Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
1.10.09 21:55
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
1.10.09 22:43

filad, a proc si myslis, ze ta ovulace nemohla byt pozdeji? kamaradce doktor nejdriv nenasel nic, pak vacek, pry o dva a vice tydny opozdenya nakonec z toho byly dvojcata :D ale presne podrobnosti si nepamatuji, bylo to uz davno…asi proto to v UK delaji tak, ze prijdes az v tom 12.tydnu, pak je hned asi jasne co a jak…ale me, jak na potvoru, by vyhovoval spise cesky system :) … jsem domluvena se svym gynekologem, ze prijedu v 16.tydnu na ruzna vysetreni co tady nedelaji, takze ted do CR nemuzu/nemam dovolenou a i pak se bud budu muset hodit marod, nebo/bohuzel/nechat umrit nekoho neznameho z pribuzenstva.. :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
1.10.09 22:44

no pac pak sexik nebyl vis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
1.10.09 22:47

i kdyz jasne, ovulka mohla byt o par dni pozdeji nez podle tabulek a spermijky mohly proste vydrzet … no a pak jeste pripocitat k tomu kdy se vajicko mohlo dostat do delohy… tak je fakt ze se to klido spozdit mohlo takhle …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
1.10.09 22:55

Já chci taky doplnit do tabulky :) Je mi 25-ještě chvíli:-) a jsem z Mikulova. Další přesné informace ještě dodám od lékaře později :-) Liky, taky držím pěsti aby to dopadlo dobře!
Dneska se mi povedl nakonec den-povýšila jsem a koupila dlaší skříňku do kuchyně. Žehlit jsem taky chtěla, ale to neuteče:-)
Dobrou noc a zítra ráno zase načtenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
2.10.09 07:19

Dobré ráno, tééda ste se rozjely :)
Jinak mě zatím taky vychází termín porodu na 29.4. ale mám takový pocit, že sme o týden mladší, což už by spadalo do května :)

Jéé já konečně neprdím jak ďas sama? Supeer.

Viki: zvracíš chuděro? já měla předevčírem zvracecí premiéru a modlím se, aby to byla i derniéra teda. Toto prožívat každej den nechci teda…

Jinak filad: Rybana-Brno-25let

Holky normálně ti psi asi fakt něco cítí že jo, náš hyperaktivní mops se dřív ani nenechal pohladit a teď by se umazlil…furt se ke mě tulí no valím kukadla 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
2.10.09 08:14

Přidávám slíbenou fotečku ze středečního ultrazvuku. Je to samozřejmě zvětšené (není to v „životní velikosti“ :-) ) na nezvětšeném bylo vidět prdinec.
6,48 mm - TT 6+3

http://www.matyska.cz/…09-09-30.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.10.09 09:56

ahoj holky tady zase ranní nevolonost už si zvykám že je to každý den celé dopoledne někdy i večer… 8) ráno musím dostat okamžitě snídani do postele jinak se to zhoršuje :-) dnes jsem měla chuť jedině na vajíčka s chlebem a máslem tak jsem sppokojena…teď sedím jak lazar pod dekou v obýváku 8) dnes bych měla mít konečně já žehlící maraton je tady metrová kupa na žehlení a na sušáku další prádlo se z toho picnu… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
2.10.09 10:23

Ahojda holky… tak jsem se vcera pred usnutim zase snad hodinu stelovala aby me ty prsa bolely co nejmin (ja jinak nez na brise neusnu - to se tesim az na nem nebudu moct lezet) … ale budila jsem se snad co hodinu, pac mam porad hlad ale silenej… dnes kdyz jsem rano dosla ze skolky, tak jsem potkala pani z pekarny a tak jsem ji hned poprosila aby mi pripadne schovala 4 anglicke rohliky (ty miluju) pac k ni vzdycky chodej studenti tady z blizke skoly a vsechno vyzerou :lol: … ted jsem si tam byla a pani mi rikala, ze prisly zrovna jen 4 a ja se jima uz hezky cpu… mnam to je taaak dobryyyyy

Jinak jsem se jenom nenapadne mrkla do kose s pradlem na zehleni…, po te jsem se osypala… takze se k tomu zatim radeji priblizovat nebudu :lol: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.10.09 11:07

Filad já mám taky strašný hlad a to pořád jenže problém je že nevím na co nemám chuť na nic a nebo si takzvaně „vysním“ něco a nemůže to být nic jiného, například nedávno jsem se vzbudila že chci čočkovou polívku …tak jsme sháněli čočkovou všude možně nesehnali jsme ji v žádný hospodě protože bylo ráno tak jsem si nakonec vzala česnečku ale nebylo to ono :-( :lol:

filad dáme někdy srazík?? kde že to bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
2.10.09 11:14

Ahojky Oblacku, zrovna za chvilicku razim na Budejarnu (tedy na Horackovu) pro malou do skolky… ja bych urco byla pro se sejit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
2.10.09 11:16

filad: to já jsem měla přesně před týdnem a to je mám pidi. Nemohla jsem se ani bradavkou otřít. Nejsi náhodou tak o týden za mnou :lol: ??
Pomáhalo mi na to obložení asi třema polštářkama, které se běžně válí po naší posteli (cca 30×30cm), nebo spát v podprsence. Taky jsem zvyklá spát na břichu. :-) -----
Jelikož nám z dětství zůstal takový zvyk, že se každý měsíc k 1. s rodinkou vážíme (ono to teď je spíš kvůli sázkám chlapů, kdo je tlustší - no nejsou jak malí?), tak jsem zjistila, že mé 14 denní nezřízené obžerství mi již nadělilo dvě kila navrch (nejsem z těch co by si museli váhu nějak hlídat - mám dobrý metabolismus). Ale přece nenecháme toho pulečka hladovět, nebo to dobrovolně blinkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.10.09 11:22

Žížo já jsem taky štíhlá… nemám problém s váhou ovšem uplně na začítku jsem hned vyšvihla 3 kg pak jsem je sundala protože mi je blbě a moc toho nepojím…no ale včera mi fotil manžel bříško a už se klube…

holky jak se to počítá v kolikátém jsem týdnu kdyby podle menstruace tak jsem teď V 9 týdnu a pokud podle oplodnění kdy já myslím že to bylo tak jsem hmmm nějak 7týden…

Filad tak příští týden nějaké dopoledne? to bude fajn budeme pak spolu kočíkovat :D jenže my jsme tady v podnájmu pak se budeme stěhovat do domečku :? tak neva občas přijedeš ty k nám a občas já na budějárnu :-)
já už to mám naplánovaný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
2.10.09 11:23

Me bolely bradavky asi tyden po ovu… no a pak uz jen cela prsa … des bes… holky pak pisnu… ted letim na bus a hura pro lasecku malinkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
2.10.09 11:23

Dobré ránko všem,

tak to já jsem včera nežehlila, ale prala. Hodila jsem si to ven a pak začalo lejt jako z konve :roll: nooo tak mám štěstí a to už to bylo skoro suchý.

No, ani tak často nezvracím, jednou za dva dny ale už pět týdnů se 20h denně cítím jako po tý nejhorší pařbě v životě, jako když máte totál opici, která se nedá zajíst. Můžu jen chleba se sýrem nebo s paštikou, piškoty, jablka, přesnídávku a džus.....to je bohužel vše. Nejhorší je když jen pomyslím na maso :poblion: pak je to jasný.

Docela mi pomáhají zázvorová lízátka, doporučuju. Ale bohužel i ty se přejí a víc jak dvě za den nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí