Poradna duly
Jana Čurdová
a chtěla jsem se zeptat, holky, budete si zjišťovat pohlaví? My u prvního nechtěli a i když jsem pokaždé v obchodě nadávala, nakonec jsem byla ráda…a aspoň mám teď celou výbavu v neutrálních barvách
béžová, bílá, žlutá…
a co byste chtěly? Jestli se teda můžu ptát… ať tady nemluvíme pořád jenom o tom, kdo a kolikrát blil ![]()
My jsme u Anežky taky měli překvapení. Nikdy se mě teda nikdo neptal, jestli to chceme vědět a manžel nechtěl. Já byla zvědavá, ale bylo mi to jedno, navíc znám pár případů, kdy se doktoři spletli a říkala jsem si, že je lepší nevědět, než být pak zklamaná jenom proto, že jsme připravená na určitě pohlaví a ono je to jinak.
Teď bych to asi ráda věděla co nejdřív, ale manžel nejspíš zase nebude chtít. Jestli se mnou bude moct chodit na UZ, tak si to asi nenecháme říct, ale pokud bych tam někdy později měla jít sama (manžel má novou práci, takže těžko říct, jestli bude pokaždé moct), tak bych se asi zeptala.
A jestli bych radši holčičku nebo chlapečka? Nevím, jestli mi budete věřit, ale mně je to FAKT úplně jedno. Zvlášť po tom minulém neúspěšném těhu budu víc než šťastná, když porodím zdravé miminko. Malinké oblečení máme taky v neutrálních barvách a nebo modré, takže v tomhle je to jedno. A na větší už spíš šatičky a převládá růžová, takže to už asi na obě pohlaví použít nepůjde
Ale i u Anežky jsme měli spoustu půjčeného nebo darovaného, většinou v modré barvě, sama jsem kupovala jen pár kousků, které se mi líbily.
Berenike my si to nechame rict, jestli se nam ukaze, pac mam mit utz ve 20tt a pak uz ne tak jestli budemem mit stesti
No a chcem holcicku, ale hlavne ze to bude zdrave ![]()
Jo a musim se pochlubit
mam prvni vecicku pro mimi
, vcera jsme byly s kamoskou tady na trhu kde se prodavaji i veci pouzite a maji tam vczdycky plno krasnych veci na mimi. No a kamoska furt jeee krasne saticky atd.. je presvedcena ze budu mit holku
tak jsem ji furt uklidnovala ze prece nemuzu jeste nakupovat a hlavne nevim jestli to bude holka
no a nakonec mi koupila takovou krasnou ruzovou zimni kombinezku
tak pri nejhorsim budu prodavat dal ![]()
JA TO NEcchtela vedet, ale manza je natesenej, takze nechame, uz jsem mudr ptala kdy a ona ze 16tt , takze jeste 6 tydnu, moc bych kvuli manzovi chtela aspon tu jednu holcicku, i kdyz si myslim, ze 2 kluci budou na zlobeni taky fajn, zase s nima bude moct manza delat ty jeho modylky letadel
Mi je to taky pocitově jedno..... i u prvního bylo…
Druhý kluk by byl fajn por Vojtu do party, holčička zase tím, že je to jiné, naučí se trošku chápat ženský svět…a pro matku je holka v dopsělosti asi větší kamarádka než syn…ale je to jedno, přesně, hlavně ať je mimčo v pořádku
I když Vojta pořád chodí a říká:" určitě to bude kluk" ![]()
U Anežky mi to taky bylo skoro jedno. Asi víc jsem chtěla holčičku. Jednak proto, že holky pak víc zůstanou u mámy (nemyslím jako bydlet a tak, ale spíš jako že kluci „utečou“) a děti od dcery bývají bližší než od syna. A taky proto, že jsem si nějak nedovedla představit, že bych klukovi rozuměla, uměla se starat o pindika
a tak. Myslela jsem, že všichni chlapi chtějí hlavně kluka, ale už vím, že jako první většinou holku. Teď je to už jedno - holčičku mám, když bude druhá, budou mít asi k sobě blíž, ale kluk by byl zase něco nového, tatínek by měl koho učit šermovat
. Tak se necháme překvapit.
Ahojda…
Katkaty moc pěkné fotečky,mimi hezky roste
Taky se budu snažit vložit fotečku mého prťouska
jinak dneska mě fest bolí přicho ,tak doufám že bude vše v pořádku a snad se jen rochní…Na kontrolu mám jít až 19.8 což je ještě dlouhá doba..
Ve čtvrtek jedeme na dovču do Chorvatska,tak doufám že nebudou žádné komplikace
taky jsem přemýšlela jestli budu chtít vědět pohlaví,ze začátku jsem byla 100% rozhodnutá že ano,kvůli výbavičce,ale teď už začínám váhat.Musí to být krásný překvápko ![]()
Markit přeju Kity brzké uzdravení
Katkaty pěkné máš miminko akolik má kolem sebe místa........
taky jsem uvažovala původně, že si vemu zas fotku ze sona, ale když jsem viděla prťátko a jak je děloha kolem něj těsně sevřená, že pomalu pořádně nebylo vidět...... radši jsem to vzdala..... vemu si za 14 dní, pokud top bude lepší....... mě dělají UTZ každou kontrolu - čili co 14 dní.
Jinak co se pití týká, jsem ráda, že vypiju aspoň něco a neřeším cio to je, jeslti cola, čaj, mlíko, limča....... hlavně že do sebe něco dostanu, takže vodu nějak neřeším.....
A pohlavi - tak ani sama nevím, asi je mi to jedno, i když už jsme jednou řekla, že chci další holčičku v podstatě mi tp je úplně jedno...... Libča se řipravuje na děvčátko, ale vím, že by rád kloučka. ( protože žádný z jeho bratranců se stejným příjmením kluka nemá a brácha ještě nemá děti, přál by si nositele příjmení). Je fakt, že co si za:,–(il, to tam roste.
Nějak jsme nejistá i s tím zjišťovat, nezjišťovat. Libča původně nechtěl o zjištění předem ani slyšet, ale už taky couval...... že bychom teda věděli,a le jen my 2....... já jsem tak ně+jak na pochybách, CHtěla bych to vědět, ale, zas se často stává, že řeknou jinak, než nakonec je. Zrovna dneska se v čekárně 2 bavily, že doktor jí pořát říkal bude kluk, bude kluk… aplodová voda řekla děvče a doktor i pak říkal bude kluk… a byla 3 holka a paní teď čeká dvojčata a zas obě holčičky :d tak budou mít doma 5 děvčat ![]()
Jo jinak Kity se drží...... zítra už by snad mohla jít na klasický pokoj, podle toho, jak doapdne rentgen zubů a čelistí a co bude nebo nebude zubař dělat..... jinak se kouká na telku, DVD, poslouchá pohádky na kazeďáku - výbava opavské dětské JIP, skládá puzzle, kreslí si...... chvíli neposedí. Ani se jí nedivím, že se jí točí hlava, když vyletěla z postele jako blesk. Strašně rychle vstává, to by se asi točila hlava každému druhému.....
Holky dekujii ![]()
wendiku jojo mimi si dela mistecko neboj ![]()
Markit tak to jo jak ti dela utz co 14 dni, to ja budu mit dalsi a posledni ve 20tt, teda pokud bude vse ok ![]()
Katkaty no ono pokud si dobře pamatuju, tak každé vyšetření, i když jsem nebyla těhotná a dělal mi klasické prohlídky, tak dělal sono a fotku zakládal do karty. Už několik let.
KOlik jsi měla celkem toto těhotensví utz?
Markit normalne tady jsou 2 utz, ve 12 a ve 20 tt, ale ja jsem na zacatku chtela at mi napisou utrogestan a potrebovala jsem ho hned a oni me misto toho objednali za skoro 3 tydny na utz
takze ten, ale prvni utz jsem mela v cechach jak jsem byla na zkouskach to jsem byla 5+2. No takze to uz byl 3 ale normalne by to byl prvni ![]()
holky dotaz, kdyz mur rikala, ze v 16tt se dozvim pohlavi, to myslela z plodovky?? ja desne nechci na amnio, zvlast kdyz mam dvojvajecnaky a bodali by me dvakrat
jizvi ja myslim ze z utz se to da poznat uz v tom 16 tt a pokud budes mit testy v poradku tk na amnio nemusis ne? ![]()