Poradna duly
Jana Čurdová
Leníku jo, kluci byli na tom padáku za lodí, parasailing
mamka mi volala z Turecka, že na to chtějí jít, ale ona že nepůjde, tak jsem jasně řekla, že sami na to nepůjdou, no a takhle to dopadlo, neměla mi volat, když si stejně udělá, co chce
kluci prý byli v pohodě, ale mám plno fotek, kde je vidět, jak Kuba chytá nerva a kdyby mohl, vyleze z toho ![]()
jizvi a teď máš jistý, že tam budeš rodit? co když bude plno? mě se tohle nikdy netýkalo, tak právě nevím ![]()
Bohužel ani registrace není žádná jistota. Když budou mít plno a mimi nebude zrovna hlavičkou venku, tak tě můžou odvézt tam, kde zrovna volno bude (takže třeba hopsa hejsa do Brandejsa
). Už jsem slyšela spoustu rad jako přijeď tam na poslední chvíli, to tě neodmítnou. To asi neodmítnou, ale na to já bych teda neměla nervy.
Jinak moje nevolnosti přestaly jen na ty dva svatební dny a od včerejška je mi zase neustále zle. Zdá se to být snesitelnější, ale není všem dnům konec. Mléčné výrobky nemůžu ani vidět, totéž se zeleninou. Nezabírá nic, jen na chvilku těhu lízátka, ale to bych je musela lízat od rána do večera. Zítra mám UZ, tak doufám, že tohle aspoň znamená, že je všechno OK. Strach mám víc než šílený.
A erupce na Slunci jsou u nás taky. Anežka včera cestou z nákupu začala stávkovat, takže jsem se musela pro ni vrátit a krom 10kg nákupu jsem táhla ještě ji za ruku. Bez řevu se to neobešlo, ale obě jsme přežily..
s dvojcatama mam prednost, ale kdyz bude hodne natriskano, tak me soupnou na jinou prazskou porodnici
hlavne ze tam budu chodit na KO, jinak manza si prosel prijezdovoou cestu
to me fakt pobavilo, dokonce se vloudil do registrace ![]()
hlavne ze pro me prijel a ja tam nemusela jet mhd ![]()
jinak jsem se ptala jestli spis je sance na prirozeny ci cisare a mudr rikal ze kdyz budu htit CS tak ze ho udelaji, a ze prirozene jen kdyz budou oba hlavickou dolu
Tak kolik jsem mela stehu,jsem nepocitala,ale opravdu hojne. Ty 3-4 doufam po normalnim nastrihu bez kompletniho roztrzeni ![]()
Jinak,miminko ma 7 cm, vse vypada ok a ted se holky podrzte,ukazalo se v cele parade a uz vime,ze cekame chlapecka. Dr. si je temer jistej,mne nenapadlo se ani ptat,sam rekl,ze to krasne vidi a jestli chceme vedet. Je to UZ machr,tak mu verim.Ted jeste krevni testy,aby dopadly a jsem spokojena.Tak udeme mit parecek.......
Jizvi,gratulace k registraci. L.
juuuu kluk gratulaceee
ja mam ko v po, ale to je moc brzo, aby neco videla ![]()
snad na screeningu neco uvidi to budu 13+3
Jizvi,jajsem dnes 12+4,podle sona 13+2,termin posunul na 7.2. L.
no nebudu se radovat , mudra rikala ze od 16 to bude videt a to je jeste mesic
Ahojk holky,
gratuluji k úspěšným KO. Je fajn,ž e je vše v pořádku i u vás.
Jizvi - je fajn, že ti to vyšlo s registrací, snad to vyjde i k porodu.
Kiki - docela koukám,ž e už ti řekl pohlaví… docela mazec..... no, mě asi hned tak nehrozí, že by mi prtě ukázalo obličejík. celou dobu leží zády dopředu, takže na fotkách jsou hlavně hlavička a záda s páteří......
Jinak já mám dítě zas doma, začaly zlobit zuby a zub, který měl být už 14 dní umrtvený nebyl a probrals e k životu velmi bolestivě, takže už umrtvený je..... no děs… ![]()
ahoj holky,
tak jsme po kontrole vše je prý ok,akorát mi nedělal ani ultrazvuk ani neposlouchal srdíčko.jsem prý tabulkově těhotná podle pc i ultrazvuku jsem dnes 12+4.na další kontrolu jdeme 1.9.tento týden ještě musíme na krev.dostali jsme dáreček prenatal box tak jsem hned studovala.
Jojo,taky jsem koukala,ale jsem rada,ze to vyslo,hlavne kvuli tatkovi.....Jsme se smali,ze ten stejnej dr. ve 20tt u Klary si nebyl uplne jistej,jeste rikal,ze si mysli a ted byl naprosto presvedcenej,holt ten bimbas je asi vyraznejsi.......
Janysku gratulujíííííí ![]()
vím, jaká je radost mít průkazku. Já ji mám od 6 tt.
Katy, h.soni - mě Kristýna jezí na tábory od 5 let a od asi 6 tráví pomalu půl týdne u našich
teď už spíš víkendy. Takže ani neteskním, když odjede, jsem nějak zvyklá a ona taky..... akorát letos jí ten tábor nevyšel… škoda no ![]()
Tak jsem doma a kure je v troube
![]()
jizvi gratulace k registraci ![]()
Kac no chlapi maji pubertu od narozeni az do smrti ![]()
kiki jeeee to je super velika gratulaceeee
teda a fakt brzy vam to reekli to bude mit asi velkeho pindoura ![]()
janysku tobe taky gratulka ke KO ![]()
Markit to je trapeni se zubama ![]()
No ja jsem taky byla zvykla jak jsme byli v cr ze Adik byl porad nekde, ale ted jsme spolu 5 let bez prestavky ![]()
H. soni - teda kluci s babi mají fakt odvahu. Mě by tam nikdo nedostal ![]()
h. kac - porodnice - to přeci není možný
A odhadni, kdy nastane čas přijet tam na poslední chvíli
. Jako fakt nezávidím, už teď si dělat takový starosti…
Kiki - to je fakt machr,že to poznal a gratuluji, to je skvělý
My na screeningu hlásili hned na začátku,že to nechceme vědět. A doktorka nás ujistila,že to ještě nepozná. Prý by musela mít dvacetiletou praxi, aby to poznala.
Dobre ranko
Jak se dari?
Ja opet do prace
se mi nechce, ale musim pac nemame zadne zakusky ![]()
S tou registraci to je mazec, ale uz jse4m o tom cetla ze Pze se musi registrovat hned takhle na zacatku ![]()