Květen 2010

• Fotoalbum (63)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
29.9.09 13:38

Ajooooj holciny :lol: tak ja uz to mam take za sebou :-) Papayo tak abys vedela jsme na tom uuuuuplne stejne jen ja jsem pry 5+2 :D taky se mi to skvrne nikde necoura a je nalevo :-)
No jeden problem ale tam je, i kdyz snad pry by to v tuto chvili nemelo vadit - mam tam cystu 3cm … :-( tak jen doufam, ze to bude ok…

Priznam se, ze mam nejaky divny pocit v sobe, jestli nahodou treba tech cipisku tam nemam vic a aniz bych se o tom v ordinaci zminila, tak mi doktor povida: tak vidim tam zatim jeden vacek a dalsi vam tam kdyz tak primaluju ..... no ha ha paaaaan doktor dneska hyril vtipem :lol:

Jinak me objednal az za dalsich 5 tydnu, tedy na 3.11.

Chjo uz aby to na mne bylo videt, ale je dobry, ze ja mam jako bricho desne nafoukle, a kdyz jsem chodila venku tak jsem ho vzdycky zatahovala :-D teda normalne vazim 50kg, ale bricho des bes, no tak ted ho nechavam tak jak je a vypada to jak kdybych byla v patym :-D Jinak jsem v prvnim nabrala 12kg tak jsem zvedava kolik to bude ted, pac jsem teda doslova rozezrana :lol:

Mela bych taky automaticky dostat prukazku diabetika pac u prvniho tehu jsem mela tehu cukrovku.

Jeste jsem vas vsechny necetla tak ted jdu na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
29.9.09 13:49

Renet tak ja jsem teda taky 19.5., manza 13.5., a nase mala je na Tri krale .. ale mit jeste jednoho bycka doma by mi vuuuubec nevadilo :-)

Jinak ja jsem si odjakziva zase prala desne kluka a samozrejme mame berusku :-D … tak treba ted … no uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.9.09 13:55

filad: tak to je super :)) já se děsně bála aby tam nebyli dvě, mě by hráblo asi - navíc máme dvojčata dost často v rodině, ale tak snad teď už je to jasné…doufám…

jinak já to břicho taky zatahovala, jenže ted když to udělám, tak se mi zas zarazí prdy a děsně to bolí :oops: :lol:

takže už ho nechávám vyvalené a prdím na to (do slova a do písmene :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 13:57

filad: takže ty si taky bejk jo? :) No vidis :) Ja jsem 20.5 :) Takže naši potomci jak se koukam na tvuj tt by se mohl taky tak pohybovat. No nic vypada to že si na svoje narozky pořídime nové potomky :) To budou dárečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 14:02

Taky mám pupek vyvalený a vubec mi to nevadí :) Šak at vyleze a doufejme že po porodu zaleze :D

No a prdy :) Ty zatím nemám ale ja si to myslím všechno vyberu tak v tom posledním mesíci kdy jsem se nemohla ani zasmát bez toho abych se bud nepočurala nebo neprdla :) Fakt trapas.

http://www.sirmi.ic.cz/smajl/468.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
29.9.09 14:02

No on ten doktor byl jeste vtipnejsi :lol: :lol: mi totiz rekl, ze to jako jeste pry klidne muze dopadnout, ze by jich tam jako bylo vic :-D pry mi to muze jako s jistotou rict az na pristi KO … mu rikam: vite, ze by se tehotna zenska nemela stresovat? a on mi rika: to vim, ale ja je musim nejak trenovat ....... no fakt vtipnej …

bejk jsem jako poleno… absolutne typicky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
29.9.09 14:03

dobra debata o prdech :D :lol: :D mala mi dneska rika: mami a ty neumis rict pardoooon???? (tak jsem zase dostala sprdaka no)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 14:10

Dvojčata by taky u nás mohla bejt.. Muj tata je z dvojčat babicka je z dvojčat ..sestřenka má dvojčata a manželova mamka je taky z dvojčat…Takže pravděpodobnost je vysoka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 14:14

To muj malý udělá fuuuuuj..mami pidi :)takmu říkam a Sebík taky prdi.. ne ne ne sebik ne jenom mami…A to i když prdne on tak řekne mami prdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 14:16

filad- pohoda jahoda, con gratulation paní :potlesk: Vypadá to že budeme uzavírat sázky která v květnu dřív :wink: Já uvidím co mi MUDra řekne příští týden, mívala jsem cyklus 31 dní a když se to tedy vezme dle ovulace vychází mi TP na 31.5. nebo dokonce 1.6. (ale to jen podle mě) Pokud bych to brala dle cyklu 28 dní… TP by byl okolo 28.5. To už jsou blíženci. Já mám narozky 5.7. takže mimčo by přišlo o měsíc dřív :wink: a jsem rak.

k těm prdíkům - ještě, že sedím v kanceláři sama :wink: bych to nepřála ani nejhoršímu nepříteli :lol:

Moc bychom si s tatouchem přáli chlapečka. Vlastně mě je to tak jakože fuk, ale tatouch je zastáncem hesla - postav dům, zasaď strom, zploď syna no a pak můžeš jít do hospody na pivo :wink:

Věříte tomu, že pokud bylo oplozone vajíčko 1 - 3 dny před plodnými dny bude holčička a pokud v plodných dnech nebo při ovu bude kluk? Já to mám tak na půl. Tenhle cyklus jsem si totiž poprbé zkoušela dělat ovu testy. Ale nehrotili jsme to… netulili jsme se podle nich, spíš jsem chtěla mít jistotu, že ovuluju. Takže, když byly na testu 2 slabé čárky byl libovej sexík :wink: pak další den // silný a my nic a další den taky// silný a my jooo, ale nejsem si jistá jestli se vším všudy… taková rychlovka :oops: Tak já vám nevím. Asi to máme vážně 50 na 50.

Necháte si to podle UTZ říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
29.9.09 14:24

Papayo tak ja mam dokonce skoro stejne jako ty i cyklus … mam 30 dni :-D

U nas v rodine jsou same holky - ja mam starsi a mladsi segru, a jako prvni jsem porodila ja - holku, pak starsi - taky holku a tri roky na to jeste jednu, moje mladsi segra ma ted rocni holku, svagrova ma 2 holky, manzelova sestrenka jednu holku… takze jako logicky uz by to proste chtelo nejakyho toho chlapa do rodinky :-D

Premyslely jste uz o jmenech? Ja uz teda s manzou mam vybrano nekolik let :-D

Jinak k te ovu… to vubec netusim jestli to takhle je mozne odhadnout, ale jestli se nemylim, tak jsem nekde cetla, ze jsou prave nejak ty spermie X nebo Y proste rychlejsi v prvni casti ovu… ale presne jak to je nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
29.9.09 14:25

a pohlavi si necham rict … ja jsem desne zvedava… ale nikomu to nereknu … ani manzovi :-D pokud to teda vydrzim … spis me napadlo, ze bych mu pak na ty jeho kvetnove narozky dala darecek - boticky v barve podle toho jestli to bude kluk nebo holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 14:32

Filad - odkud jsi? Dáme si to na hekárně stereo jo? :lol: :lol:
Jak veliký jsi měla dne gestační váček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
29.9.09 14:36

jsem z Praglu :-D je ale napadlo me… ja mam v Jablonci pribuzenstvo tak bychom se mohly nekdy spichnout :-D

Teda abych pravdu rekla, vubec nevim kolik to ma… nejak jsem byla trosku mimo misu… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 14:36

Taky jsem někde četla že když je to ze začátku tak holka a když ke konci tak kluk ale podle mě je to prostě daný kdo má vic a jakých těch x a y…No nevím jestli si to nechám říct… Ja bych chtěla překvápko. u sebči mi to řekli a na salé jsem měla šok protože jak jsem rodila tak sestřička říka máteee holku…a ja coooo? a ona pak nene je to kluk..vydychla jsem si :)

Ale uvidime jestli to vydržím :)

Jména: Ja nejdříve chtěla aby se oba jmenovali na S bez rozdílu jestli to bude holka nebo kluk.. měli jsme ruzná jmena jako Je Samuel, Simon, Sarah, Saskie…ale ted se nám nic nelíbi a mě se začína líbit hrozně jmeno Šarlota..ale na kluka vubec nevím..asi ten Samuel i když mám pocit že ted se každý druhý jmenuje Samuel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí