další kúru minulý týden. Smrdí to strašně, i přes krabičku, šampon musíme uchovávat v igelitu. My jsem s Anežkou použily nějaký sprej, který se po 8hodinách smyl, takže to nebylo tak hrozné. Manžel si pak koupil šampon, a to je hnus. Už jen to, že tam píšou, že nezaručujou, že barvené vlasy nevypadnou, mě od toho odradilo.. Ale my teď spíme každý jinde, já bych se nevyspala, normálně mě vzbudí otevření dveří a teď v těhu když se vzbudím, tak už nemůžu spát. A ráno jsem jak zmlácená. Přes den si nelehnu, páč Anežka přes den nespí. Včera jsem usnula ani nevím jak. Naštěstí se nic nestalo..
jednou se mi povedlo mtž to strasny zraceni kdyz jsem se dusila a ydavala hrozny zvuky, fakt des, a vylezla jsem ze zachoda zelena jak sedma a v predklonu , no a za dverma byl manzel ve vsech barvach
a brecel
v tu chvili pochopil, proc se kolikrat nezvednu a reknu si at mi prinese piti a jidlo a misu na bliticko ![]()
no on tim cesnekem vydrzi pachnout nekolik dnu
![]()
rano to tu smrdi jak na cesnekovem poli ![]()
ja celou noc spim s plinou na puse prilepena na zdi a kdyz se manza dechem priblizi tak ho normalne kopu tak dlouho, dokud se neodvali
coz byva az 5 vycerpavajicich kopancu ![]()
celou noc mam zaloudek v krku ![]()
Clovece,tak jestli proto ja na ne nemam takovou chut......Panc mam extrem nizkej tlak,u mne je normalka 90/55,tak jestli si to telo nerika.
Do pytletakjsem si to zadala do vyhledavace a fakt,ten tlak jeto nejmensi,ale lekorice muze mit abortivni ucinky......HKAC,dikec za upozorneni. No,ale jak ja to vydrzim............Ja mam na ne uplne neovladatelnou chut a to mi nikdy nechutnaly.No,nejsem ja chudak ![]()
No s tlakem na poslednim měření jsem měla 90/65, takze klasika.
kikina2004 píše:
Do pytletakjsem si to zadala do vyhledavace a fakt,ten tlak jeto nejmensi,ale lekorice muze mit abortivni ucinky......HKAC,dikec za upozorneni. No,ale jak ja to vydrzim............Ja mam na ne uplne neovladatelnou chut a to mi nikdy nechutnaly.No,nejsem ja chudak
Já mám v tomhle dost načteno
, ale teď už to beru trochu s rezervnou, protože to bychom nemohly nic. Podle MUDr. Kouckého těhotenství není nemoc a pokud se nic nepřehání a hlídá se datum spotřeby, tak má maminka jíst, na co má chuť. No já se teda třeba ty plísňové sýry jíst bojím a jsem ráda, že tentokrát nemám tak šílenou chuť na paštiky jako minule - to jsem nemohla jíst nic jiného, jedině po paštice mi nebylo zle - a tam mimo jiného nevhodného je i dost vitamínu A, kterého v těhu nesmí být moc. No ale myslím, že to, jak to dopadlo, asi s těmi paštikami nesouviselo..