Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
3.10.09 09:48

Zizo, jsem vcera tak na posezeni snedla 4 anglicke rohliky… ja je zboznuju mnaaaaam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.10.09 09:53

Žiža: No ta mateřská mě točí den co den jako…v tom našem státě je to fakt tragédie, všude jinde (skoro teda) se o těhule a maminky starají co nejvíc můžou a tady…škoda mluvit :)

filad: te super, se připravuje no svou novou důležitou roli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
3.10.09 09:55

filad: no právě žes mě tak navnadila, že mi ho manža dovezl taky včera večer jak se stavoval v pekárně

http://www.venusanka.cz/clanky/3057.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
3.10.09 10:07

tyyyyyyy jo a jeste provokativne ten obraaaazek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.09 10:33

Ahoj holky,
to me teda mrzi, je je vam takhle blbe, musi to byt desny :roll: (ted tady machruju a treba to jednou dojde i ke me :lol: ). Ja jsem porad v pohode, tehu priznaky jako u prvniho zadny, jen me obcas boli v podbrisku 8) Ale zrala bych porad a cokoliv :oops:
Ty kontroly u Dr. se snad nedockam, jdu pristi pondeli :evil: Ale tise doufam, ze uz dostanu prukazku a pak se zase poletim hned zaregistrovat do Podoli, aby me jeste vzali :roll: :roll:

S tim sexem, teeda nepreju to nikomu, ale muze to dopadnout taky tak, ze u prvniho tehotenstvi jsem byla skoro celych 9 mesicu bez sexu a hlavne bez orgasmu :lol: Pac me tvrdlo bricho uz od 11tt tak 20× denne a na zacatku jsem po kazdem sexu spinila a jeste ten rizikac, tak mi Dr. rekla, ze zadny sex a rozhodne ne orgasmus :evil: Ale manzel frajer vydrzel (teda neco samozrejme probihalo, ale hlavne pro nej :lol: :lol: ).
Nejvic jsme soulozili poslednich 14 dni pred porodem, to jsme si rekli, ze uz je to jedno, jestli se narodi driv, takze velrybiho sexu jsem si uzila az az 8) 8)

Jinak nevim, jak jste rozebiraly tu materskou a rodicak, tak jestli jste dosly ke konkretnimu zaveru, jen jsem to tu prelitla, ale pokud jste byly ucastny tech 270 dni zdrav.pojisteni a pracovaly, tak klidne pak muzete na pracak a byt zamestnana treba 1 den a materska se pocita z te posledni mzdy (kde jste byly 1 den). Ale totez plati naopak, pokud jste pracovaly celou dobu a vyhodi Vas pred odchodem na MD a budete na pracaku treba jen 1 den, tak bohuzel materska se pocita z podpory.

Pokud konci smlouva na dobu urcitou, tak je nejlepsi jit na neschopenku, nez skonci a prejit plynule na materskou, protoze pak se vypocitava z normalniho platu.

Je fakt, ze jsem toho hooodne zapomnela, ale neco mi snad v palici zustalo :lol: :lol:

Tak uzivejte vikendu, je sice krasne, ale zima zima, ke vsemu jsem u nasich na severu Cech, takze cekam, kdy tu zapadneme :lol: :lol:

VercaV

• Citovat
  • Upravit
3226
3.10.09 13:02

Ahojte kecalky :-)
My se máme s embéčkem (tím naším emryem) moc dobře. Spali jsme děsně dlouho a tak teď trošku nestíháme. Tatouch odjel nakoupit a budeme spolu kuchtit řízečky a bramborovej salát… večer jdeme k našim tak jim tam chceme vzít. Švára se s mým tátou dohodl, že popijou a manžel jim k tomu bude sekundovat. Nevěřili byste jak se ti tři dokážou sprasit!!! Doudám že to přežijem… minule padaly jak švestky tak pak měli boule a odřeniny. Stává se to tak 2× do roka, ale úúúúplně to stačí. Tentokrát nemůžu pít tak to bude ještě větší mazec… je poslouchat :lol:
Dnes na mě tatouch opět zaútočil s chutěma na tulení… no dobře nooo :wink: ale pak mě teda bříško bolelo, ale už jsem nešpinila. Ráno se mi zvedl kufr ještě v posteli, ale trvalo to tak 10 min a od té doby jsem naprosto v pohode. Já ale přes den moc chutě nemám teda. Zatím jsem snědla jen jeden krajíc chleba s paštikou a vypila hrnek čaje. Chystám žrací párty na večer… mamka určitě udělá nějaký dobrůtky :wink: Ale mám tady trošku malin a ostružin a Ondra včera rozdělal smetanu tak si to asi dám :-)
Zatím kočky a užijte si sobotuuuu.
 http://cdn.content.sweetim.com/…000203D4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
3.10.09 14:42

