Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
5.8.09 15:35

jeeee uz jsme na 100 strance :potlesk:

Kac tak poradne vyplazujte jazyk :lol: hele a jak na tohle prisla? 8O

Markit urcite to bude v poradku hlavne klid :wink:

hkac to je jasne kazda mame strach, uz se taky moc tesim na pohyby aspon ma clovek nejakou kontrolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.8.09 19:47

Katy, taky se těším na pohyby,a le to si asi budu muset ještě 2 měsíce počkat :(
Jinak se mi pomalu zmenšuje bříško, přesto že prtě roste :D že by nějakým zázrakem ubývalo tuků?? A nebo je gravitace stahuje dolů do faldu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
5.8.09 20:07

Markit treba ne 2 mesice :wink:
Jakto zmensuje??me teda ani ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
5.8.09 20:15

Katkaty ahojky

já si vás holky také pletu :oops:

už se mi také blíží utz screening příští týden ve středu, zítra jdu na krev, hrozně se těším až uvidím mimíska vlastně po druhé jenžev poprvé to byla jen ta malá kulička ani ručičky a nožičky nebyli vidět. to bylo v tom 6tt. já vám hrozně závidím, že máte utz častěji než já. má dr. utz nemá, tak mě na něj posílá k apolináři a to jen ted na ten screening , pak na triple a pak až až a ted nevím kdy. nepamatuji si to. to víte, že mám strach, ale snaím si ho nepřipouštět…

nějak nevím zda jste si přečetli poppis mého pohodového a bezproblévého porodu, tak vkládám ještě jednou, kdo budete mít zájem si přečíst - https://www.emimino.cz/…s/story/6554

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
5.8.09 20:18

weveriko porod jsem cetla uz poprve :wink:
Tak ja teda casto utz nemam :roll: ted uz budu mit jen jeden ve 20 tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.8.09 20:49

weweriko, tak ten porod jsme si prolouskala až teď :oops: pěkně pohodové a rychlé, jen co je pravda.....

Katy, prostě už není tak kulaté a je menší.. vidím to na oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
5.8.09 20:52

Katkaty o tobě vím, že si ho četla… ty jako jediná jsi na to reagovala…

no jo, ale jak píší holky, že už mimíska viděli tolikrát a že na ně už mávalo atd. a jí zatím viděla jen tu kuličku. no jsem zvědavá na prcka coo tam bude dělat. minule při screeningu Tadík asi spinkal, protože se ani nehnul. ale byl krásně vidět, tak jsem zvědavá jak to bude ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.8.09 21:01
weverika píše:
Katkaty o tobě vím, že si ho četla… ty jako jediná jsi na to reagovala…

Skoro jako můj porod :lol:

Večer v šest odtekla plodová voda, kontrakce začaly v devět, od jedné už jsem se začala otvírat, od cca tří začaly být kontrakce nesnesitelné, asi v pět jsem mohla tlačit (nejnáročnější a nejbolestivější fáze - aspoň pro mě) a ve čtvrt na osm se Anežka narodila.. :lol: A jdu do toho znova, a dobrovolně :wink:

Nechci strašit, ale při druhém bys měla radši poslední měsíc přespávat pod stanem před porodnicí, abys to vůbec stihla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
5.8.09 21:13

Markit tak hod fotecku :wink:

weveriko ja jak jsem byla na NT tak taky asi spal pac se moc nehybal tak do neho dr drbal at se pohne pac chtel zmerit projasneni :lol: takze ja jsem zadne mavani nevidela :roll: tak snad priste :wink:

Tak me rupla voda nejak ve 3 rano ale kontrakce byly az v nemocnici, do nemocnice jsme jeli hned, otvitrala jsem se pomalu a od 9 h jsem byla na sale na kapackach a jen jednou me pustili do sprchy :evil: Adik se narodil 12:20. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
5.8.09 21:20

hkáč také se obávám toho, abych to stihla, autem to máme cca půl hodky, tedy pokud nejsou zácpy, takže když to bude ráno mezi 7 a 18 ve všední de volám automaticky sanitku, protože manžel je do cca 16.30 v práci a pak jsou zácpy, takže nejlepší by bylo, kdybych rodila večír či v noci.

a to si představte, že mi v poradně u apolináře řekli at volám sanirtku či přijedu až budu mít kontrakce 2 hod po 5 minutách, tak to bych jistě do porodnice nestihla a porodila doma či v sanitce…

markit.h. také se mi ten porod líbil, tak doufám, že tento bude také takový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
5.8.09 21:23

no mě rupla voda v sanitce, uplně jsem cejtila jakn ten špunt vylétl a najednou jse byla mokrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.8.09 21:37

Teď jeěště přijít na to, jak nahraju fotku na forum..... do alba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.8.09 21:56

Tak už tam je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.8.09 21:58

No já jsem byla rozhodnutá, že pokud mi voda nepraskne dřív, že budu volat sanitku. Auto jsme měli krátce a manžel si netroufal ještě řídit (a já se taky bála). Jinak že pojedem taxikem. Tak jsme jeli taxikem, ale to jsem nevěděla,že ta voda nebyla zdaleka všechno (i když to teda byla smršť). Naštěstí ta další velká část odtekla při vyšetřování až v nemocnici, doktorka se mě ještě omlouvala, že s tím měla počítat (začala mě vyšetřovat, a v tom to teklo proudem). Kdyby tohle přišlo v taxiku, tak nevim nevim, co by řidič říkal.

Zpátky už s miminkem jsme jeli taky taxikem, manžel tam volal, že chce určitě někoho, komu nebude vadit autosedačka (tu jsme měli). Pán ji připevnit neuměl, tak s manželem ještě dobu před porodnicí studovali návod a poutali :) . A taxikář jel pak viditelně opatrně, skoro se omlouval za každý hrbol, přes který přejel. Nemám moc zkušeností s taxikem, ale tohle asi nebyla standardní jízda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.8.09 22:27

Tak tam mě vezla sanitka o půlnoci po 2 hod stahů co 5-7 min, celou noc jsme strávikla na porodním křesle / stole, s nepravidelnými stahy, kolem půl 8 mě začali připravovat k porodu, klistýr, studená sprcha - za povodní dopoledne ještěš netekla teplá voda, pak přesun na malý sálek, kde už byl exmanžel...... pak píchnutí plodové vody - na počtvrté - vůbec jim to nešlo..... no a narodila se v 11 hod.
A domě me vezl táta… nějakou dobu před i po porodu jsme zůstala v Opavě u rodičů - žili jsme tehdy na samotě a všude to bylo daleko a auto jsme ještě neměli.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí