Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak mě dnes čeká kontrola s UTZ, tak jsem nemohla ani spát, jak jsem nervozní a mám strach a tolik se těším… Však to znáte… A taky se mi o tom zdálo, prej mimi má 10 cm a je to kluk - říkal snový Dr., tak uvídme, co řekne ten skutečný
Jdeme celá rodinka, tak jsem taky zvědavá, co na to řekne malý, zatím ho teda mimi moc nebere
Pak písnu, jak jsme dopadli. Jestli má ještě někdo dnes KO, tak držím všechny palceeeee ![]()
tak krev je negativni,tak mam snad vybrano a uz budu mit v tehu klid.....L.
aHOJKI,
TAK JSEM vas docetla…
wever - tak to jsi mela super rychle. Taky bych chtela ![]()
Kiki-tak krev mas dobrou, tak uz mas vybrano do zasoby a budes mit urco klid
Markit- rikala jsem si že se mi asi zda, ze mi bricho trochu splasklo, ale ted si zacinam vsimat, ze to asi je fakt? Jenze toho tuku moc nemam-viditelneho-ja to mam skryte
. A kdyz se vecer divam, tak vzpominam na me temer ploche brisko…
Jenze kdy fotit, ze? Neni cas. Mozna cas konecne bude zitra vecer. Tak manzu zapojim. Stejne bude u PC, tak to aspon spoji s necim uzitecnym.
Asi taky budeme dolaďovat přestavbovy rozpočet (na koupelnu+WC+chodbu)-ale to prece není to nejdůlezitejsí, ne?? ![]()
porod - u me to začalo vecer, trochu stahy ale velice nepravidelne, každou chvilku jsem chodila na zachod.Ale za celou noc jsem naspala od 4-5. A od 6hodin jsme se pripravovali do nemocnice, ze uz pujdeme… Mame to do nemocnice 5minut pesky. Ale v 11hodin jsem nebyla schopna ujit 50m na parkovište, tak jsem cekala na pristaveni vozu.:-) a pri prijezdu do nemocnice jsem mela stahy co 4minuty. Vodu mi musely pichnout a neotevirala jsem se, tak jen sprcha a balon. To uz na me musel manzel na balonu tlacit, protoze jsem nebyla schopne uz zadne cinnosti, krome spanku - probdena noc byla znat. Tak potom si vzpominam, ze Dr. mi neco pichla ale jakmile me dobla, uz to na me prislo a musela jsem se „vyskrabat“ na stul, myslela jsem ze porodim na tech dvou schudkach. No a H se narodil 14,45. Ze me nastrihli jsem tarka nevnimala. Potom sesivani to jsem citila jak potahuje niti…kazde pichnuti. No dr. si dala tak zalezet, ze muj sex byl asi vic jak pul roku : „au,au, radsi ne.“ Manzel byl celou dobu se mnou a hodne mi pomohl. Potom to jel zapit o vikendu do Krasu a řekl, že H je dobre zapity pry vsichni
A opravdu je zdravy , takze to bylo k něčemu ![]()
mj. má ještě někdo nevolnosti? Jizvi? nebo uz je to vpoho a normalu- aspon trošku ?
Tak ja mela porod vyvolavany,takze to je o necem jinym…nicmene,za 6 hodin byla mala na svete od prvni kontrakce,ktere ovsem byly hned od zacatku jedna po druhy.Ale zas je to odbyty rychle.
Jinak ja hlasim,ze nevolnosti jsou pryc a zacinam se citit opravdu dobre…L.
Holkyyy, tak jsme zpátky z KO, hurááá, všechno v pořádku, nosní kůstka přítomna, od hlavy po prcku 7,3 cm a mimouš se měl čile k světu, až se Dr. smála, jak sebou mrskal a vytrvale mával
Bylo to úžasné, jsem se zase dojala. No a náš Matýsek po chvilce prohlásil, že ho to nebaví a že se mu to nelíbí a odešel si hrát do čekárny
Fotečky šoupnu večer do galerky.
Jinak nevolnosti u mě pořád přetrvávají, ale už jsou i lepší dny, takže jsem zaznamenala už asi 5 dnů (za 2 měsíce), kdy mi nebylo špatně a neblila jsem. Ale zdá se, že to už opravdu ustupuje ![]()
Taky jsem se ptala na dovolenou , Dr. říkal, že není zastáncem cestování těhotných, ale je vše O.K. a stát se může cokoliv jak na dovolené, tak doma - což je pravda. Takže pojedu, budu na sebe dávat pozor a snad to dobře dopadne (jedeme koncem srpna do Chorvatska). Plánujete taky dovolenou u moře a co na to Vaši Dr.? Popravdě - mám z toho strach a už jsem i zvažovala, že bych poslala chlapi samotné, no… nevím-nevím…
Další KO mě čeká 7.9. po návratu z dovči, ještě před odjezdem 25.8. odběry na screening, a pak taky amnio - nejspíš.
Kiki, super, že už máš krev OK, snad už budeš mít klid.
Jani, gratuluji k úspěšné kontrole… tohle mi asi ta moje malá potvůrka neukáže, dokud se neotočí. Je dopředu zády ![]()
Jani, proč amnio? Jaký je k tomu důvod???
Markit, díky moc
Vaše mimi asi nechce ukázat, po kom má nosík, co?
Ale máš výhodu, že Ti dělají ultrazvuk tak často, tak příště určo bude mávat ostošest ![]()
No já mám pro amnio několik důvodů - věk (nad 35 let), 2 potraty, při genetickém vyšetření několik odchylek a v rodině jedno postižené dítě - takže mě to nejspíš nemine
Ale na druhou stranu budu alespoň klidnější, že je vše O.K. - uvidíme ještě jak pak dopadnou ty krevní testy.
Je to zvláštní, ale nějak se mi po tom úspěšném dnešku ulevilo i od těch nevolností
Tak snad to vydrží ![]()
Jdu na kutě, zatím všem dobrouuuuuu ![]()
Dobre rano,
Jniku - tak gratuluji - vše je OK tak to jsou dobré zprávičky a z tvé zprávy přímo čiší nadšení
![]()
Dovolena - určitě jeď v Chorvatksu se snad kromě ležení na pláži nedá nic dělat! Max budeš s tílkem přes bříško ležet. Po prvním těhu, jsem zjistila, že opalit se dá i ve stínu
Opalovat mi Dr. nedoporučil, tak jsem si četla ve stínu.
Já budu mít dovolenou až koncem září a týden u moře(Monte Carlo až Sint Tropez-ale tam kouneme jen na přístav a maják-kvuli synovi) a týden na horách - Francie Provence. Z toho druheho tydne mám trochu obavy - no uvidime jak se budu citit.
Tak papa Kač
Dobre ranko
Janiku gratuluji ke skvele KO
a z toho ze Matyska to nebavi si nic nedelej, stejne tomu moc neorzumi. Pockej az se mimi narodi jaky bude ![]()
Vsechny zdravim
Dneska prijde chlapek z mesta a pak domu odhadce tak jsem zvedava co se bude dit ![]()
ahoj holky ![]()
janiku gratulace k rostoucímu mimču
a držím palečky na amnio ![]()
jizvi teda ty si ty nevolnosti a všechno okolo vybíráš do dna, držím palečky, ať je ti brzo dobře ![]()
kiki to je super, že máš negativní testy, gratuluju ![]()
Kac tak vy si budete takhle v září užívat? no to je paráda ![]()
Markit neboj, testy budou v pořádku, držím palečky
a mimčo je krásný, jako všechny mimča, to je jasný ![]()
Katy zítra jdeme na svatbu, tak jsme včera dostali cukroví a já si vzpomněla na tebe
jestlipak bys na něho měla chuť nebo ti to leze krkem, jak ho pořád děláš?
já měla jeden kousek a jestli i ostatní bude tak dobrý, do večera nevydrží ![]()
janýsku gratulace ke kontrole a k průkazce ![]()
Leníku takže vy chcete překvápko? to je hezký
to já jsem na to moc zvědavá a vždycky jsem si to nechala říct a teď to určitě nebude jiný ![]()
omlouvám se všem, na koho jsem zapomněla
ale všechny moooc zdravím ![]()
a ještě si musím postěžovat, co se mi stalo
všechno dopadlo nakonec dobře, ale vystresovala jsem se pěkně
včera jsme jeli na pohřeb přítelově babičce, zvládla jsem to dobře, žádný velký stres, ale nechala jsem si doma mobil, jen by to rušilo
no a když jsme dorazili domů, měla jsem tam zmeškaný hovor z gyndy, začala jsem chytat nerva, tak jsem hned volala, ale dr. byl zrovna na odchodu a prý jestli vydržím tak 5 minut, než mu naběhne program v PC…tak jsme se domluvili, že zavolám ráno, páč on si nevybavoval, co se mohlo dít
no co vám budu povídat, celý večer jsem přemýšlela, proč mi volali, měly přijít výsledky krve a cytologie, ale až příští týden, tak jsem viděla ty nejhorší scénáře, že to už přišlo a dopadlo blbě, no nervák jako blázen ![]()
ráno jsem volala, ale byla tam na zástup jiná sestra, tak prý ať zavolám za hoďku, pak zase dr. vyšetřoval pacientku, tak jsem čekala a pak mi řekl, že v PC nemá nic špatnýho a napadlo ho, že sestřička vlastně přeobjednávala pacientky, protože jede na koncert a nestíhala by to
to byla taková úleva, že se nejednalo o mimčo, uffff
![]()
děkuju, že jsem se mohla vypsat, vím, že to byla blbost, ale nervy jsem měla pořádný ![]()
Kač jedeš na krásné místo. Prodávám tam ubytování a byla jsem se tam loni na jaře podívat. Do hor jsem se sice nedostala, ale Monte Carlo, St. Tropez, Port Grimauld a nádherné horské městěčko Ramatuelle jsem viděla. Je tam fakt strašně pěkně. Z Ramatuelle na tebe dýchne místní atmosféra...... nádhera… krásně si to užij.
h.soni - tak to ti nezávidím. taky bych asi měla těžce hlavu v pejru a nervy v prdeli........ hlavně, že je vše OK.
J8 jsme zvědavá, jaký dneska budu mít den, ale obávám se,ž e si to ode mě zas dneska všichni odskáčou. Jsem nedůtklivá a podrážděná a asi budu hodně brzo vraždit..... … navíc nevím, jelsit se mi to nezkulí do záchvatu ![]()
aHOJ,
no ted ještě budu doufat, že se nic neprihodí a vyjedeme. Na konec se k nam do francie přidaly 2 páry, kteří tam byli už na jaře- duben. Ale to byli především lezci - lezli po skalách. Takže nám dali tipy na „parkáče“ popř. kempy.
Hani - no to musely byt nervy, jen tak pro nic Dr. nevolá, ze? Aby oznamil, ze je vse OK
Markit - já vždycky upozorním H. že dneska to pro něj může špatně dopadnout, je jsem podrážděná a lezhce se rozčílím a další podobná upzornění. Potom je lepší zalézt do kouta a spát, nebo si číst.
Já se těším na víkend mám pujcené knížky a budu si číst !! Sice budeme u tchyně, ale nějak to zvládnu. H u ní zůstává a 14dní ho neuvidím ![]()
Pa Kač