Teda Papayo, ty si teda užíváš! Já dnes vařila špenát a když bylo vše hotovo, dostala jsem chuť na ořechy ve špenátu. Ale muž mi to zakázal, tak vlastně nevím jak to mohlo chutnat :-( Škoda!
Dneska budu večer asi sama doma, tak si pokecám s váma. Zatím teda čauky a užívejte víkend, nám krásně svítí studené sluníčko :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
3.10.09 17:01

ahojki vsem, ja se najedla uz asi 3 snidani, dvou obedu a mezitim nepocitane svacinek..... achjo…ale nevolnosti me presly, tak se bojim aby vse bylo v poradku/u potratu me taky nejdriv presly nevolnosti a pak i ostatni priznaky/jsem cvok, nejdriv se nervuju ze je mi zle a pak, ze neni :evil:
k tomu sexu - ja tez nemohla mit orgasmus, jak me pak vse bolelo…tak ted to resime bez nej :D
Filad- ty chces delsi RP? a Prispevek na peci mas? ten bys mela dostat v pohode ne? ja kdyz ho delala/je to 3 r.zpatky/ tak byl na dite 9 tisic- mozna se podminky dost zmenili, tak ruku do ohne za to dnes nedam…

A POSLETE MI EXPRES REKOMANDO TY SLANINOVY ROHLIKY, mnam.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
3.10.09 17:20

Ahojky Liky… RP prave zadam delsi (i kdyz pak po narozeni druheho o nej na malou prijdu a budu mit jen na to druhe), ale vyjde to na vic penez … protoze se to ridi skupinami … v kazdem pripade po narozeni druheho si necham udelat prave ten na peci a soucasne budu na druhe pobirat rodicak… ono je to v tomhle smeru slozitejsi pokud se jedna o priznani davek a dite s postizenim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
3.10.09 18:35

Ahoj kočky, tak jakpak se dnes cítíte? :) já byla celý den v poho a teď je mi nějak divno blivno. A to jsem se upsala, že udělám játra nacibulce :roll: jdu na ně, držte mi prosím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
3.10.09 19:29

Teda Viky, abych pravdu rekla, ja bych dneska ty jatra nedala… take mame radi, ale teda ja se dneska moc fajn necitim… je mi divne a hnusne od zaludku… unavena jsem uplne silene a to se mi podarilo odpolko na chvilku schrupnout… ale jen takovy polospanek no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
3.10.09 22:43

ahoj holčiny spíte už všechny?

dnes byl fajn den. pomáhá mi když moc jím a pořád tak pak mi není špatně… :lol:

já byla teď večer u kámošky a málem jsme se pohádali kvůli porodnicím… tý jo fakt nevím kde nakonec budu rodit, ono na každou porodnici se najde zpousta mamin které nebyli spokojené. :roll: jdu počíst na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
4.10.09 09:04

Ahojky a dobre ranko,

oblacku, ja teda rodila malou U Apolinare… prostredi spis takove klasicke, ale ted si chci vzit nadstandard, tam pak muzou navstevy na pokoj, jsou bud jednoluzkove nebo dvouluzkove… a proste ta zenska ma klid… mozna pro prvorodicku je i lepsi kdyz je s vice holkama na pokoji, ale ja jsem spis v tomhle samotar, tak by mi vic vyhovovalo byt sama… kazdopadne tedy byli tam celkem mili. No tak ja chci jit zase tam. A to uz z toho duvodu, ze bud by to byla Thomayerka - a tam rozhodne nechci, nebo prave Apolinar - protoze tyhle dve jsou nejbliz …

Mne je jinak porad blbe … neblinkam, ale takovy pocit, ze se mi chce delat bucanky a nejde to … V noci jsem se skoro nevyspala.. no jak me bolely prsa to bylo celkem sileny… jinak holky, poradte - tenhle tyden jsem psala o tom podbrisku a ze se bojim aby se broucek vyvijel… vzhledem k tomu, ze me zase vcera v tom podbrisku tlacilo jako na ms, tak bych to spis mohla brat pozitivne, ne???? co vy na to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.10.09 09:17

Filad podbříšek je v pořádku, mě to bolelo od začátku tak do ž tého týdnu často. dr mi řekl že se roztahuje děloha.

Prsa už jsou u mě taky lepší ale manželovi se strašně líbí jsou fakt hezký kulatý velký tak mi je pořád mačká a cumlá prý abych měla tréning :lol:

už bych chtěla aby bylo tak o měsíc víc ať jsem víc v klidu.

holky jak se to počítá v kolikátým jsem. podle MS jsem teď v 9tým týdnu ale podle početí kdy si myslím že o bylo tak v 7 …co je pravda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.10.09 09:19

Filad já definitivně potřebuju porodnici takovou kde bude moct být manžel semnou na pokoji jak dlouho já budu potřebbovat… to není všude asi standart že? A TAKY JSEM CELKEM NÁROČNÁ ALE NÉ MOC na prostředí. mám hrůzu ze starých nemocničních prostor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí