Poradna duly
Jana Čurdová
No tak to mě pro změnu budí hlad. Když to někomu řeknu, tak na mě kouká jak na blázna.
Ahoj kočky ![]()
Pimpi…taky tě budí hlad??? Ha nejsem sama, u postele mám pytlík s piškotama, tak o půl druhé a pak kolem páté do něj hrábnu a musím sezobnout tak šest piškotů, pak chrápu dál
normálně mne vzbudí, jak mi začne trávit žaludek na prázdno.
Viki: to máš dobrý že jen piškoty ![]()
Já předevčírem nakoupila křupky a různý brambůrky, aby bylo něco když přijde návštěva…no takže mám u postele poslední sáček (už poloprázdnej) křupek…
to si návštěva pochutnala
![]()
Ahoj holky,
na klíne mám cvrčka a řádi po klavesnici jak černá ruka takže to bude i spřeklepama
Mám se fayn břícho až tak moc nebolí..
Musí říct že určo kdo muže a komu to dovolí vemte si manželi v tom 12týdnu na ultrazvuk sebou.. je to moc hezký pohled a muj bulel jak želva… Byl to pro nás velký zážitek.. Viděli jsme Sebastinaka jak tancuje makarenu. Smáli sme se a plakali..bylo to krásne. Fakt některé ty momenty jsou k nezaplacení..
Dneska mi rodí od mnaželového bratrance žena. Chuděra. Ještě ji poslali domu ale kontrakce už má… Vždy jak má stahy tak mi volá a ja ji říkam dychej dychej a dýcham s ní
prožívam svuj druhý porod
manžela ma na služebce v Olomouci tak snad kdyby to už fakt na ni přišlo a čipek měla jak má tak snad to dneska porodí…
Jak se malý vyspí tak du k ní domu at ji mužu dělat práve masáž zad která u porodu je užasná…
Včera jsme s manželem polemizovali, kdy bych měla jít na mateřskou či nemocenskou… bude pro nás asi nejlepší když půjdu už od 1.1.2010 (na nemocenskou a po třech měsících přejdu na mateřskou) budu mít na starosti papírování okolo stavby domečku, páč Ondra bude víc v práci a nebude to stíhat a musíme vymyslet a přestavět byt a celý to tam vysmejčit včetně sedačky, kobercu apod. a na miminko nemám vůbec nic, takže mi to tak akorát vyjde. Byla jsem se ptát kolik mám do konce roku ještě dovolený a je to 13 dní. A jelikož tady na tý židli umírám… ne tak dramatický to nebude, ale vynikajícně se teda rozhodně necítím, tak si dneska vezmu půl dne dovči a za chvilku pofrčím domů.
Hurááá, doufám, že nebude problém.
No jen piškoty naštěstí
ale občas nejsem líná si jít namazat housku.
Jinak ten nadstandard tzv. zlatá karta je u našeho doktora taky, tak do ní asi taky půjdu, stojí to 5tis.
Ty jo ještě osm dní do Screeningu, já už budu snad odpočítávat vteřiny
To jsem ráda, že v tom hladovění nejsem sama. Mě to vzbudí většinou kolem třetí a to v pět vstávám do práce, takže spánek nic moc. A taky nejsem líná si dojít do lednice a něco ukuchtit. Ale většinou si nechávám na nočním stolku rajčata, protože na ty jsem ujetá a trochu mě do snídaně zasytí.
Sluni už aby to bylo
Sluni Ty jsi z Prahy?
Rajčata jsou super! Hodně vitamínků. Já jsem zase teď ujetá na jablka a to jsem je nikdy neměla ráda. Hned si pro jedno jdu ![]()
teda holky vy mi davate… ja ted hodku chrnela a mam co docitat… ted jsem mela vyrazit busem pro malou ale je mi blbe tak jsem si zavolala o odvoz… jako autem ted sama nejezdim pac ten nizky tlak mi dava taky docela zabrat… motolice jak blazen…
hlady se budim pomalu denne… des bes… jezisi no co ja vsechno sezeru…zasnu sama nad sebou … bleeee…
Jinak ten femibion co ja ted beru tak je do 12tt a pak je jeste jiny typ… ale to uz budu mit od dr… takze pohoda..
Teda prohlizela jsem si miminkovske vecicky a potreby a musim rict, ze dneska bych pulku veci vubec nekoupila co pred tim…
Filad to Ti závidím že už mám zkušenost co je potřeba.....taky jsem koukala na net na miminkovský potřeby atd. a mám pocit že potřebuju snad všechno
![]()