Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
498
5.10.09 12:37

žiža má v tom pravdu…jestli vám je zle nebo není nemá nic spoločné s tím jak se pld vyvijí… Prostě každá jsme stavěná uplně jinak…

No ty dvojčátka jsou jistá až jak se vidí srdíčko, že?.. Pak je krásně vidět kolik ich tam bije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.10.09 15:23

Ahoj,
jdu jen nakouknout a pozdravit. Minulý týden jsem byla na KO a srdíčko tluče, miminko už má 19mm. Těhotenské nevolnosti vypadá zkončily tak snad už mě čekají jen samé radosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.10.09 15:50

Je Marti tak to je super :-) hlavne se opatruj :wink: a gratuluji k uspesne kontrlole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
5.10.09 16:51

Marti ke kontrole gratuluju a to že už nemáš nevolnosti závidím :-) jinak jsem už od kadeřnice a nic moc :-( moc hezká si teda teď nepřijdu :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.10.09 17:11

ahojky holky, tak jsem se dostala díky kamarádce k doktorce, která mi udělala UTZ, holky, tak miminko vypadá ok, cituji doktorku: miminko se má čile k světu :-) Ukázala mi ho na obrazovce, od hlavy k patě má cca 9 cm - odhad, změřila od hlavičky po zadeček - to bylo cca 5 cm + nožičky říkala cca 4 cm, takže celkem cca 9 cm, holky jsem hotová, byl to už zřetelný človíček, ručičky, nožičky i prstíky :-) prostě jsem z toho hotová, za týden jdu ke svému doktoru - 13.10. v UTZ na VVV, tak se těším i jsem nervozní, aby bylo vše ok samozřejmě, díky za starostlivost :-) takže dnes podle UTZ jsem 11+2, takže budu patřit do konce dubna
 sluni

• Citovat
  • Upravit
10911
5.10.09 17:16

sluni :potlesk: bezvaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.10.09 17:26

viki, vidím,že budeš mít screening den po mně, tak hooodně štěstí nám všem …

• Citovat
  • Upravit
10911
5.10.09 17:36

jj bojim bojim, alespoň taky konečně uvidím mimi po pěti týdnech...... snad bude vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.10.09 19:28

Marti..ty patříš k nám do unoru2007? Ted nevím jestli si tam nebo ne…

Sluni: moc moc gratuluju.. Tak to už mám skoro vše za sebou..myslím ty 3měsíce…Ale doufám že i tak zustaneš s náma i když máš termín v dubnu..

Tak jsme sami…malý leží v postýlce pije mlíko kouka na medvídka pu..Tak doufám že brzo usne a ja budu moct zas na chvilku pracovat na netu…I když se mi po pravdě moc nic nechce jsem docela unavená po dnešní dny. Ale jsem spokojená zvládla jsem to co jsem zvládnout chtěla a mám tady čisto:) ještě žehlit a je to ale to si nechám na zítra protože navařeno mám uklízeno taky tak asi pudem ještě před obídkem s malým ven malovat na chodník :)No uvidime co se nám bude chtít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.10.09 19:32

ahoj holčiny vůbec jsem nedočítala…jen hlásím zašla jsem si dnes k Dr. a řekla jsem mu že chci aby se kouknul na mimíska…tak udělal ultrazvuk změřil ukázalal mi jak bije srdíčko a vytisk fotečku… holky já tam bulela doktorovui jsem skočila kolem krku… :oops: prostě když jsem viděla jak tá malá fazalka poskakuje celá tím jak ji buší srdíčko to bylo krásný uklidnilo mě to a moc potěšilo a dobilo…jinak na kontrolu jdu 19.10. tak jak jsem původně měla jíd takže dnes to bylo navíc neplánovaní :lol: jsem šťastná moc jdu Vás počíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.10.09 19:35

SLUNI: gratuluju, jen myslím že jsi se s těmi cm sekla že to je milimetrů protože takhle velikýho mimíse mít nemůžeš i když to vezmu podle mě a to jsem skoro 9 týden :-) metřík mám špatně nastavený :-)
supr že jsi měla ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.10.09 19:39

filad: vyprdni se na testíky jsi těhu jsi… nekrvácíš..kontrolu jsi měla doktor potvrdil…nestresuj se! bude všechno dobrý! kdy jdeš na kontrolu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.10.09 19:46

Oblacku, ja jdu prave az v listopadu :-( do te doby nevim jestli busi srdicko a tak proste no… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.10.09 19:49

Filad jak to že za tak dlouho?? a nechceš si tam zajíd dřív??uuf ale to je na bednu to chápu… mě to dnes tak nakoplo a potěšilo že mi nebylo celý den ani nevolno. doktor mě ujistil ať příjdu kdykoli a ať se nestresuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.10.09 19:54

volala jsem doktorovi, ale on rikal, ze pokud bych to nevydrzela tak at prijdu driv, ale minimalne za tri tydny, to znamena, ze jeste vlastne bych minimalne musela dva tydny ted cekat no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí