Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
29.9.09 14:37

Taky nevím jak to s těma spermíkama je :D Jak říkám mě je to celkem jedno. Já jsem jedináček, ale z mé strany máme v rodině samé holky a ze strany manžela jsou to samí chlapi. :wink: Taky to asi nevydržím a nechám si to říct.
Jo a jména jo? Hádám, že to u nás bude na rozvod. Máme s Ondrou fakt rozdílnej vkus. Já vždy chtěla Ondřeje, ale jelikož se tak jmenuje manžel tak už jsme to zavrhli. Mám příjmení od B. tak by se mi líbila Bára a Bertík, ale to neprojde. Manža svéhlavě trvá na Lucii. Klučík bude taky těžký. Nevím ráda budu sbírat inspiraci od vás, páč u nás to bude boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 14:38

Muj váček má 9mm :) Je to už macek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 14:39

Ja jsem taky od B..Tak vždy říkam že budu mít SB-tkovu jednotku :) Jenom musím ještě domyslet ty jmena :) Jenža Sára a Samuel už nejsou In…už se mi to tak nelíbi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 14:40

renet - no to teda :lol: kam se hrabem my skoro sedmimilimetrový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
29.9.09 14:43

Čauky, já bych si moc přála holčinu, ale myslím, že v podstatě je to úplně jedno. Ale kdyby to byl kluk, tak se bude mít jak v ráji. U nás v celém okolí se teď totiž rodí samé holky. No tak uvidíme. Ale podle prstýnku mi vychází holka.

Dneska už pádím domu z práce a jdu sedou plácnout na gauč. Nic jiného už dneska nezvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
29.9.09 14:48

Tak my uz dloooouho mam vybrana jmena - kluk Štěpánek a holka Barunka … oboje jde hezky s prijmenim taky… takze asi takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 14:48

Ja taky du k telce..malý se zachvilku vzbudí a přivezou mi neteř tak tu budu mít veselo. Tak du nazbírat energii..Večer se možnáještě ukážu pokud budu schopná :) tak se zatím mějte..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.9.09 14:49

Tak já si to teda říct nechám, páč bych to nevydržela…ale zase je krásný to překvapení při porodu no…ale ne, já budu myslím překvapená i tak :-D

Jinak jména máme nemáme. Na kluka máme jasno: Darek. Ale na holce se nějak nemůžeme shodnout. Přítel chtěl Rebeku, tu jsem mu nakonec vymluvila (doufam) a teď nějak to vypadá na Ninu (čteno Nyna) tak snad už to je konečná.

renet1: Sáru jsem v seznamu měla taky. Hrozně se mi to jméno líbí.

Já odjakživa chtěla Natálku, ale teď mě štve to množství, takže nepřichází v úvahu vůbec jako :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 14:50

papááááááá jdu uhasit pálení žáhy… díky hormonálním změnám je to nesnesitelný. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
29.9.09 16:01

Ahoj, já sem asi taky budu patřit:-) Mám za sebou 5 těhu testů-všechny pozitivní. Doktor mi to ale ještě nepotvrdil, říkal že mám přijít až tak příští týden, že prý stejně nic nepozná. Jsem nervózní!!! Hlavně musím být jak partizán, protože můj chlap to nechce ještě nikde vykládat a já to snad nevydržím!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 16:13

Ahoooj Marcis :-)
To je paráda… už je nás hodně. V květnu budou mít všechny porodnice v ČR pohotovost :lol: Taky jsem měla být jakože tajná, ale já bych to nejradši vykřičela do celýho světa takže už to rodina ví, akorát kamarády si necháváme na později. Manžel je v tomhe taky konzerva, ale asi ví proč. :wink:
Marcis kdy jsi našla // ? Nebudeš už holka patřit do června? Vůbec tě nevyháním, jsem ráda, že tu jsei, ale mě už to taky vychází na přelomu května a června. S Filat budem soutěžit kdo bude uzavírat měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
29.9.09 16:22

No já právě nevím, možná budu uzavírat ten měsíc nakonec já :-) Že jsem asi v jináči jsem zjistila minulý čtvrtek. Takže buď si založím červen 2010 nebu tu zůstanu s váma, ale vás je tu víc,tak se mi tu líbí :-)
O mě to ví jen jedna jediná dobrá kamarádka a taky holky na břišních, tam jsem to musela říct, abych prckovi neublížila.
Můžete mi někod poradit co bych určitě neměla dělat? Myslím třeba sport. Skvoš hrát můžu,ne? Jsem v těhotenství nováček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 16:49

Marcis - taky jsem nováček a občas koukám jako puk :D Asi by jsi neměla dělat žádný skákací sport - mě Dr. nedoporučovala spinning ani step aerobic, nevím ten skvoš… taky hopsáš. Spíš mi doporučila nějaké posilovací cvičení. No a taky si dej pozor na horké koupela… lepší asi spršky teď ze začátku :wink: Holky až sem dorazí tak ti ještě určitě pisnou co a jak. Teď letím k našim a pak ke švárovi, ale jsem teda úplně country, raději bych si zalezla s knížkou a čajíkem.
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
29.9.09 16:52

Juchuuuu Marcis … gratulujiiiii … to je super, ze nas pomalicku pribyva :-)
a kolik ti je?

Jo a holky je tu nekdo z Pragluuu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
29.9.09 17:00

Marcis, ten skvos se moc nedoporucuje, nekde jsem to ted nedavno cetla, kvuli pry prudkym pohybum, atd, ale super a doporucovano je plavani treba… jinak horke koupele urcite ne, jak pise Papaya…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí