Poradna duly
Jana Čurdová
filad, a proc si myslis, ze ta ovulace nemohla byt pozdeji? kamaradce doktor nejdriv nenasel nic, pak vacek, pry o dva a vice tydny opozdenya nakonec z toho byly dvojcata
ale presne podrobnosti si nepamatuji, bylo to uz davno…asi proto to v UK delaji tak, ze prijdes az v tom 12.tydnu, pak je hned asi jasne co a jak…ale me, jak na potvoru, by vyhovoval spise cesky system
… jsem domluvena se svym gynekologem, ze prijedu v 16.tydnu na ruzna vysetreni co tady nedelaji, takze ted do CR nemuzu/nemam dovolenou a i pak se bud budu muset hodit marod, nebo/bohuzel/nechat umrit nekoho neznameho z pribuzenstva..
.
i kdyz jasne, ovulka mohla byt o par dni pozdeji nez podle tabulek a spermijky mohly proste vydrzet … no a pak jeste pripocitat k tomu kdy se vajicko mohlo dostat do delohy… tak je fakt ze se to klido spozdit mohlo takhle …
Já chci taky doplnit do tabulky
Je mi 25-ještě chvíli:-) a jsem z Mikulova. Další přesné informace ještě dodám od lékaře později
Liky, taky držím pěsti aby to dopadlo dobře!
Dneska se mi povedl nakonec den-povýšila jsem a koupila dlaší skříňku do kuchyně. Žehlit jsem taky chtěla, ale to neuteče:-)
Dobrou noc a zítra ráno zase načtenou ![]()
Dobré ráno, tééda ste se rozjely ![]()
Jinak mě zatím taky vychází termín porodu na 29.4. ale mám takový pocit, že sme o týden mladší, což už by spadalo do května ![]()
Jéé já konečně neprdím jak ďas sama? Supeer.
Viki: zvracíš chuděro? já měla předevčírem zvracecí premiéru a modlím se, aby to byla i derniéra teda. Toto prožívat každej den nechci teda…
Jinak filad: Rybana-Brno-25let
Holky normálně ti psi asi fakt něco cítí že jo, náš hyperaktivní mops se dřív ani nenechal pohladit a teď by se umazlil…furt se ke mě tulí no valím kukadla ![]()
Přidávám slíbenou fotečku ze středečního ultrazvuku. Je to samozřejmě zvětšené (není to v „životní velikosti“
) na nezvětšeném bylo vidět prdinec.
6,48 mm - TT 6+3
ahoj holky tady zase ranní nevolonost už si zvykám že je to každý den celé dopoledne někdy i večer…
ráno musím dostat okamžitě snídani do postele jinak se to zhoršuje
dnes jsem měla chuť jedině na vajíčka s chlebem a máslem tak jsem sppokojena…teď sedím jak lazar pod dekou v obýváku
dnes bych měla mít konečně já žehlící maraton je tady metrová kupa na žehlení a na sušáku další prádlo se z toho picnu… ![]()
Ahojda holky… tak jsem se vcera pred usnutim zase snad hodinu stelovala aby me ty prsa bolely co nejmin (ja jinak nez na brise neusnu - to se tesim az na nem nebudu moct lezet) … ale budila jsem se snad co hodinu, pac mam porad hlad ale silenej… dnes kdyz jsem rano dosla ze skolky, tak jsem potkala pani z pekarny a tak jsem ji hned poprosila aby mi pripadne schovala 4 anglicke rohliky (ty miluju) pac k ni vzdycky chodej studenti tady z blizke skoly a vsechno vyzerou
… ted jsem si tam byla a pani mi rikala, ze prisly zrovna jen 4 a ja se jima uz hezky cpu… mnam to je taaak dobryyyyy
Jinak jsem se jenom nenapadne mrkla do kose s pradlem na zehleni…, po te jsem se osypala… takze se k tomu zatim radeji priblizovat nebudu
![]()
Filad já mám taky strašný hlad a to pořád jenže problém je že nevím na co nemám chuť na nic a nebo si takzvaně „vysním“ něco a nemůže to být nic jiného, například nedávno jsem se vzbudila že chci čočkovou polívku …tak jsme sháněli čočkovou všude možně nesehnali jsme ji v žádný hospodě protože bylo ráno tak jsem si nakonec vzala česnečku ale nebylo to ono
![]()
filad dáme někdy srazík?? kde že to bydlíš?
Ahojky Oblacku, zrovna za chvilicku razim na Budejarnu (tedy na Horackovu) pro malou do skolky… ja bych urco byla pro se sejit ![]()
filad: to já jsem měla přesně před týdnem a to je mám pidi. Nemohla jsem se ani bradavkou otřít. Nejsi náhodou tak o týden za mnou
??
Pomáhalo mi na to obložení asi třema polštářkama, které se běžně válí po naší posteli (cca 30×30cm), nebo spát v podprsence. Taky jsem zvyklá spát na břichu.
-----
Jelikož nám z dětství zůstal takový zvyk, že se každý měsíc k 1. s rodinkou vážíme (ono to teď je spíš kvůli sázkám chlapů, kdo je tlustší - no nejsou jak malí?), tak jsem zjistila, že mé 14 denní nezřízené obžerství mi již nadělilo dvě kila navrch (nejsem z těch co by si museli váhu nějak hlídat - mám dobrý metabolismus). Ale přece nenecháme toho pulečka hladovět, nebo to dobrovolně blinkat?
Žížo já jsem taky štíhlá… nemám problém s váhou ovšem uplně na začítku jsem hned vyšvihla 3 kg pak jsem je sundala protože mi je blbě a moc toho nepojím…no ale včera mi fotil manžel bříško a už se klube…
holky jak se to počítá v kolikátém jsem týdnu kdyby podle menstruace tak jsem teď V 9 týdnu a pokud podle oplodnění kdy já myslím že to bylo tak jsem hmmm nějak 7týden…
Filad tak příští týden nějaké dopoledne? to bude fajn budeme pak spolu kočíkovat
jenže my jsme tady v podnájmu pak se budeme stěhovat do domečku
tak neva občas přijedeš ty k nám a občas já na budějárnu ![]()
já už to mám naplánovaný ![]()
Me bolely bradavky asi tyden po ovu… no a pak uz jen cela prsa … des bes… holky pak pisnu… ted letim na bus a hura pro lasecku malinkou ![]()
Dobré ránko všem,
tak to já jsem včera nežehlila, ale prala. Hodila jsem si to ven a pak začalo lejt jako z konve
nooo tak mám štěstí a to už to bylo skoro suchý.
No, ani tak často nezvracím, jednou za dva dny ale už pět týdnů se 20h denně cítím jako po tý nejhorší pařbě v životě, jako když máte totál opici, která se nedá zajíst. Můžu jen chleba se sýrem nebo s paštikou, piškoty, jablka, přesnídávku a džus.....to je bohužel vše. Nejhorší je když jen pomyslím na maso
pak je to jasný.
Docela mi pomáhají zázvorová lízátka, doporučuju. Ale bohužel i ty se přejí a víc jak dvě za den nedám.