Poradna duly
Jana Čurdová
Filad , já jsem z práglu
Teda původem ne, ale už tu 4 roky žiju ![]()
Marcis , vítej, já zas mám patřit možná spíš do dubna, ale taky jsem zakotvila v květnu
Jo s tím skákacím sportem je to fakt, a hlavně i ten míček aby tě nebouchnul, míčové sporty taky moc nedoporučujou ![]()
U nás to manžel vyzvonil hned druhý den po pozitivním testu
Já chtěla vydržet až po UZV, ale nee.
Nettie, ja taky nejsem puvodne z Praglu… jsem tu ale uz 9 a pul roku… ![]()
filad , to jsi lepší
A kde konkrétně bydlíš, jestli se můžu ptát? Pha 4 je veliká
Já jsem v Holešovicích ![]()
ahoj holky, zítra jdu na kontrolu a dozvím se snad konečně TP, hlavně doufám,že bude vše ok, u mě by to byl asi konec dubna,ale vše ukáže zítřejší ultrazvuk, držte mi prosím palce, budu to moc potřebovat, na kontrolu jdu až ve tři odpoledne, mám strach, loni v prosinci jsem byla na kyretáži po zamlklém těhu, tak jsem měla " krásné" Vánoce, tak mám teď ještě větší strach … Proto jsem nikomu - kromě jedné internetové a jedné velmi dobré kamarádky nikomu neřekla a nejraději bych to tajila dokud to nebude jistější, jenže to nebude asi až do porodu, prostě mám strach po té špatné zkušenosti a nemůžu se toho zbavit … ![]()
Jinak holky, co se týče sportu, tak je plavání opravdu skvělé, tvrdí můj gynekolog, ptala jsem se ho na jízdu na koni a velmi nedoporučuje díky specifickým pohybům, dobré jsou prý i procházky, aby žena měla dobrou fyzičku … jinak já bych se nepřepínala, a alespoň v prvních třech měsících by měly i zaryté sportovkyně přestat, i posilovna prý není do 12 tt vhodná vůbec …
holky já jsem taky z Prahy 4
…super budeme společně vozit kočíky
.
Sluni moc držím palce…hned pak písni
jdu Vás dočíst, chyběla jsem 3 dny
tý jo už nás tady je teda dost ![]()
u nás máme ve jménech jasno už dlouho, holčička Lucinka a chlapeček Peťulka. z manželovo strany se rodí samí kluci takže myslíme že budeme mít asi taky kloučka ale mě už se několikrát zdálo o Lucince. ![]()
obláčku , já jsem sice z Pha 7, ale nevadí, můžu dojet za váma
Jo v Pha 4 pracuju, když teda pracuju ![]()
Sluni, koukej myslet pozitivne
vim jake to je, ja take o cipiska prisla, ale pomaha byt necim zamestnana… nebo proste chodit po kramech (teda ja nejak nerada chodim po kramech) proste delat neco aby to cloveku utikalo… ![]()
Oblacku a odkud z P4? Tak to budem delat kocarkovsky slezinky … ![]()
Holky vy mě štvete to jakože tady není žádna z Moravy? aaach jo..takže zas sama ![]()
Squash nedoporučuji ja taky přestala hned po zjištění // hrát tenis… Ja bych si to už nelajzla…břišní tanec určo ten se doporučuje ale tohle ne..plávaní taky super…ale holky bacha taky všeho moc škodí.. Nejlepší je posilovat panevní dno…zapiště se na ruzné cvičení urcené pro těhu. Je to fakt dobrý jak pro vás tak pro miminko…hlavně porod je pak lepší protože máte posilněné panevní dno…
ahoj holky, já budu nakukovat, jo? jestli to s dvojčátky zvládneme do května, budu ráda, termí je 24.5., ale dvojčata se rodí min.o 14 dní dříve, tak uvidíme
všem držím palce, já jsem po IVF, tak větší cíťa, ale rennet tu nemůžu nechat samotnou, ne?
já jsem kousek od tebe a o bydlení ve FM uvažujeme ![]()
zatím váhám který metřík
Tak nic pro dnešek vás opustím. Jsem celkem KO…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/330.gif
Dnes mi muj synátor dal docela zabrat když se mě ptal pořád dokolečka:
Co to je?
Co to dělá?
PROČ?
tyhle otázky nenavidim ![]()
Jo holky a kolik vám je let? Napište roky a něco o sobě…vdané slobodné at se trošku poznáme když už budem spolu trávit 9měsícu…:)
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/45.gif máme tady dvojčátka
Tak tomu říkam paráda
a ještě k tomu z okolí FM
Tož dnes budu spát líp ![]()
No nic ja už fakt du ![]()
Boris Narcis…ted jsem si jista že jsem zkomolila nick..ale to snaD NEVA..je to unavou..už du fakt spát ![]()
Vítam vás tady a doufám, že Boris nebude tady jenom nakukovat ale pravidelně psát jak se daří
Máš dvojitou radost o to budem chtít víc vědět jak se ti daří ![]()