Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno, baby ukecaný ![]()
Předně gratuluji všem k úspěšným kontrolám a taky vítám Alex u. Věřím, že jsi nadšená, tohle je taky naše první těhu a jucháme oba od rána do večera.
Janýsku , můj partner by si s tím tvým mohl podat ruce - taky se všude chlubí, narostla mu taťkovaská ramena a bříško pusinkuje pravidelně. Je fakt úžasnej a evidentně si to užívá stejně jako já.
Jinak středeční kontrola dopadla dobře - mímo má 2 cm (takže už macek
), mrská sebou vydatně a srdíčko mu buší
. Takže se tímto oficiálně k vám přidávám. Tady jsou nějaké doplňující informace: 25 let, Jižní Čechy, první těhotenství, TP 23.2 2010 (podle mě teda 26.2.), další KO 19.8.
Jinak už nadšeně všude rozhlašujeme novinku do světa a zatím jsou reakce moooc krásné. ![]()
A abych nezapomněla, Markit, Kristýnce taky přeju vše nejlepší k svátku a jsem ráda, že se dobře hojí ![]()
mam mmigrenu, jsem uplne hotova, to bude den, kdyz si nemuzu vzit prasek
Jejda, Jizvi, tak to marně přemýšlím, co poradit. Mně na migrénu taky pomáhá jedině nějaký silný prášek
Tak hlavně přežij!!!
Ahojky holky. Kristýnka odjela na pár dní k tátovi, tak doufám, že si to užije
Už je docela v pohodě, stroupek kolem stehů se vydrolil spolu s jedním vstřebatelným stehem…
Jinak já se trápila s migrénou předevčírem a musela jsme si vzít Rossemig a bohužel 2 po sobě.....
Cau kocky,
tak jsem zpatky, UTZ dopadl dobre, vse v poradku a vypada to na klucika, to by byl gol, to bych se uz bala kazdyho snu ![]()
Jsem objednana v 16tt na amnio kvuli veku
A tynkam vse nej k svatku
Ahojky, vsem dekuju za privitani ![]()
je to moje prvni tehotenstvi. Mimi je planovane a klaplo to cca za 2 mesice. Tak jsme moc radi. Je mi 24, termin porodu mam na 8. 2. 2010 a od 6. tydne trpim hroznymi nevolnostmi, je mi malatno atd… asi to urcite jedna z vas zna
ale to k tomu uz patri
Bydlim v Rakousku, jsem tu provdana za Rakusana. Ted jsem ve 12. tydnu a za 14dni me ceka screening. Pohlavi miminka si nechame rict, jelikoz se znam a nevydrzela bych to
Takze ted dopolende bojuji jako lev abych alespon neco udrzela v zaludku a konecne alespon pribrala co jsem zhubla
A jak to vypada, moc se to nelepsi…
Stiko - tak KO vše OK to je dobrá zpáva!
Alexa24 - tak za 2 mesice to je celkem rychle uspešné snažení ![]()
Nevolnosti pomalu budou určitě ustupovat!! je 1000+1 rad jakym způsobem nevolnosti ztlumit a zřejmě na každého zabírá něco jiného… mužeš vybírat… ne trochu pomaha cokolada
aspon nemam nepříjemnou „pachut“ v ustech na kterou nepomaha žvýkačka-nic. Tak mi vydrží studentská pečeť na týden-nekdy i víc.
Kač
Kac - cokoladu jsem mohla jist az skoro po mesici, do te doby jsem zila na bananech a bramborach…nic jineho neslo.. ted se to lepsi, ale nevolnosti jsou kolikrat tak nesnesitelne, ze je to fakt hruza… nejhorsi je, kdyz vydzi az do vecera
ale ja uz to nejak zvladnu
musim… mas pravdu, ze kazdemu pomoha neco jineho… a jak to mas s pitim? Dodrzujes ty min. dva litry denne? Mne se to kolikrat neporadi… ![]()
Ahojky
Dneska nemam ani silu reagovat pac me tak boli za krkem, ze jsem uz v praci brecela bolesti ![]()
Doufam ze je vsem dobre a nevolnosti ustupuji ![]()
stiko velka gratulka ke KO
jo a to jak dr poznal takhle brzy?? ![]()
katkaty a stiko blahopřeji vám k nádherným a velice dobrým výsledkům…
vítám všechnny nov příchozí maminy.
od zítra na týden nemáme dooma Tadíka, naši si ho berou na dovču, budu určitě nesvá, ještě nikdy jsme bez něj nebyli tak dlouho, nanejvíš tak víkend, ale týden to nikoliv. ale zase si odpočinu a poklidím barák.
ještě s tím ssnažením, také máme velké štěstí a jsme oba určo hodně plodní. minule se nám to povedlo hned napoprvé a ted na podruhé, ale poprvé jsme tak trošku odbili a napodruhé jsme do toho šli naplno a povedlo se. jsem hrozně štastná, proože jsem pro Tadíka chtěla sourozence, ted aby to byla zdravá holčička a budu nejštasnější pod sluncem.
mějte krásnou noc a páček
cau holky,
dekuju, no mudra si tipla, prej tam vidi malyho camplika,ale muze to prej byt i zdureny pysk u holcicky, tak uvidime ![]()
Na stopro to bude z amnio
Tak my konecne odjizdime na dva tydnyna chalupu, mejte se krasne, opatrujte se a pohladte briska
Ahoj holky,tak vcera i dnes se nevolnosti s blitickem vratily s plnou paradou. Ale uz je to alespon jako reakce na neco a ne jako driv z niceho nic.Vcera vypary z cuketovyho nakypu s cesnekem,bleeeee,cesnek mi smrdi od zacatku a dnes,jak jsem otevrela neumytou mycku.
jinak jsem dnes malou dala na vikend k babi,chtela tam jet,tak si aspon poradne uklidim a hlavne vyzehlim tu ooooobr hromadu pradla. jinak se Klarka dnes koukala na video, co s ni mame,kdyz ji bylo asi 3 roky z Mikulase a nevim nevim,jestli ji jeste letos presvedcime,ze Mikulas existuje. Jeziska neresi,ale u toho Mikulase zacala resit,ze je to prevlecena teta,ze ji tam prosvitaji vlasy a tak......No babi ji to sice sikovne dementovala,ale je videt,ze cervicek,resp.obrcerv, v ni hloda.Lenka
Ahojky
Tak jsem doma a KO. Dneska mame grilovacku s nasima, kteri tady jsou na dovolene a jeste prijdou znami anglani ![]()
Porad me boli za tim krkem
mozna o krapet lepsi jak vcera ale dost
tak snad to brzy prejde pac chodim jak postizena ![]()
Jak to jde?? Co nevolnosti?? Me jak nemam hlad je dobre a pupik roste ![]()
ahojky
katkaty jsem na tom z nevolnostma stejně nesmím mít pocit hladu.A pak občas nějaký pachy ale to je různý minule mi vadila moje vonavka a běžela jsem ale to není častý.řekla bych že mám i víc energie už než zezačátku akorát pořad bolej zada a občas břicho když mimísek roste jinka bych řekla že pohoda.
![]()
TAk já už jsme s nevolnostmsa nějakou chvilku docela v klidu, jen když jsme ráno dlouho vzhůru a nesnídám, začně se mi dělat nevolno, ale po jídle se to uklidní…
Katkaty, tak co vaši na tu novinku??? Nebo to ještě pořát tajíš???
J8 dneksa prospala celý den a odpolko jsme se šli projít. Kity je u svého otce a tak je to doma tak nějak v klidu ![]()