Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
2.10.09 20:06

Filad - hmmm vajíčka :lol: Ondra je z kolegama z práce v hospůdce… že bych do toho taky šla? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
2.10.09 20:09
:lol: :lol: :lol:

Papayo taky mas rada adrenalin coooooo :twisted: :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
2.10.09 20:11

Filad - :lol: :lol: si piš, jdu do toho… na jaký způsob je dáme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
2.10.09 20:13

Aby se nám to dobře blinkalo :wink: nebo jsem ještě přemýšlela o pangasovi na másle… jen vyndám z mrazáku okořením a hodím na pánvičku :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
2.10.09 20:17

Ty vole, to už hraničí z obžerstvím. :lol: Ale jsem ráda, že mi aspoň neni blbě - přes den ta chuť moc neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
2.10.09 20:18

No ja je nejdriv chtela na chleba, ale jak jsem je dala varit, tak jsem si vsimla, ze tam mam jeste od vcera testoviny, tak jsem si dala to, zajedla to bilou cokoskou … vajicka vychladly a ted je dlabu takhle hezky samotne na tvrdo jen vzdycky trosku osolim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
2.10.09 20:26

http://cdn.content.sweetim.com/…0002006E.gif

Se z tebe pos… fakt!

Tak já jdu na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
2.10.09 20:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
2.10.09 20:32

holky vy mi teda děláte chutě - ale asi ty vajíčka odložím až na ráno - před půl hoďkou jsem zdlábla dva pořádné krajíce s ramou a čerstvýma povidlama od tchána. Mimořádně se ze švestek neudělala slivovice :wink:

Viky: ten chleba jsem dělala zatím jenom dvakrát, a poprvé jsme ho s manžou sežrali ještě teplý (tos měla vidět, jak se nad náma pak vznášely peřiny)
recept je 350g pšeničné chlebové tmavé a 350 žitné chlebové tmavé (asi by to šlo i z normální „nechlebové“ mouky), 10g soli a 300ml vody a dva pytlíky toho expres oetkera nebo 20g droždí (nerada se s něčím piplám), můžeš přidat různá semínka nebo kmín. Dělávám to z poloviční dávky - aby to bylo na jeden pytlík. Recept je z obalu na tu mouku. Těsto je tak za 10 minut hotové. Vytvaruješ bochník - vyšší, protože se při pečení trochu rozplizne, potřeš žloutkem. Prvních 10 minut pečeš na 250°C - aby trochu zezlátl, pak 30-40 minut na 175°C (podle velikosti chleba). Ono to vyjde dráž než kupovaný, ale my nemáme za rohem nonstop Tesco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
2.10.09 20:34

Zizo neprud a pridej se abys pak mohla vypravet o rannim vajickovem cerstvem vanku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
2.10.09 20:43

haha, tak jsem si teď všimla, že denně prokecáme klidně 8 stránek a bude se to asi zvyšovat. Než porodíme, budeme tak na 2500 stránce :D :D :D

Hele, to je fakt divný, já mám snad plný břicho ?!? To jsem za posledních 14 dní nezažila. Sotva jsem něco dojedla, už bych zase něco snědla (plný ucháč mléka, ,děvečku s jetelem, sedláka se senem …). Doufám že se mi teď trávení neobrací, a nechytnu tu vaši blujavku !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
2.10.09 20:45

no a az se pak podivame na tyhle stranky s tema uzasnyma chutema tak se z toho poblinkame jeste po porodu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.09 21:06

ahoj, diky za recept na chleba, zkusim ho, snad nebude vadit, ze nam trouba moc nejede a ze asi bude problem sehnat zitnou mouku… dam pak vedet co z toho v britskych podminkach vzniklo a jak a kudy to pak odeslo :D
Jinak my dnes byli nakoupit a stavili se na obed- neodolala jsem a dala si tradicni fish &chips,obrovsky talir se spoustou coleslawu…za 2 hodky jsem uz u kamosky do sebe ladovala zakusky a doma chleba se tvrdym syrem/to muzu porad a v jakemkoliv mnozstvi/…ja se za chvili nepostavim..... mam silene chute n maso, tak to asi bude kluk :D
a po dni prujmu mam zas zacpu a perinu nadzvedava manzel, ja nemam asi uz ten druhy otvor :(
a k tomu krvaceni , casto „po“- pokud je ta krev nahnedla ci jemne ruzova a neni toho moc nic se nedeje, muj doktor mi to vysvetlil tim, ze praskaji jednotlive cevky, tim jak se deloha roztahuje a tak jak delame ty smesne ohyby, tak dostava vse vic zabrat,no… :)

ZDRAVI VSECHNY NEPRIHLASENA LIKY

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.10.09 21:09

A JESTE FILAD- diky za krasny seznamek, jsi bezkonkurencne nejlepsi nastenkar mesice :wink: a diky za povzbuzeni :wink:

• Citovat
  • Upravit
6336
2.10.09 21:19

Liky - :huban: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat