Poradna duly
Jana Čurdová
to je des cely dny doma sama, ven ani nemuzu, prtoze jsem hned utahana a motam se a e vedru je mi soufl ![]()
Jizvi - To je jen tím, že je BIO 3, zítra bude lépe! A každým dnem to bude lepší.
Janýsek, wendik, Kac : gratuluju ke kontrolám ![]()
Sobinka : to víš že jsem ráda, že je to takhle… užívám si to těhu hodně, tím že mi nic není. A tím spíš že jsme se tak dlouho snažili, bylo to docela hrozný období, tak to teď beru jako obrovskou odměnu že je to (zatím) tak v pohodě. DRžim palce s prací'!
J anýsek : mě to taky úplně dojalo, když jsem poprvé viděla mimi na utz.
Markita : pěkný břiško, tak to moje se tvému docela blíží… ale foťák budu mít příští týden tak to sem hodím pak.
Holky včera jsem objevila super knížku Tajemství života, jsou tam fotky mimi jak vypadá ve všech fázích
. Doporučuju si v knihovně sehnat.
Kač gratuluji k úspěšné kontrole… já snad uvidím prcka v pondělí, teda pokud se ke mě neotočí zádíčky jak posledně ![]()
Dneska asi fakt uteču k vodě, včera jsem nebyla a bylo to jak za trest. děs a hrůza.. ani studené sprchy nepomohly..... prostě tetanie, vedro a těheotenstvo dokupy je docela záhul...... prospala jsme většinu dne, jak mi bylo zle a pak jsem v noci spala od půl 4 do 8 a pak už jsem neusnula...... Doma v zatemněnémbytě teplota o půl 9 bylo 25 st..... přez den to zas vyleze k 28
![]()
JO a ještě jeden dotaz do prostoru, nevím, jelsti máte zkušenosti nebo informace. Mám po Kity hodně strijí a ty se pomalu začínají roztahovat… opravdu mám „síťované“ celé bříško i boky. Hrozí riziko, že se udělají další???
Kac velikanska gratulace k KO
parad to uz je macek teda ![]()
Markit no tak to by me taky zajimalo, pac mam bricho asi jak ty
uplne popraskane a ani po 10 let4ech se to nezatahlo poradne. Tak neporadim ale zajima me to taky.
Ahojda,v rychlovce,jsme jeste u babicky na prazdninach. Moooooooc velike gratulace ke kontrolam a k rostoucim briskum.Ja se nemam jak nafotit,spadl nam na dovci fotak,ted je ve spravce,ale spis to vidim na novy,takze jak bude,tak vlozim. Ja mam briskko taky,nosim prakticky jedny dzinovy sortky,do platenych se sice jeste vejdu,ale dost mne tlaci. Jinak Katkaty: termin kontroly s NT screeningem mam 4.8.,to at tam nemam na terminu otaznik. Tak pa,dnes mi neni moc dobre,asi z vedra,uz jsem 2× kosila. Lenka
P.S. moc vsem dekuju za gratulace k negativnim odberum,jsem vytocena,vcera sem byla na kontrolnim odberu a i kdyz z labiny volali v utery,ze krev je negativni,tak u nas na gynde nikdo nic nevedel.Takze kdybych se sama nezajimala v laboratori o vysledky,tak stale tapu v nejistote.
Cau kocky,
tak jak valcite?
Ja tu mela na noc kaju a byla vzhuru snad kazdou hodinu, musela jsem ji celou noc drzet za ruku. Usnula v deset a vstala po paty
. Ted ji manza odvezl k tchynce a vecer ji tam na bere a jedou do poledne na chalupu. No vecer jsem zase blila jak amina, mala mi stala za zadkem a brecela, no uz me to fakt stve, ze se ji nemuzu venovat a ona nechape proc maminka furt pinka
.
Uz aby se ochladilo, taky to na me doleha ty vedra, jsem silene unavena
Gratuluju k usoesnym KO
Katy a Marki - já z prvního těhu mám jenom jednu jizevku u piercingu-mezi dirkou a pupikem. Měla jsem dost obavy, že když má bříško popraskane mamka i sestra, že mě to postihne taky. Ale byla jsem doma, tak jsem pečlivě mazala každý večer občas i ráno. A samozřejmě při sprše masiruji houbičkou - prsa, bříško, boky zadek- zkrátka co se dá
Tohle jsem dělala pri prvním těhu a ted jsem zase začala. Možná to bylo tím?
Te´d mažu jen večer, tak doufam, ze mi nepopraská.
Já zatim nemažu, ale mám hodně mastnou pokožku, tak si říkám, že se to možná promazává samo. Ale asi začnu, tak za měsíc…
Ja jsem namazala asi jednou zatim
a mam jen olejicek detsky od Johnsonu. Mate nejaky specialni krem??
Ahojte, hlásím že žiju ( i když v tomhle počasí jen tak tak). Na počítač moc nechodím, páč v pracovně nemáme klimatizaci, takže jsem pomalu celej den zavřená v obýváku kde si příííjemně chladím ![]()
V úterý jdu na kontrolu, snad bude vše ok, ale vzhledem k tomu že bliju, tak bych tipla že jo.
Tak se tu opatrujte a já zas za čas nakouknu.