Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky holky tak podte si popovidat o tehu a ktera z vaz bude rodit v dubnu pristiho roku???
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jé, já už ten duben vyhlížela.
Gratulujů!!!
Vzpomínám, jak jsem se bála založit nový měsíc, se slaboučkou druhou / na testu a se srdcem v krku, až to udělal někdo jiný. ![]()
Přeju krásné bezproblémově těhotenství a rychlý bezbolestný porod.
Né, chraň mě pámbu, já jen gratuluji. Je celkem zvykem gratulovat budoucím maminkám ze stejného měsíce porodu
(Mates je 11.4.)
no jo tak to mas malyho prcka…to mymu synovi jsou 3 roky uz … pani toto leti
Nahodou jsem tu zahledla tuto diskuzi, musim rict, ze to leti jeste vic, Domca je duben 2008 ![]()
Kazdopadne gratuluju vsem maminkam z dubna 2010 a preju pohodove tehotenstvi ![]()
ZelvaVeruna píše:
Nahodou jsem tu zahledla tuto diskuzi, musim rict, ze to leti jeste vic, Domca je duben 2008
Kazdopadne gratuluju vsem maminkam z dubna 2010 a preju pohodove tehotenstvi
dekuji a mas moc krasneho syna ![]()
Ahooooj dubňajdy 2010!
Jdu vám popřát pohodové těhulkování a v dubnu krásná miminka!!!
Jinak je to fakt fofr, užívejte bříšek
![]()
Kristýna z Dubna 2008
MMCH, taky jsme doma ještě chtěli dubňátko 2010, ale zatím nám to celkově nějak nevychází …
Tak ja to nechci vubec zakriknout, ale vcera jsem objevila na testu slabou druhou carku.
Takze pokud to vyjde, tak pak to vychazi na duben ![]()
Ahoj, já jsem taky čerstvá těhulka a přistání čápa vychází na začátek dubna.
AHoj těhulenky, nakukuji k vám, neb já mám termín úplně na konci března, pokud vám to tedy nevadí občas bych nakoukla co je u vás nového…
Mamina86 - jenom jsem měla problém ten duben najít, pokud ti to nebude vadit, napíšu Sati aby tuhle diskuzi hodila z „těhotenství“ do „stejného měsíce porodu“ , protože jinak vás (nás
) nové těhulky hůř najdou…
sarulka píše:
Tak ja to nechci vubec zakriknout, ale vcera jsem objevila na testu slabou druhou carku.
Takze pokud to vyjde, tak pak to vychazi na duben
tak to ti preji at to vyjde
![]()
Mommy píše:
Ahoj, já jsem taky čerstvá těhulka a přistání čápa vychází na začátek dubna.
ahojky a vitej tu … a moc ti blahopreju.........
lacenka píše:
AHoj těhulenky, nakukuji k vám, neb já mám termín úplně na konci března, pokud vám to tedy nevadí občas bych nakoukla co je u vás nového…
Mamina86 - jenom jsem měla problém ten duben najít, pokud ti to nebude vadit, napíšu Sati aby tuhle diskuzi hodila z „těhotenství“ do „stejného měsíce porodu“ , protože jinak vás (nás) nové těhulky hůř najdou…
ahojky vitam te tu a rozhodne to klidne presunte … at nas najdou vsechny
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat