Poradna duly
Jana Čurdová
Jé výročí:)) Závidím, to mě teď čeká pěkně hektický dva měsíce, páč já prostě chci rodit jako vdaná a svatbu bez břicha, takže to bude rychlovka v listopadu ![]()
Ja měla svadbu až po svadbě… Nechtěla jsem zbytečně stresovat… a svadba byla fayn. K malému jsem měla pani na hlidaní a ja si svadbu užila i s tím že jsem pár krát musela si odskocit nahoru do pokoje si ho nakrmit
No rok 2007 byl hekticky
V březnu jsem rodila v květnu se stěhovala do nového bytu a červenci se vdávala ![]()
Ahoj,
teda tady to valí ![]()
Já si včera užila první blinkání v těhu sice až večer, ale stálo to zato. Obdivuju všechny, které zvrací každý den.
Oblacku no to je nádhera gratuluji. To jsi dobrá, že jsi to manželovi neřekla, já hlasila obojí hned jak jsem našla čárku jsem stará drbna ![]()
Já si letos k tříletému výročí nadělila od manžela dvě čárečky i když teda o den dřív.
Renet no vidíš to je krásný jak ti roste hcg to mimoděložní nebude neboj ![]()
Market128 ahoj první jsem měla taky hned druhý měsíc. A teď jsem vy:,–(ila už v dubnu, ale ofiko snažení bylo od června ![]()
Lucienko tak držím pěsti jako všem ostatním. Já mám termín dle PM 3.5. ale dle UTZ je to o týden míň tudíž 10.5.
Rybano gratuluji k srdíčku. Snad se ho taky dočkám do 29.9. daleko ach jo.
holky se nám to tady hezky rozkecává..jsem zvědavá kolik se nás tady na květen sejde…
jste některá z Prahy??
dobré ranko holky…co jsem těhule tak nějak špatně spím…
…takže někdy straším už od 6 vzhůru..a nicnetušící manža se diví protože běžně jsem spáč ![]()
hezký den přeju bez ranních nevolností ![]()
Jéééé Marti já bych si přála mít termín 10.5. to má manža narozeniny…ale budu mít myslím až kolem 20.5.
at je to kdy je to..hlavně ať je vše v pohodě
oblacek: s tím spaním jsem na tom úplně stejně, ráno vstávám čím dál dřív, už ani pes nevyleze z pelechu - jakože huráá jdeme ven, prostě jen otevře oko, podívá se na mě jak na debila a zase ho zavře ![]()
no a každý den se probouzím s nějakým novým překvapením…včera to byla bloklá páteř, dnes nevolnosti, minulý týden bolest hlavy…no paráda ![]()
Dobré ráno,
tak jsme posnídala hrnek mlíka a čerstvý rohlíček se salámem. Doufám že to nebude mít následky. a taky jsem přestala brát vitamíny protože se mi u polykaní navaluje tak snad to mimi přežije i bez vitamínů.
Oblacku tak to se divím, že mám problém se spaním já bych spala pořád a ranní vstávání je utrpení
a to ještě chodím na hodinku a půl spát s malou po obědě ![]()
Rybano to tedy nejsou příjemná překvapení. Co máte za pesana?
Marti, ja to mam se spanim uplne stejne. Porad bych spala, jsem hrozne unavena. A co se týče vitaminu, doktor mi řekl, at beru jen kyselinu listovou, ze ta jedina ma vyznam, jinak pry neni nutny nic.Tak snad to tak je ![]()
Obláčku, tak co vydržela jsi to? Nebo budete slavit vyročí dřív?
Co jinak holky, máte uz ted nejaky zdravotni problemy - nevolnosti, bolesti bricha a tak?
Je super, ze nas tu je čim dál tim víc!!! Nejste náhodou nějaká z Jižnich Čech? ![]()
Ahoj, tak ja zatím v poho..bez nevolnosti, bez nespavosti..zatímpohoda. Ja si to snad vybrala už u toho prvního kde jsem byla co měsíc skoro v nemocnici.. Takže snad už to mám vše vybrané…
Marti: vidím že máme skoro stejně staré děti ![]()
Ja bych chtěla rodit taky 20.5.. to mám narozeniny
jsemr áda že je to v květnu protože moje segra je 19.5 a moje mamka 16.5 a ja jak jsem psala 20.5..takže by se nám něco hodilo mezi
No uvidime ![]()
Holky mě se teda nablívá furt, aspoň že to nedokonám, nic ze mě nakonec nevyjde…jo a taky jsem získala superčich
rybano. ja o svuj super čich díky chřípce přišla. Necitim vubec nic…