Poradna duly
Jana Čurdová
holky zas nestíhám dočítat ale nahoře jsem viděla téma sex. máte někdo po sexu nebo po orgazmu silné bolení podbříšku?? já šíleně…sexu se proto vyhýbám, ale včera jsem si chtěla oskoušet jestli to ještě tak mám a tak jsem si udělala hezky sama..kruci to jsem neměla dělat pak jsem se tady svíjela… příště už bych to neudělala…sexu se vyhýbám jak čert kříži..chudák manžel
to jsou změny po všech stranách ![]()
Oblacku… jj, taky jsme to rozebiraly… bolesti mame no… jsem psala prave, ze manza uz zase na mesic odjel, tak jsem taky sama sobe si a bolesti jsem teda mela… kdyz ale co ma clovek delat vid, kdyz to na nej prijde…
![]()
holky je mi nepříjemě když čtu naše Vaše chutě
..... já měla vajíčka včera a dnes ráno…a teď tááák prdím a myslím že si vajíčka nedám pěkně dlouho…
jsem zvědavá co budu zítra jíst. ![]()
filad asi jak se ta děloha nějak moc prokrví tak to pak dělá peklíčko…ale dobře že nejsem sama
to by mi to dělalo starost.jééžišku ty budeš měsíc sama?? to nezávidím můj manžel dlouho pracoval turnusy 2 měsíce v práci a měsíc doma a bylo to strašné brečela jsem moc..jsem takový závisláček ![]()
No ze zacatku to bylo krusne, ale po dvou letech si clovek zvykne… takze jak vzdy odjede tak mam vlastne uzpusobeny svuj rezim dne jen s malou… vis jako samozrejme, ze chlap chybi, ale clovek nema takovy pocit, ze neco musi byt hotove tehdy a tehdy … ze proste kdyz nemam naladu neco udelat, tak to proste udelam treba pozdeji, nebo druhy den a nemusim poslouchat nejake pripominky
![]()
Driv jezdil 6 tydnu a tyden doma, ted je to 4 tydny a tyden doma… no a minule leto i tohle leto byl pryc tri mesice… minule od 26.5. do 6.9. a ted to bylo od 4.6. do 2.9. … pac vyuziva toho, ze si kazdy bere dovcu, tak je v praci kvuli penizkum … ja na malou totiz nic nedostavam … uz rok trva ma zadost o to, aby mi priznali na malou penize vzhledem k postizeni… a stale se musim odvolavat… pac nekolik psychologu i psychiatricka a neurolog napsali, ze jde o postizeni a oni mi vzdy zadost zamitli, ze je mala „jen“ dlouhodobe nemocna (v tomto pripade neni narok na RD do 7mi let) no a ja to nakonec hnala az ke komisi MPSV a ti napsali, ze UP i Magistrat postupovali v rozporu se zakonem, tak se to vraci zpatky.. tak doufam, ze ted uz UP rozhodne tak jak ma… zadost trva od 21.10. 2008 … takze jako husty no
dobr dán ![]()
já už jsem tradičně vzhůru od 6 hodin…jak magor no ![]()
sežrala jsem co sem mohla a teď čekám co bude, ale zatím to vypadá ok ![]()
jsem zvedava jak dopadla Papaya po tech vcerejsich vajickach
nebo co ze to mela
Mě se teď ty stavy trochu uklidnily..teda večer před usnutím se mi navaluje děsně, ale přes den už pohoda ![]()
Hele určitě proprděla celou noc ![]()
Jinak to je teda nápad dávat si na noc vajíčka
![]()
jsem je mela taky
nas chytl nejaky vajickovy veciiiir
teda ale vis co… je fakt, ze me byva hodne tezko prave vecer a rano je to klidnejsi
filad..věřím že si na to člověk zvykne, můj manžel takhle byl 2 a půl roku. vždy dva měsíce v práci měsíc doma… výhoda u tebe je že máš malou…a možná ti není tolik smutno ale já bylo kolikrát na dně..ještě v Praze nikoho moc nemám…ale naštěstí je to období za náma
takže teď bude dělat 4 dny a 4 dny doma,,to myslím že bude ideální.
holky mě je blbě
u postele jsem měla rohlík se šunkou tak jsem něco aspoňn do sebe dostala ale co teď jíst? mě příjde že to tělo je vyhladovělé přez noc a že ráno snad potřebuju sníst všechno možné a moooc ale na nic nemám chuť
oblacek: víš co mi pomáhá ráno? to mlíčko malý - actimel…snídaně je na ten můj pošahanej žaludek moc velká
a a to mlíčko ho tak příjemně nastartuje a pak už můžu cokoliv a je to dobrý… ![]()
Dobré ránko,
Já snídala anglický rohlík - nakonec jsem na něj měla větší chuť než na ty vajíčka
ale ty dneska určo taky stihnu.
U nás na Moravě je teda zima jak v Rusku - ráno bylo 5°C, a teď sice vylezlo slunko, ale je tam 11°C. Měli bychom jít na stavbu, ale počkám, až tam bude tak 15, dřív nevylezu ![]()
S manžou jsme se právě dívali, jakou budu mít mateřskou, a našli jsme:
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
Ta naše vláda je fakt k pláči…
Ahojky Oblacku, vis co me spis na tom vsem tak trochu stve? Ze vlastne kdyz se to vezme, tak ten chlap aby rodinu uzivil a zajistil ji nejaky zivotni standard, musi vlastne tu rodinu urictym zpusobem takhle obetovat a byt bez ni… pak je dulezite aby ho zena podporila …
ale dost o tom ![]()
je mi nejak tezko fakt ze jo… a jak ja bych spala… mala ted si tady hraje s panenkou - miminkem a holky ona se tak kraaaasne stara… miminka miluje a vzdycky venku kdyz nejake potkame tak hned nakukuje do kocarku
bude skvela segra…