Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6552
21.7.09 12:17

Clovece,to jsem slsela,ze nekomu je blbe po tehuvitaminech. No,na druhou stranu,asi prece jen je jeste ta listovka vhodna. Ja mam ted Acidofolan,to je listovka,zelezo a B vitamin.Ja bch rekla,ze mi uz prechazi nevolnosti,i kdyz vcera jsem napsala,ze je mi dobre a uz jsem sla vyhodit caj,dnes uz jsem uvarila,najedla se a dobryyyyyy. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.7.09 12:23
kikina2004 píše:
Clovece,to jsem slsela,ze nekomu je blbe po tehuvitaminech. No,na druhou stranu,asi prece jen je jeste ta listovka vhodna. Ja mam ted Acidofolan,to je listovka,zelezo a B vitamin.Ja bch rekla,ze mi uz prechazi nevolnosti,i kdyz vcera jsem napsala,ze je mi dobre a uz jsem sla vyhodit caj,dnes uz jsem uvarila,najedla se a dobryyyyyy. .

No já jsem si neuvědomila, že listovka je vlastně ze skupiny B, a ty prý můžou působit na žaludek. Takže asi to chce hlavně nebrat na lačno. Budu teď jíst jen tu klasickou listovku, to snad stačí. Jen mi je divný, že u Anežky mi špatně nebylo, a to jsem listovky jedla dvakrát tolik, teď jen jednu denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.7.09 12:48

Tak mě odběry čekají až v 16 tt :( takže si budu msuet počkat…

Holky, nevíte, jeslti je nějak dáno, dky s e to musí taknějak oficiálně hlásti v práci? Šéf teda ví, že jsme těhotná, jsem na nemocenské a pídil se po mě...... že jak to se mnou vypadá… můj záskok sice ví, ale nic neřekl. Nečvím, kdy jim mám oznámit, že se nevrátím. Mám tak nějak strachž e když jim to řeknu, něco se posere :( :(

Já užívám Gravital a po tom mi zle není ;)

Leni, když jsem byla těhotná s Kity, nějak jsme vypozotovala, že holky, co měly pigmentovou čáru neměly strije a naopak… já mám břicho samá strije a začínají se pěkně roztahzovat..... možná ji už máš, protože roste pupík, kdo ví…
Já spávám na boku a bříško už jsme začala podkládat polštářkem, je mi to pohodlnější nebo na břiše, ale to už moc nejde, tak mívám pokrčené koleno a tak nějak automaticky se nadlehčuju… dokud tak jde spát, je to fajn, horší bude, až to nepůjde… nesnáším ležet na zádech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
21.7.09 12:54

Marki,no mas pravdu,ze po Klarce nemam jedinou strii a to jsem mela bricho jako balon-14 dni jsem prenasela,20 kg nahore,tak mozna na tom neco bude. Ja si stejne myslim,ze ty strie jsou zalezitost elasticity kuze,panc ja skoro nemazala a kocka,co byla se mnou tehotna,mela drahy kremy a bricho ji popraskalo.Tak nevim.Taky si rikam,ze je to tim,ze uz mam brisko,stejny jako ted jsem podle fotek mela kolem 20tt,no sranda.Tak se opatruj a pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.7.09 12:59

Ahojte, zdravím v rychlosti, kontrola dnes v pořádku, jsem 9+0, prcek je tam naštěstí jen jeden :) Nemám dočteno a teď navíc na týden odjíždím, tak se opatrujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.7.09 12:59

Leni , jinak dobrej šok..... před asi měsícem objevila tuto pigmentovou čáru na bříšku Kity :d docela jsem zírala :d :d a teď ji začaly bolet prsíčka… asi jí už něco vyroste a čára se asi udělala kvůli hormonálním změnám a vývoji z dítěte ve slečnu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
21.7.09 13:05
Markit.Hl píše:
Leni , jinak dobrej šok..... před asi měsícem objevila tuto pigmentovou čáru na bříšku Kity :d docela jsem zírala :d :d a teď ji začaly bolet prsíčka… asi jí už něco vyroste a čára se asi udělala kvůli hormonálním změnám a vývoji z dítěte ve slečnu.....

Teda Markit,to uz budes mit slecnu,co??????A jak se vlastne tesi na sourozenecka?????L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.09 13:09

hkac, ja beru acidum folicum jen listovku, ale ted jak jsem te cetla mi doslo, ze uz dva dny jsem si ji nevzala :roll: .

Se tady premlouvam, abych neco snedla a hlavne vypila. to je u me problem

strie nemam po prvnim tehu, jen kde byl piercing v pupiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.7.09 13:11

Leni, tak co jsem viděla 12 leté holky od ní ze třídy, tak ty už mají jedničky - dvojky. Kity je hodne útlá a krom trošku boků a pěkné kulaté pevné prdýlky nemá nic...... docela ji už trápilo, že nemá prsa a v nemocnici ji začaly bolet, Prý asi rosou :d

Kity chtěla odjakživa sourozence, takže teď je neskutečně natěšená… když je doma, chodí ke mě do postele, hladí bříško… a už se těší, jak bude s kočárkem balit kluky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.7.09 13:37

Ppeti to je parada, gratuluji ke KO :potlesk: jo a uzij si dovcu :wink:

Markit Adam ma 10 tak uz ted mam hruzu z toho co bude v puberte :roll:

Tak ja beru listovku a k tomu jeste tehu vitaminky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
21.7.09 14:57

Elasti-Q Já měla original, tehdy jiný nebyl…ale teď jsem četla na netu, ten exclusive je vylepšený, že má trošku redukovat už vzniklé strie.....
Jinak pigmentová skvrna? Já jsem fakt asi měla „úžasně netypické 1. těhotenství“ žádná skvrna, žádné strie, žádné nevolnosti, problémy, nic…těhu bylo úplně úžasné…a teď, co jsem přestala brát ty hormony je mi taky skoro fajn, až na to, že bříško cítím víc a občas je mi malinko zle…ale jinak ťuk,ťuk úplně v pohodě :-)

Stiko ty nemáš malou u sebe? To jsem nějak přehlédla…pročpak? Pracuješ? Já taky uvažovala…ředitel chtěl ve dvou letech Vojty, ale musel by do jeslí každý den a to jsem nechtěla… a finančně by to vůbec nevyšlo dobře.....

Jinak malý teď začíná mít urputně vzdorovité období, jsou to s ním boje…no, doufám, že ho to přejde, než se narodí malé, jinak se asi zblázním :roll:

Všem gratulace k úspěšným KO a prvním fotečkám mimísků :-) jinak tip od mého gynekologa.....fotky z UZV časem mizí, takže rychle naskenovat do PC a vytisknout jako digifotku :-) mám to tak u Vojty......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.09 16:15

Berenike, mala je s babi na chate, bo je mi desne zle a ona akorat place kdyz zvracim a nechape to ze polehavam a je ji tam lip. Nemohla jsem ji ani uvarit, vylejt nocnik, no des. ted s ni budu dva tydny na chalupe od 25 a s manzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.7.09 16:30
Markit.Hl píše:
Holky, nevíte, jeslti je nějak dáno, dky s e to musí taknějak oficiálně hlásti v práci? Šéf teda ví, že jsme těhotná, jsem na nemocenské a pídil se po mě...... že jak to se mnou vypadá… můj záskok sice ví, ale nic neřekl. Nečvím, kdy jim mám oznámit, že se nevrátím. Mám tak nějak strachž e když jim to řeknu, něco se posere :( :(

Markit, dané nic není, záleží na každé. Jediné, kdy bys to asi musela hlásit hned, by bylo v situaci, kdy bys pracovala na místě nevhodném pro těhulky. Jako třeba na směny, zvedání těžkých předmětů, noční, s chemikáliemi atp. Protože to těhulky nesmí. Taky by tě neměl zaměstanavatel poslat na služebku apod. Jinak nemusíš dopředu hlásit nic. Většinou se to hlásí po prvním trimestru, ale třeba moje kamarádka (a tenkrát kolegyně) to oznámila na konci prázdnin (rodila na začátku prosince) a to až v okamžiku, kdy byly hotové úvazky a rozvrhy. Ona se bála, že kdyby to ohlásila dřív, ředitelka by jí dala do úvazku samé rodinky apod (ty se líp suplují než matika a hlavně by si rodiče tolik nestěžovali, jako kdyby se delší dobu suplovala matika). Ovšem nedošlo jí, že ten, kdo to pak odskáče, nebude ředitelka, ale my - matikáři, kteří jsme si ten její úvazek na nějakou dobu rozdělili, než mohl přijít někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.7.09 17:31

hkač pracuji v cestovce, kde jsem ve městě na pobočce sama. Mám zaskakujícího brigádníka na DPP. Jinak nás tu víc není.

Šéf ví, že jsem těhotná od asi 5 týdne...... ale asi mu šlo o to, jestli ještě a kdy se vrátím do práce… mám trochu strach, že když dám vědět, že už se nevrátím, že se něco pokazí a o mimi přijdu :( a budu v práci nato tata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.7.09 18:07

Já jsem to ředitelce řekla hned, jak jsem to měla potvrzené od doktora. Ona ví už od té doby, co mě přijímala (těsně po loňském potratu), že se od jara budem snažit znovu, že dřív to kvůli očkování nepůjde, a že pak není jisté, jak to dopadne. Že se může stát, že pak hned po otěhotnění zůstanu doma a stejně tak je možné, že se pak za pár týdnů zase vrátím. S tím mě přijímala a teď taky ví, že jí nemůžu slíbit vůbec nic. Jsme domluvené, že jim vyjdu maximálně vstříc a pokud někoho seženou dřív než budu muset na MD, tak zůstanu na neschopence. Já dojíždím skoro hodinu, navíc práce mezi dětmi mi přijde trochu rizikovější (kvůli větší pravděpodobnosti chycení infekce), takže by to stejně asi bylo nejlepší. Zvlášť pak na podzim v době chřipek atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí