Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1208
6.10.09 20:42

Tak stojím u žehlení, občas uteču k netu a zs mě děsně bolí břicho!!! AUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: dneska jsem zabila pavouka většího než celej můj váček ve ktrém se mi klube mimušo! Blééé, fůůůj. Ještě teď mám husí kůži!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
6.10.09 20:44

to mi povídej s těma pavoukama, jsou asi letos nějaký přemnožený i to psali na netu. Já doma vraždím pravidelně tak dva tři denně. No hnus fialovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
6.10.09 20:46

týý jo holky to sjjou romány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: mě je děsně blbě jdu si vzít rohlík se sýrem a spát…

mám problém že si skoro nikdy nestihnu večer umýt zuby, je mi blbě a jim v posteli a pak usínám okamžitě :oops: asi mi vypadaj do konce těhu…

a taky nevím co už mám pít vše mi dělá zle..kupujeme vše možné džusy čaje tangy vitacity.. bléé nic nechci málo piju..jedině co mi dělá dobře je černý čaj…

KDY UŽ BUDE LÉÉÉPE???????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
6.10.09 20:49

holky fakt dobré storky s porodem :D ,hlavně ty dobré konce! renet -bych chlapa asi zabila za tu šišatou hlavu! :lol:

obláčku - taky řeším, co pít, ráno džus zvládnu, ale ovocné čaje jsou už na mě moc kyselé a nedělají mi úplně dobře, černé ani zelené čaje by se moc neměly kvůli teinu, tak nevím… voda už mi taky moc nejede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
6.10.09 20:51

To bolení je nejlepší jít zaspat :o) minulý týden jsem to měla taky skoro furt a pak jsem začala i špinit tak jsem radši skákla k doktorce a mám nařízenej klid na lůžku a Duphostan nebo jak se to jmenuje a ascorutin. Měla jsem to u prvního taky, ale to jsem teda vyšilovala podstatně víc, teď jsem tak nějak v klidu, protože vím že to nemusí nic být…Asi to prý podle mudry vypadá na překrvený čípek, hematom mi tam žádnej naštěstí nenašla. Už pár dní je to dobrý, ani náznak špinění, takže pohoda ale válím se dál :o) hraju to na manžu, on se o mě tak hezky stará :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
6.10.09 20:54

Tak já piju na litry malinovej čajík lipton, ten s těma piramidovýma sáčkama, je faakt dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
6.10.09 20:55

BORIS JÁ VÍM S TÍM ČERNÝM ČAJEM ALE JINAK BYCH SE ASI NIČEHO NENAPILA…NECHÁM TAM PYTLÍK VŽDY MAX 5 SEKUND DÁM HROMADU CITRONU A CUKRU A TO JE SUPER…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
6.10.09 20:55

Jo jo to těhu je dobrá zamínka pro manželi..a oni jsou tak fayn lítaji a skakají..to je tak príma že človek by byl rád těhotný celý život… Ono to po první probděné noci skončí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
6.10.09 20:56

holky ja se z vas picnu :lol: :lol: :lol:

jinak ja teda jsem pila hooodne kafco 3v1 … nebyla jsem schopna bez nej ani vstat a ted teda bych se po nem spis pob…

ale co mi dela dobre na zaludek je zredeny pomerancovy dzus s vodou… jinak teda musim vsude chodit aspon s flaskou vody pac ty motolice me fakt davaji zabrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
6.10.09 20:56

Ještě jsem si vzpoměla u porodu když lezla ven hlavička, tak manža měl taky hlášku. Jééé on je plešatej jako já a má blonďatý vlasy…no nějak mi to v tu chvíli nešlo dohromady ale měl pravdu. Adámek tam měl asi pět vlasů a byli fakt blonďatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
6.10.09 20:57

obláčku - taky už jsem to tak udělala, po mém prvním zvracení, takže vím, ale víc než 1 denně bych asi stejně nepila, jsem na tohle srab

malinový lipton, už si píšu na seznam nákupu :D , petrucho jsi mě uklidnila s tím špiněním, že to holt u některých bývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
6.10.09 21:02

Asi že jo…já abych pravdu žekla jsem to i nějak tak čekala, už od chíle co jsem zjistila že jsem těhu jsem po každým utření na záchodě kontrolovala papír jestli nešpiním a furt chodím na záchod kontrolovat slipovku, no jak magor…no a pak když to špinění přišlo ve mě pořádně hrklo…ale pak jsem se uklidnila a říkala si minule to bylo taky a nic se nedělo tak neplaš.....
Jestli já jsem si to nepřivolala… Ale když mi mudra udělala ultrazvuk a srdíčko bilo jak zvon tak jsem už v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
6.10.09 21:06

Tak ja čaj a jiné věci pít nemužu…piju vodu neporlivou a sem tam mám chut na colu jak mi je těžko na žaludku… Neměla by jsem ale co už zas nepiju kafe tak to je snad jeno…

Jinak ta moje kamoska nerodi měla posli a tak ji poslali domu…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
6.10.09 21:10

Jo a holky s tím černým čajem opatrně ..zkuste raději meltu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
6.10.09 21:34

No vidim že už tady komunikuju sama se sebou tak du hajat… Zítra se vám ozvu na kontrolu du až v 11h..a do té doby budu ve městě takže vám pak písnu…

Dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital