Poradna duly
Jana Čurdová
KVĚTEN 2010…tak stále vyhlížím tento měsíc a nikdo jej nezaložil, tak to skusím já, i když vím že jsem těhu, mám to i potvrzené z krve stále čekám zda se miminko udrží nebo ne, dovím se to v pátek 11.9..kdy bych mela být v 5+5tt..termín by vycházel na 9.5.....pokud by to neklaplo, diskuzi přenechám tehulkám zde.....
takže pokud ste některá už zjistila že jse také, přidej te se sem ![]()
PetiL jstli mi to snažení vyšlo tak budu taky květnová a přidám se ![]()
bos..no tak to musí, přece mě tu nenecháš samotnou..a taky počkáme co petule
a taky ostatní snažilky…a bude nás víc a nebudem se bát vlka nic ![]()
Ahoj Petro,
sice chodím víc k sousedům. Ale aby jsi tu nebyla sama můžu nakukovat i sem. Termín mám 3.5.2010 Pokud bude vše v pořádku na KO jdu příští týden v úterý ![]()
martino..vítej i u nás a určite přijd i k nám poklábosit, na ko držím palečky
Petro jasně příjdu a ráda. A ty máš nějaké problémy, že píšeš jestli se miminko udrží? Já jsem teda od 20.7. do 25.7. trošku špinila, ale teď ťuky ťuk zatím dobrý. Tak snad se mimísek uhnízdil. Jinak zatím to mám jen z těhu testu. Dělala jsem si tři a ten poslední byl už teda hodně pozitivní
Tak snad to bude v úterý na KO v pořádku, i když strach mám veliký.
marti…já neprve špinila a od středy sem začala lehce krvácet, v pondelí mi delal jen krev a ta vyšla, a byla sem včera aje to tak že je tam 50 na 50, zatím není poznat zda váček zaniká nebo bude dál,vzal mi krev jestly hcg stoupá, dal mi ultrogestan na udržení, a askorutin na tu krvácivost, chtel me dát do nemocnice na klidový režim ale mám doma malou cácoru a psychycky bych se tam jen trápila..jinak předmalou byly také dve nezdařené tehu v 11-12tt…a malá byla problémová taky od začátku ale udrřela seskoro až do termínu na konec…takže uvidíme v pátek jestly tam bude nebo ne..nezbývá mi jen čekat..a tech testu sem delala nekolik
..to víš plašan..a vlastne poprvé co se zadařilo hned první mesíc snažení..já myslela že se povede opet na zimu, na malou sme také čakaly 7mes…ale asi to ted budetím že sem nemela ani čas přemíšlet zda se to povedlo
..držím ti moc palečky..nechci tu být sama
marti ta 80 značí ročník jestly jo tak to jsi stejne stará jako já ![]()
Peťo tak to budu držet pěsti. Já jsem u malé špinila a krvácela až do šestého týdne. Pak na pátém ze mě hrklo trošku krve a pak až do konce těhu klid i když jsem si to o měsíc zkrátila. Loni jsem čekala miminko v létě omylem přes antiko. Ale nedopadlo to stihla jsem mít jen pozitivní test. Aňulku jsme měla rychle hned druhý měsíc. Ale teď jsem si počkala šest měsíců. Tak doufám, že tentokrát výjde.
Ročník jsem 80 ![]()
ahoj holky drzim palce at vse dopadne ok…
ja asi nejspis taky spadnu az do kvetna..podle posledni MS mam sice patrit do dubna, ale vypada to, ze jsme mimi pocali nejak pozdeji…podle ultrazvuku jsem nejak kolem 5tt…a cekam ted 14 dni jestli bude srdicko…
martí musí nám to vyjít
, jak to že si rodila takto brzy byl náky problém nebo se jí jen chtelo
lenulindo vítej mezi námi, mám radost že se holky přidáváte,..jinak ti moc gratuluju a držím palečky at je i u tebe vše v pořádku
koukám že všichni už máme po jedné cácorce skoro stejnýho veku
a lenulinda má taky michalku..my také ![]()
Peťo rodila jsem dříve, protože mi praskala voda a prostě malé už se nechtělo být v bříšku. Měla být 6.3.07 a je 10.2.07. Nakonec šla po 29 hodinách bolestí císařem. Ale zvládla to na jedničku měla 3000g a 48cm a apgar měla 10-10-10 Takže od malička bez problémů ![]()
Lenulindo jasně klidně pojď k nám ![]()
JÁ BYCH SE MOŽNÁ TAKÉ CHTĚLA POTICHOUNKU ZAŘADIT DO KVĚTNA 2010
…ALE NECHCI NIC ZAKŘIKNOUT…DNES JSEM SI DĚLALA TĚĚHU TEST JE POZITIVNÍ......
POŘÁDNĚ TOMU NEVĚŘÍM PO ROCE ATŘIŠTVRTĚ SNAŽENÍ........
Anonymní tak to je super. Jestli tam ta druhá je tak je to dobré znamení
Držím pěstičky ![]()
Holky taky jste tak nafouklý já mám břicho jak v pátým měsíci se mi nafoukl ten špek po malé ![]()