Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teď jsem četla, že máš malinkatou Natálku, to budeš mít skoro jak dvojčata viď. Kamarádka to má přesně tak, sporťák pak kupovali dvojčátkovej
To tě teda obdivuju, já se ke druhýmu dlouho odvažovala
Ta je krásná
A co byste chtěli podruhé, zase holčičku nebo kloučka? Budete mít doma veselo. Já už teď dumám nad jmény, snad to tím nezakřiknu, ale zatím jsem nic nenašla, na kluka vůbec, na holčičku možná Karolínka.
No jo, jdu do hajan, zítra brzy vstáváme, jedem na očkování pneumokoka. Zase sem pak juknu, jak nám ty miminka rostou
Dobrou holky
No, původně jsem chtěla rozdíl 2 roky, ale malá je od narození hrozně hodná, neznáme co je to probrečená noc, tak jsme se rozhodli pro další, aby byli co nejblíž k sobě. My jsme se ségrou od sebe 13 měsíců a máme spolu super vztah. Ale je mi jasný, že to ze začátku než se nastaví nějaký režim bude záhul. Většinou si lidi v okolí klepou na čelo, že jsme blázni, že zanedbám výchovu malý, když se budu věnovat miminku… ![]()
Jeden dva dny v týdnu hlídám sousedce chlapečka(18 měsíců) a jde se věnovat obou dětem.
Manžel by chtěl zase holčičku a mě je to celkem jedno:-) možná víc kluka, aby byli páreček:-)
U jmen taky moc nevíme, kluk by byl asi Matěj a nad holčičkou dumáme, já bych chtěla Ellu, ta mi ale neprošla u první, tak asi neprojde ani teď
, možná Eliška.
Ahojík těhulky…
duben 2009 vám všem přeje krásné a pohodové těhu a hlavně zdravá dubňátka ![]()
Petra a Matyášek ![]()
Dobré ráno všem ![]()
Mufino, tak to jsem ráda, že nejsem jediná kdo to tak má:-) My bysme chtěli 3 děti. Gratuluji, že vám to vyšlo takto přirozenou cestou. To muselo být krásný překvapení ne ?
Ahoj holky, tak očkování je za náma. Koukám, že každý chce velkou rodinu
U nás už je veselo teď, mám ještě desetiletou nevlastní dcerku a ta naše společná když k ní jde do pokojíku, tak to je rajt
Jsem zvědavá jestli bude i třetí slečna nebo klučina
ahojky holky jak se mate???
me je zle az ouvej…to slunicko a desny vedro mi vazne nedela dobre…mam pocit ze budu zvracet…ach jo…
![]()
Fakt? To já zas nemám příznaky žádný, jen po ránu trochu prsa a někdy během dne podbříšek, až se bojím, aby bylo všechno v pořádku. Holky, kdy bývá vidět srdíčko? Já budu zítra kolem 6 a něco, mohlo by tam už být vidět, jdu k doktorovi
Srdíčko bývá od toho 6 tt, u malý jsem byla na kontrole 6+3tt a krásně bušilo:-)
Příznaky máme podobný, trochu citlivější prsa, ale možná je to i tím jak malou kojím a teď ji roste první zoubek. A sem tam to zabolí v podbříšku, no snad to bude ok.
A kdy se chystaš k doktorovi? Já mám zítra ráno hlídání, tak pojedu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat