Poradna duly
Jana Čurdová
Tady jsou samé pražandy? Já jsem taky z moravy a dokonce z nejjižnější:-)
Dobrou holky a dík za rady ohledně sportu ![]()
Borisko jen nakukuju a chci ti moc pogratulovat ke dvojcatkum. Tak at mas pristich 8 mesicu pohodovych a bezproblemovych. ![]()
Dobré ránko ![]()
Sakra Moravo, kde si? ![]()
Tak teda mě je 25, jsem z Brna a svatba bude 21.11.2009
Borisko: tsí jo dvojičky, to bude
a, gratuluju ![]()
Holky jinak já teda nesportuju, ono to s mýma kolenama už ani nejde, ale bez horké koupele bych se neobešla. Kamarádka zjišťovala u své gynekoložky jak to je: a prý pokud je to těhuli příjemné, tak proč ne…ale to zas bude určitě názor jedné a druhá bude mít jiný…každopádně já si ji teda dávám - ne tak často jako dřív, ale dávám ![]()
dobré ranko, vy jste kecalky…člověk tady večer chvíli není a ráno má co dělat
aby dočetl. nesnáším rána a celé dopoledne je mi vždy zle Borisko moc moc gratuluju!!! držím pěstičky a nejen tobě všem tady
Jinak holky na Moravu jezdíme často je tam celá moje rodina. Vsetínsko.Rožnovsko atd… já jsem v Praaze 4 roky
a konkrétně krč. a Pha 7 taky není daleko ![]()
Dobré ránko, vůbec se mi nechce z postele!!
Je tady tak teplo a útulno.. Ale mám hlad takže budu muset. Jsem vlastně teď pořád hladová, čím to asi bude? ![]()
Jinak, mě je 25 a jsem Moravy mezi brnem a Mikulovem. Vdaná nejsem
Ale žijeme spolu až přes 6 let ![]()
Dobre ranko, tak jsme dneska nesly ani do skolky… ja nejak nebyla schopna a mala stejne nejak kasle…
Uz od pul sedme litam po byte a vytvarim hodnoty - tj. snazim se neco uklidit… a porad mam pocit, ze je to v tom samem stavu… chjo…
mam nejakou divnou naladu ![]()
Marcis: No prosím! konečně nějaká od Brna ![]()
Ale závidím ti ten hlad, já se do jídla musím docela nutit, krom ovoce a zeleniny bych nejraději nic nejedla. Jenže pak je mi zas z hladu zle…no krize ![]()
tak holky - já - SLUNI jsem z Ostravy, je mi 28 let, o miminko jsme se snažili loni jen dva měsíce,pak se zadařilo, ale cca v 6tt se přestalo vyvíjet a v 9 tt jsem byla na čištění, následovala povinná doktorem určená pauza 4 měsíce a teď se pátý snažící se cyklus zadařilo, už jsem si říkala jestli vůbec otěhotním, jsem šťastně vdaná, manžel mi pomáhá a stará se o mě, jediné co mi chybí je to naše společné miminko … ![]()
Info jak dopadla kontrola vám dodám možná v sobotu nebo v neděli, hned po kontrole totiž jedeme rovnou na výlet za většinou z vás - do Prahy, na první kontrole jsem už byla a doktorem určených 5+6 bylo vidět srdíčko a mimi bylo v děloze, měla bych patřit spíš podle mého odhadu do konce dubna, protože teď to vypadá, že bych mohla být 10+4, ale vše záleží na tom jestli se miminko vůbec vyvíjí, sestra mi zatím vzala jen krev a dnes bude podrobný ultrazvuk prý na VV, nevím jestli to je už NT screening, poptám se doktora, chvástal se tím, že má novinku a odhalí až 97% VV, tak uvidíme … odpo budu vědět víc … některým závidím bezstarosnost, já to prostě už bohužel nedokážu, snažím se, někdy mám pocit,že to bude ok a věřím tomu, jindy na mě padne strach z dalšího neúspěchu… Holky, moc děkuji za podporu a vám všem přeji jen a jen pohodu a klídek ![]()
Oblacku, to jsme vlastne sousedky.. ja jsem z jiznaku a s malou jezdim do skolky kus za Budejarnu. Vcera jsem zrovna byla v Krci v Prodentalu …
Sluni, ja jsem na tom podobne jako ty… snazim se ale opravdu nemyslet na to tehu vubec… i kdyz je pravda, ze dokud neuvidim srdicko a ze proste mimis roste jak ma, tak se asi uplne vnitrne neuklidnim… ale opravdu nesmime zoufat, to nikdy neni idealni… neboj, vsak ono uz to tentokrat dopadne ![]()
Tak hlásím, že jsem se poprvé poblila
škoda toho pudingu no…
Snad to nebude teď můj každodenní rituál ![]()
Rybano, já blila zatím též jednou - neudělal mi poránu teplý čaj, který jsem se snažila rychle vypít, jinak mám docela hroší žaludek, i když mi je těžko a na zvracení - někdy, tak neblinkám …
A už i přibíráš?
sluni
sluni nepřibírám, protože moc nejím - z pohledu na ledničku je mi zle.
jenže teď nevím co do sebe, páč mám hlad a stále se mi navaluje, tak se bojím abych zase něco nesnědla zbytečně ![]()
to já právě přibírám, už mám pocit,že to je na mě vidět, nevím jestli to je v předpokl. 10+4tt běžné, nebo jsem jen prostě žrout a mám k tomu sklony … nepřejídám se, ale prostě jím a dost často, i dost ovoce, které obsahuje hodně cukru, jsem schopna sníst tři jablka denně, protože na ně mám hroznou chuť …