Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj vsem, dlouho jsem tu nebyla a nestiham docitat, tak jen par reakci:
No holky psaly, ze srdicko muze byt az daleko pozdeji, mne by stacilo zatim kdybych tam videla embrouse… ale nic … chjo… no ale testik teda dneska ukazal naprosto jasnou carku ktera byla narozdil od tech prvnich testu dokonce silnejsi nez kontrolni… takze si myslim,ze HCG stoupa… no uvidime … mozna zajdu i na tu krev ..
liky, to je mi moc líto, že k těm těhotenským potížím jsi ještě nemocná. Pokud chceš sledovat, zda se s mimim nic neděje, tak asi nezbývá, než počůrávat proužky třeba jednou za pět dní, jestli ti teda v UK nikdo ze zdravotnictví nic nepomůže. Nemůžeš jít na něco jako pohotovost (třeba pod záminkou na vyloučení mimoděložního - bolesti) - prostě kamkoliv, kde by ses mohla dostat k ultrazvuku? Přece když budeš mít velké bolesti, tak se někdo na tebe podívat musí ne?
Nebo neexistuje tam něco jako test na hCG v krvi v laborce?
Liky ahojda ..
jj, jsem uz od par holek cetla, ze ta pece o tehotne je v UK dost jina…
ten utrogestan je prave na udrzeni, coz je dobre, ze mas alespon takhle moznost pres doktora v CR, jinak takhle ja zkusenosti nemam… ale hrozne moc drzim pesti aby to dopadlo tak jak ma… ty se nedostanes do CR? treba prave na nejakou tu kontrolu…
Ja ted byla akorat na jedne kontrole v utery a dalsi mam az 3.11. takze do te doby vlastne ani nebudu vedet, jestli se mimis klube jak ma… coz me hrozne stve… a znervoznuje…
Nedavno jsem mela zanet mocaku … pokud si dobre vzpominam tak to bylo v pulce srpna… no docela na ten mocak trpim… kazdopadne ta bolest v podbrisku by mohla byt spis z tehu, me to jeste minuly tyden dost bolelo jako na ms… v krizi a podbrisek… a spatne ti take muze byt i z toho… prujem netusim jestli je v tehu… no asi jsem ti moc nepomohla vid…
Liky - já už ti psala co a jak, fakt jsem pro návštěvu ČR, ale je dobře, že alespoň bereš ten Utroš a je možné, že je ti taky částečně blbě po něm, páč když ho kombinuješ s ATB asi to musí být pro tělo záhul. Nebo prostě fakt zahraj děsné bolesti a nebo si ultrazvuk zaplať na klinice, to by přeci v UK mohlo jít. Je mi to líto… já už bych si nervozitou hodila mašli!!!
Filad - ty si zajdi na ten UTZ jak jsem ti psala, ale ne dřív než na konci příštího týdne.
Žiža - kliďánko googluj, tvoje odkazy jsou zajímavý a budu ráda, když sem budeš házet vše co najdeš. Třeba ty obrázky z UTz mi dost pomohly představit si jak to asi teď s embéčkem máme. ![]()
Teda musím říct, ať na zdravotnictví v ČR lidi nadávají ale jak se tak dočítám, jak je to jinde… no děs běs ![]()
S těma testíkama je to good idea, já pořád přemýšlela jak to do screeningu vydržím, jestli je v břiše vše o.k. a tohle je taková uklidňující průběžná kontrola ![]()
Viky tak vzkazim mam
tak to tam hodim…
jinak je mi uz asi 2 hodky nejak blbe… zaludek nafouknuty k prasknuti… ty jo holky normalne ja vypadam jak kdyz jsem uz v patym … fakt ze jo …
filad jsem na tom podobně, si asi zajdu zítra do lékárny pro espumisan
( nebo jak se to píše ) ty oe to jsem dopadla, jak starej chlap
![]()
Viky -
lepší než jako větrná elektrárna… jako já ( s tím odvětráváním)
I když dneska je to lepší ![]()
to si piš. A je to i pro těhotný, tak to okoštuju.
No jak se říká, jestli před sebou ještě nepr… tak se pořádně nemilujete, tak já jsem momentálně extrémně zamilovaná patnáctka ![]()
Mě už je líp už nemám ten pocit jako když na vás leze chřipka… jako když jsem šla z práce. Jsem si odpočinula a je to. Tak jsem si skoro jistá, že to mě zdravilo embéčko… tak to je v pořádku, to jsem ráda. Jsem za celé odpoledne akorát vyklidila a nandala myčku
a popsala 10 stránek na emiminu
Možná se pustím do žehlení… tak na půl hoďky a mám tu spoustu ponožek, kalhotek a takového toho skládacího prádla… to mě děsně nebaví.
http://cdn.content.sweetim.com/…00020259.gif
hmm, tak ze mě „vzduch“ uniká ze všech stran (ale myslím, že je to lepší než zvracet). Akorát z uší ještě nepouštím bublinky ![]()
Tak jestli to Papayo beres, ze te zdravi embrous, tak v tom pripade me dneska zdravi taky… pac mi je fakt chvilema na odchod celem k mise…
A zehleni … tak tohle cizi slovo se jako snazim momentalne vypustit ze slovniku jooooo