Poradna duly
Jana Čurdová
tý jo nás je 17??? no to je pecka..... no jo květen dobrý měsíc ![]()
Páji tak můžeš mě dopsat věk 22 bydliště Praha ![]()
Tak jsme to právě s manžou řekli našim i jeho rodičům. A taky mojí nadšené sestřičce, která má teď půlroční malou a bydlí hned vedle. Už se celá třese, že budeme na mateřské spolu a budeme spolu venčit miminka.
TP mám 22.5. dle ultrazvuku, protože podle menstr. se to určit u mě moc nedá (mám ovu místo běžného 14.dne až 24.-25. den).
Další kontrola 21.10. a odběry, a to už dostanu průkazku.
NICK VĚK BYDLIŠTĚ STAV TT VYŠETŘENÍ POHLAVÍ TP
Oblacek 22 Praha
Renet1
Market128
Rybana 3.5.
Filad
Nettie
Sluni
Pimpi
VV 30 Praha
Marcis
Boriska
Liky
Martina80
Viktorie
Lucienka.j Žiža
Papaya 27 Českolipsko vdaná 5+4
Se mi to vždycky rozhází - budu to muset vykoumat jak se to dělá, aby se mi sem vložila rovnou tabulka. A nebo když budete mít někdo čas tak jí vytvořte dle těhle údajů a pak jí vždycky jen zkopírujem a doplníme. Já jsem na to vážně tele… se přiznávám bez mučení.
Ahoj holky,
teda koukam, jak se to tady rozjelo, ani nestiham cist domovskou diskuzi, natoz tady ![]()
Papayo , ja si nemuzu udelat metrik, jelikoz jsem anonymni a jeste tak 4-5 tydnu budu ![]()
Ted jsem ale 7tt a snad bude vse ok, bobik bude uhnizdenej kde ma a vse bude pokracovat dobre.. ![]()
O te materske mi povidej, dnes jsem to zjistila na netu, s prvnim deckem me to minulo, tahle „vysoka“ materska a ted budu mit o 4.500 Kc min, nez bych mela tento rok ![]()
Hele a ja prvni tehotenstvi ani nepoznala, ba ne, to kecam, ale ani jedna nevolnost natoz bliti, takze nekomu se to fakt treba vyhne
![]()
Jo a tady mas neco ke me:
Nick dodam pozdeji
, zatim misto VV tam muzes napsat VeronikaV ![]()
Vek 30 let, stav vdana (neco pres 2 roky), bydliste Praha 3, 7tt a pohlavi neviiime a nebudem
predpokladany TP je 25.5.2010
Filad , ja jsem z Prahy, ale koukam, ze urcite nejsi rodila prazanda, kdyz pises z Praglu ne??
![]()
Marcis , me Dr. zakazala brusle i squash, nejmilejsi sporty
ale u me je to asi tim, ze mam v deloze myomy, jeden extra velkej, takze jsem byla od zacatku na riziku
Nemelo by se jezdit na koni..
Ale kdyz se budes nejak setrit a jsi treba „sportovni“ typ, ze je na to tvoje telo zvykle, tak si myslim, ze urcite sporty delat muzes, i trochu ten aerobic, power yoga (hlavne pro tehotny) je ok, cviceni na balonech… Nekdo i behal a jezdil na kole do X mesice…
Ale to uz tu holky vetsinou psaly ![]()
Renet , u nas syn moc nemluvi, ale asi mesic rika ted porad dokola Co to je?? Co to je?? (teda spis Totojeeee?) Musim se smat, ale obcas je to na palici, jinak toho moc nenamluvi (je mu 17 mesicu
). Takze se ti nedivim, ze jsi z toho mimo ![]()
Snad to bude s podbriskem ok, nemas ted treba termin MS??
My si to ted uz rict nenechame, je nam to jedno, jmeno mame jen na holku, po zdlouhave dohode jsme k nemu dospeli, na kluka vubec, to bude jeste boj
![]()
Tak snad jsem tady nejak reagovala na tech prokecanejch 10 stranek
![]()
A nezlobte se za ten anonym
VercaV
anonymní Verčo: chápu proč si jako xxx.. ja si taky ještě nedávam metřík protože nechci at se to provalí i kdyžnějaké holky mě už tady vyčmuchali
Chodím už na emimino dlouho ale měla jsem jiný nick protože pod tím starým mi to nejak nešlo se přihlásit tak jsem se musela znovu zaregistrovat..některé jsem tím zmátla co jsem i jako chtěla a některé čmuchali až vyčmuchali:) Ale ja už to vyklopím asi toho 7.10…
Ne myslím že ty bolestí mám z toho jak jsem dneska zvedala prcka.. Dneska to s ním bylo trošku na palici… Ted už naštěstí hodinu spí tak je klid a doufám že mu to vydrží do rána
Ja už se taky snad hodinu chystám do lužka ale pořád mě tady někdo zastihne tak si ještě povídam
hruza ten internet…zaregistrovala jsem se na facebooku takže to asi byla chyba
protože ted kecam s lidma které jsem nevidela hroooozně dlouho a ne a ne…skončit a jít spát…
Ahoj holky,
tak jsem se těšila z práce až zalehnu s počítačem a zase to všechno společně proberem! Fakt je, že jste toho teda napsaly skutečně mnoho, dlouho mi trvalo než jsem vše dočetla ![]()
Já to dneska nevydržela a prozradila to tajemství v práci. Dá se říct, že jsem skoro musela! Chtěli po mě, abych za 9 měsíců jela do Las Vegas. To přece nejde, že?
Ale řekla jsem to jen šéfovi, kolegyni a šéfové skoro ženě, která má termín za měsíc. Zatím to je stále tajemsví, jen mi přijde že to ví čím dál víc lidí. Musím se fakt začít krotit!
Jenže já nechci, chci to říct celému světu že čekám miminko!!!!!! ![]()
PS:Zítřejší skvoš jsem zrušila na dalších 9 mesíců ![]()
Jo jo člověk má takovou chut to vykřičet a nemuže a pořád to jako jenom někomu řekne tak aby to nikomu neříkal a zachvilku to vědi všichni…a člověk neví ani jak ![]()
Na dobrou noc a už fakt mizím ![]()
Přijde muž domů a žena říká: „Máme výročí miláčku, mám chuť na něco dobrého, co takhle šneci, jak jsme je měli v Paříži?“
Muž bral ten den prémie, má peněz jako želez, nelení a jde pro šneky a šampaňské.
Cestou domů jde kolem bordelu a říká si:
„Jedno malý pivo neuškodí, je čas a mám štastný den“.
No nakonec se probudí na pokoji s třema holkama, v pět ráno, průšvih jako hrom.
Jde domů a přemýšlí, co bude.
Osvítí ho „Bůh“, ulomí v parku prut, rozestaví šneky před vchodem, zazvoní a hned jak ženuška otevře, začne křičet:
„Tak huš, huš, kurvy pomalý, to je otřesný jak se loudáte“!!
Renet ![]()
Me hlavne nebavi se porad odhlasovat a prihlasovat
V te nove verzi to bude super, tam bude moznost „odeslat prispevek jako anonym“ ![]()
Ja bych to hrozne rada vykecala, urcite Vam a taky holkam v nasi diskuzi, je mi blby, ze to tajim, ale proste povercivost je hrozna
![]()
Renet ![]()
Me hlavne nebavi se porad odhlasovat a prihlasovat
V te nove verzi to bude super, tam bude moznost „odeslat prispevek jako anonym“ ![]()
Ja bych to hrozne rada vykecala, urcite Vam a taky holkam v nasi diskuzi, je mi blby, ze to tajim, ale proste povercivost je hrozna
![]()