Květen 2010

• Fotoalbum (63)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
27.9.09 21:37

Ahojky … ju tady to zacina konecne zit :-) to je suuuuper… holky, ty jo mne to nejak neutika … mam jit v utery konecne na prohlidku a mam pocit, ze se snad ani nedockam… hrozne me tlaci podbrisek (tedy narazove ne trvale) tak doufam, ze je to opravdu jen to roztahovani delohy… a jinak vitam nove :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
28.9.09 10:42

Ahoj holky,

tak jsem zpátky, koukam, ze se nám tady konverzace pekne rozjela, coz je super!!!

Já jsem se právě vrátila z týdenní dovolené v Itálii, poznávacího zájezdu. Mám za sebou výstup na Vesuv, celodenní pochodáky po Římě, Florencii, plavbu asi na pěti trajekty, výlety na motorových clunech kolem ostrovů Capri a Ischia atd atd, proste maraton…a zaplatpanbu mi celou dobu nic nebylo, mimi je v 6 TT hodne, netrpela jsem nevolnostmi, proste pohoda, jen jsem strasne unavena. Tak si ríkám, ze kdyz jsem prezila tohle, tak uz snad vse dobre dopadne :D !

Za dva tydny jdu na kontrolu, hrozne pomalu to utika…uz se tesim na briško :)

Mějte fajn den!
M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
28.9.09 17:03

Ahoj,
tak koukám, že příští týden je to tu samá kontrola :wink:
Já už jsem teda jednu absolvovala 7.9., protože jsme letěli na 14 dní na dovolenou a chtěla jsem vědět, jestli je vše ok - dokonce už bylo i srdíčko, odpovídalo to 5.-6. tt, teď jdu ve čtvrtek, tak uvidíme.
Jinak já patřím mezi ty šťastné, co nezvrací, i když mi je někdy těžko, ale to už pomalu přechází :D Jenom v jednom kuse do sebe něco cpu, a ty kombinace - no o tom se snad ani nemůžu šířit :oops:
Dneska jsou asi všichni na výletech, k nám přijeli tcháni na návštěvu, tak hlídali malou a my si s manželem „odskočili“ do kina :lol:
Tak hezký zbytek dne a úspěšné kontroly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
28.9.09 17:43

Ahojky, tak ja jdu na prvni prohlidku zitra… chjo uz se nemuzu dockat…tak snad bude vse ok… ale horsi je, ze me od vcerejska bere zub. A ja jsem desny posera :lol:

Jinak krom silenyho hladu jsem vlastne v pohode… az na ten podbrisek, ale asi pokud nejak nespinim nebo nekrvacim, tak by to melo byt spis to roztahovani delohy, ze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
28.9.09 19:23

ahoj, zdravim…ja zazila bezesnou noc…krome toho, ze beru 2× za noc ATB, tak chodim na zachod co hodinu a tuhle noc mi bylo silene blbe…a vlastne cele rano i den…ale nejhorsi je noc, nevim jestli mam spat s hlavou v mise, bojim se i dychat…tak tohle jsem predtim u mych dvou potratovych tehu.nezazila, tak doufam, ze vse bude OK i kdyz uz zase beru ATB…
K tem bolestem bricha a roztahovani delohy- rada ctu poradnu pro tehotne Dr.Kouckeho na www.prozeny.cz, kde hodne zminuje tenhle clanek
 http://www.porodnice.cz/…-tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.9.09 20:01

Ahoj holky,
my se dnes vratili z Moravy od tchanovcu, vylety byly super, ale jinak tchyne :roll: :roll: kapitola sama pro sebe, ale prezila jsem :lol: :lol:

Sluni , moje vymluva je vymakana :lol: Na hristi jsem spatne slapla do diry v pisku, co tam vyhrabaly deti a kruplo mi za krkem, nejak jsem si hnula zadama. Vecer dobry, ale druhy den uplne zablokovana pater, bolest a tak, takze jsem sla k Dr. a zjistila nejakou posunutou pater nebo co 8) :oops: takze mi napsala rehabilitace a prasky :lol: Nemam naladu nikam chodit a podobne :lol: :lol:
Nemam kamarady ani pribuzne lekare, takze mi to zatim vsichni uverili a neptali se na podrobnosti :lol: :lol: Ke vsemu jsem po porodu opravdu chodila na rehabky kvuli krcni pateri (bylo mi spatne, mela jsem bolesti v krku 8O a tak), takze mi to lidi veri 8)
Chceme opet vydrzet do cca 10-12tt, uvidime… Ale ted mi to bricho taky roste nejak rychlejs nebo co :roll:

Liky , me zase minule tehotenstvi vubec nic nebylo, podle me nemuzes srovnavat, jestli nekdo zvraci nebo ne, je mu spatne, boli ho prsa a nekoho ne, ale urcite je to divny, kdyz beres ty ATB a je ti spatne hlavne vecer a zvracis :evil: to bych se fakt radeji zeptala tady v CR, muzes nejak dojet? :?

Filad , taky vse svaluju na tu delohu :oops: tim, ze nespinim ani nekrvacim, tak si rikam, ze veskere bolesti jsou deloha a hnizdeni 8)

Jee, ja chci taky uz kontrolu, hlavne jestli je mimco poradne tam kde ma :wink: Jeste 14 dni :?

Zdravi Vas opet VV

• Citovat
  • Upravit
3226
29.9.09 08:21

Dobré ranko,

Tak vám holky přemýšlím, že půjdu přemluvit doktora na gyn. ambulanci, aby mi udělal ultrazvuk. Jsem nedočkavá… dva týdny čekání asi nedám. Pracuju v nemocnici, ale ne jako sestřička, ale v administrativě, když jsem si v ambulanci byla pro žádsanku na krev a když se mi pak potvrdilo těhu, sestřička mi řekla, že jestli chci tak ať přijdu na UTZ… s díky jsem odmítla se slovy, že moje lékařká ho má v ordinaci. Ale to jsem ještě nevěděla, že mě MUDra objedná až za tři týdny. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 09:18

Mám po UTZ - jsme zatím pouze gestační váček, ale alespoň víme, že jsme v děloze a necouráme se někde ve vejcovodech. :wink: Je přicucnutý na levo - proto mě to tam víc bolí. Měří 6,3 mm a doktor říká, že tak 4 - 5 týden. Já totiž nemám cyklus 28 dní, ale 31 dní, takže to tak vychází. Říkal, že toho 9.10. by už měl být vidět vývoj a srdeční akce.
 http://cdn.content.sweetim.com/…000203FB.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.9.09 09:29

Papayo: No to byla teda rychlost:))
Ale gratuluju! Počkej až bude srdíčko, to bude teprv :,-(:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 10:14

Rybana - se těšim jak malá. Bojím se zamlklého víš… tak jsem trochen nervozní a zvědavá jak pavlačová drbna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
29.9.09 10:16

Papayo , gratuluju :potlesk: Já se poprvé hnala k dr. taky někdy na začátku, ale nebylo tam ještě nic, jenom narostlá sliznice, po týdnu pak gest. váček a teprve po dalších 14 dnech srdíčko. Takže teď jsem to chtěla odložit až třeba na 9-10. tt, ale jak jsme letěli na tu dovolenou, radši jsem tam zašla a byla jsem v 6+2, takže i to srdíčko bylo.

Holky, mně normálně hrozně vylezlo břicho 8O
Když jsem čekala Jindřišku, vdávala jsem se přesně 3 měsíce před porodem a ještě na mně nebylo nic vidět (celkově jsem teda přibrala jenom 7 kg), ale teď je to nějaký hrozně rychlý. Tak doufám, že ani tentokrát moc nepřiberu, já s tou váhou na tom nejsem nijak slavně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 10:17

VV - dobře, že jsi přežila starostlivou tchýňku :wink: prosím zkus si udělat metřík… se ve vás přestávám orientovat :oops: Jo a taky jsem měla jít na kontrolu až za 14 dní… nebo tedy půjdu a doooooufám, že budeme bít jako zvon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 10:20

Nettie - tak to máš holka v bříšku kluka jako buka :lol: Né kecám.., ale okolo 10tt už to bříško začíná vylejzat tak opraš těhu kalhoty a nemačkej se :wink: Dokážete si představit jak budeme vypadat v zimě? Nabalený a ještě s pupíkama :lol: :lol: ještě že kozačky nemaj takničky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 10:21

Filad - pisni jak jsi dopadla na KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
29.9.09 10:24

Ahoj děvčata, to jste se nějak přes ten víkend rozepsali. Já se dostanu na net jen v práci.
Papayo gratuluju a souhlasím s Rybanou - počkej až uvidíš bít srdíčko na UTZ. Já jsem z toho byla úplně vedle. Když jsem šla k doktorce, tak jsem si řekla, že fotku z UTZ nebudu chtít, že tam stejně ještě nebude nic vidět, ale když jsem viděla to srdíčko, tak jsem fotku prostě mít musela.
Mám asi stejné problémy jako většina tady z vás. Nafouklé břicho jak pátrací balón a k tomu ještě celkem zácpu, takže pro mě dost taková vražedná kombinace. Už chápu malé děti, proč brečí, když mají prdíky. Taky je mi občas do breku. O prsou ani nemluvím. Ležet na břiše, je pro mě úplný tabu. Kolikrát i na boku mám problém. Jo hold se s tím budeme holky muset poprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí