Poradna duly
Jana Čurdová
Markit jezisi co delala?
chudinka preji at se brzy vse vyleci a zahoji
teda a teb dr no mazec teda ![]()
Klasika, neposlouchala. jela s kamarádkou k vodě - poprvé bez dospělých a už u chaty zakličkovala. Mamka ji sjela, ať to nedělá, ale jen co zmizla z dohledu, kličkovala a předpokládám,ž e se jí to asi svězlo na škváže a podle úrazu přeletěla řídítka. Hlavní pád - brada a zuby, pak odřené lokty, kolena, modřina na stehnu a odřené klouby na rukou, ne dlaně. Jak se seskala, odvážel ji nějaký chlap z vesice k našim autem..... Kity si pád a to že ji někdo vezl vůbec nepamatuje… Že neztratila vědomí jsem se dověděla až večer cestou do Opavy, kdy jsme volaal té kamarádce.
Je mi hrozně zle, teprve mi začíná docházet, co se stalo. Předtím jsme se asi držela kvůli Lity, která mě potřebovala - silnou mamku......
Libča volal za celou tu dobu 3× celý netrpělivý a nervozní, co je, kde jsme tak dlouho. Vyjížděli jsme z Op kolem 18 a domů dorazila o půl 11.. Její otec o tom věděl zhruba tak dlouho jako my, tak nevolal ani jednou, až jak jsme se zavola já, že k němu nepojede, že bude 3 dny v nemocnici a pokud jsem mu sama neřekla, jak na tom je, nezeptal se. Hnus.
Omlouvám se za překlepy.
Markit chudak snad ji bude brzy lip
a ty uz bez radsi spinkat a nemysli na to, hlavni je ze je v poradku a odreniny se zahoji ![]()
No s otcem no comment ![]()
Markit, teda chuderka, to ma teda prazdniny. Tak at je kocenka v poradku. Ja zase nemuzu spat, je to na palici, zaludek na vode a bricho jak sutr ![]()
Marketko,tak to je mi moc lito......Jsou to rarasci,ja delala(no vlastne delam) na detske chirde 14 let,takze par takovych urazu jsem videla a jak jsou sedreni,vypadaji hruzostrasne.A to jeste pocitej s tim,ze pokud ma chycenou brdu a zuby,tak jeste hezky otece. Dej nam zpravy,jak je na tom a moooc drzim pace,at je co nejdriv v poradku. S tim dr.,jak se na ni poradne ani nepodival,no,je to tedA MINIMALNE DIVNY. Pokud preletela riditka,tak prece musel pocitat s tim,ze bude mit namletou i hlavu. Tak se drz,zenska Lenka
Tak jsme dorazila z JIP. Kity je stabilizovaná, snídala, vypadá spokojeně, snaží se v rámci možností usmívat. Naštěstí zhoršení nenastalo a pevně se modlím, aby už bylo vše v klidu a nic se neobjevilo.
Další otoky nebyly. Akorát jak jsem volala našim, že už je relativně OK, tak mi řeklim že jak byli poděkovat chlapíkovi, co ji k našim přivezl hned po nehodě, tak dostali do ruky i helmu, která zůstala na místě a ta je na odpis. prasklá. Vůbec si neumíme představit, jak letěla. Helma rupla v pravé části, ale tělo má víc podřené na levé. A ještě ta brada a zuby.......
Tak jsem byli ještě jednou za Kity, měla sice zvýšenou teplotu, ale zdá se,ž e by mohla být dobrá. snad to teď nezakřiknu…
JInak jsme se dověděla, že její otec se o pádu dověděl od rodičů asi 10 min předtím, co jsem mu sama večer volala...... a už za ní dneska byl…
Jinak je mazec, že se jí přesně zdálo o pádu na kole a sešívání brady v noci na včerejšek a včera se jí to stalo…
ahoj holky ![]()
hlásím se po delší odmlce, byli jsme pár dní v Janských Lázních, jen my dva, kluci mezitím byli s babičkou v Turecku, jeli s Tomi Tour, ale vrátili se bez problémů těsně před krachem, tak jsem ráda, že to tak dopadlo
no a teď nám už dva týdny blbne internet, pořád sem jezdí technici a výsledek nulový, tak nemám šanci dočítat a štve mě to, jsem už na emiminu závislá
![]()
Markit držím palečky, ať je Kristýnka brzo jako rybička a u tebe doma
a tebe by to sesouvání k zemi taky mohlo pustit, ty si to teda vyžíráš, fakt nic záviděníhodného
tak držím palečky ![]()
Katy jakýpak odcházení z února? koukám, že teda mimčo pěkně roste, když se ti tak pošoupl termín, to je dobře ![]()
kikino já jsem taky někdy na pěst, občas jsem protivná i sama sobě
ale to je normální a doufám, že mě to časem pustí ![]()
janysku krásná fotečka, gratulace k úspěšné kontrole ![]()
stiko jejda, ty takhle pořád zvracíš? no snad tě to brzo pustí, držím palečky ![]()
ppetro držím palečky na úterní kontrolu ![]()
Kac gratulace k úspěšné kontrole
jen se zeptám, ty na plodovku musíš nebo chceš?
ještě opožděně vítám Sobinku, Delfinu,wendika , možná jsem vás tu už viděla, ale já mám fakt okno, jak jsem tu nebyla
![]()
jinak se omlouvám, na koho jsem zapomněla, asi mě přepadla těhu demence ![]()
Ahoooj
Sem vás teď dva dny pěkně zanedbala a tady je tolik nových zpráv
všem moc moc gratuluji k úspěšným kontrolám - to je radost číst, jak nám ta drobátka rostou ![]()
strie - ke konci prvního těhu jsem je trošku měla,ale teď jsou pryč. Možná se zas ukážou. Mazala jsem poctivě krémem z DM Babylove - Massage Creme - speciální na strie. Zatím ještě nemažu,ale brzy začnu.
Janýsku - krásná fotečka.
Jinak já beru vitamíny Gravital - brala jsem i při prvním těhu. Je tam vše včetně listovky a jsou levnější než ty reklamované mamavit a calibrum. Jinak mám odhlasováno ![]()
Katy - přejít do ledňátek - ani náhodou, to by jsi nám nemohla udělat ![]()
kikinko skvělý chutě
taky jsem tuhle snědla rohlík se salámem, zmrzlinu a nakonec celou kunovkanku a to prosím během dvou hodin
. Jinak bývám taky občas podrážděná a snažím se to teda maskovat jak se dá.
Markit - myslím na tebe, ty pády jsou děsivý. U nás je dnes 17 stupňů,větřík a sem tam déšť tak snad to brzy dorazí k vám.
Aj jaj Kity bourala na kole - teda brouk malej, ať sez brzy uzdravíííí. Teda ti doktoři jsou opravdu někdy úplně mimo - ještě že ji neposlal domů ale k zubákovi,kterej to jen tak nenechal.Blb jeden
- s prominutím . Je ještě na JIPce?
hsoni - to sesouvání k zemi mě trápí od podzimu. Je tojeden z příznaků mé nemoci, ale pořátz je ještě naděje, že se jí těhotenstvím zbavím. Řekli mi to nezávisle na sobě 4 lékaři, tak pořát doufám.....
Leni - taky ujíždím na kunovjance
a na sterilované červené řepě
ale to už leta, akorát teď je to zas trochju víc ![]()
Kristýnka je stabilizovaná, sice ji bolí sešitá brada a naražená ruka, lae vše nasvědčuje tomu, žeš by to mohlo být OK. Dnešní noc ještě stráví na JIP.
Zítra mi taťka doveze helmu, co měla na sobě, takže prý uvidím, že jí helma zřejmě zachránila život…
Dobre ranko
Jak je???
Uz je lepe? Me porad natahuje a ze vseho, ale to uz bude asi vsugerovane
vsak uz by to melo prestavat ne?? Jsem mdnes stoupla na vahu a mam zase trosku min ![]()
Dobre ranko,zdravim,tak jak se dneska dari??????Mne po 14 dnech zacina kazdodenni frmol nakupu,vareni a uklidu. Doted jsme byli u babicky a vcera se pozvali na obed k druhe babicce. Odpoledne jsem Klare slibila kino,tak mame aspon program. Jinak dnes je mi vyjimecne hodne dobre,nezvracela jsem,coz je uspech.Sice jsem vydychavala vypary z lednice,kdyz jsem Klarce tahala jogurt,ale zvladla jsem na jednicku.Zato vcera jsem umirala.Sirikam,ze uz to musi skoncit,i kdyz se mi ulevilo koncem 9tt a zas se to vratilo,tak nevim. Drzte se holciny a zatim pacek Lenka