Poradna duly
Jana Čurdová
my máme skoro všechno…po sebíkovi. Takže ted možná akurát si koupim monitor dechu. U Sebíka jsem ho neměla ale to je asi jediná věc co nám momentálně chybí a hodně svažuju že si ji koupim.. Jinak máme vše..Akurát nové látkové pleny flašky a takové ty prkotinky co mají čas…
Jo jo jabka taky mužu. Ted fakt mám na ně docela velkou chut…
ahojky tak jsme s beruskou zpatky doma …
co bych nekoupila? treba klasicky prebalovaci pult, a uz vubec ne takove ty plastove i s vanickou… nemela jsem ani u male, ale byla jsem spis smutna, ze to nemam a nakonec to bylo i dobre.. driv jsem to resila plochou na skrince, na ktere byla podlozka a uplne to stacilo … ted to chci udelat tak, ze koupim takovou prebalovaci podlozku, ktera se dava na postylku… ja musim doma resit problem s nedostatkem mista, mame malicky byt, tak se uzpusobuji tomu… nebo treba jsou vanicky ktere stoji silene penize… nema smysl… akorat pekne vypadaji ale ucel je stejny jako u klasickych obycejnych vanicek… nebo jsem koukala na postylky, fakt jsou prekrasne moderni atd… jsou takove, ktere maji na stranach vyryteho treba medvidka a sup - hned za 6tis… samozrejme - mela by neco vydrzet, ale dulezitejsi je hlavne kvalitni matrace … a ditko z nejakeho vyryteho medvidka bude mit stejne prd pac ho neuvidi… a postylka se da vysperkovat i jinak..
a vubec jako cely pokojicek barevne vydekorovat… vyjde to podle me levneji… naopak jsem treba nemela odsavacku, kterou si ted urco koupim, nebo monitor dechu… mozna i videochuvicku protoze se to da nahravat… takze clovek neprijde o takove krasne okamziky i obycejneho spanku
nebo sterilizator lahvi bych si rada poridila, protoze mi to usetri cas… s oblecenim to take nechci nijak v zacatcich prehanet, silene rychle rostou a jsou to vyhozene penizky… i kdyz minimalne do porodnice urcite veci nove… ale proste nebudu toho nakupovat hafo… no a treba firma peg perego ted v kolekci 2010 ma takovou peknou zidlicku, ktera v mensim veku slouzi jako lehatko … najdu a poslu odkaz ![]()
jsou to samozrejme jen me vlastni postrehy a to muzeme mit kazda jinak… hlavne maminky, ktere budou mit prvniho mimiska… takze me kliiiido berte s rezervou…
Nazdar holky,
tak moje dr. žádný nadstandard nenabízí, ale to bude asi tím, že nejezdím do Prahy. Fotku z UTZ jsem neplatila - sestřička mi na můj dotaz odpověděla, že když paní doktorka nic neříkala, tak se neplatí. V letáku ke screeningu se o žádném poplatku nepíše, byla na tom před rokem i moje sestra, a nic o penězích neříkala - akorát musím jet až do krajské nemocnice do Zlína. Jo a paní doktorka taky říkala, ať sebou vezmu manžela, že je to zážitek. Tak uvidíme. ![]()
Jinak já mám taky těhu kalendář - vypadá úplně jako kalendář, na každý týden je tam povídání, co se děje s mimi i s maminkou, a na horní straně informace o výživě, cvičení, vyšetření atd. Normální kroužková vazba i s prázdným týdenním kalendáriem, kde si každý dopíše právě ty svoje datumy.
http://knihy.abz.cz/…y-kalendar-1
Když bude zájem, vyfotím, jak to vypadá. Měla jsem ho koupený už asi 5 let (no nejsem blázen? ) ![]()
Žižo: no co nikdy nevíš kdy se bude hodit…no a už je to tady ![]()
Já mám tenhle: http://www.dobre-knihy.cz/…-annette.htm
líbí se mi , že je jako knížka..já jsem děsnej bordelář - takže bych všechno poztrácela, ale ke knížkám mám úctu ![]()
Jinak k těm věcem pro mimčo, určo se hodí rady od zkušených. Moje kámoška je teď v 7.měsíci, tak u ní postupně budu zjišťovat co se jí hodilo a nehodilo ![]()
Mimochodem koukala jsem na vaničky pro mimčo (já dostala vaničku po mamce, její sestřenici i bratrancích, ale je jako nová) a přijdou mi ty moderní děsně malý. Kámošce z jiné diskuze se tam pomalu nevleze 3 měsíční syn a já podle přítele tak nějak tuším, že budeme mít dlouhána a na co to pak je že… ![]()
Ahoj holky,
tak jsem zase zpatky a koukam, ze to tady je peknej freestyle
, ani nestacim docitat, to abych si vzala v práci dovču
.
Zitra jdu na kontrolu, tak jsem zvedava, co mi doktůrek rekne…mam jako vetsina z vas takovy ty rozporuplny pocity a obavy, aby vse bylo ok
. Trosku me trapi, ze v práci celou dobu sedim a uz odpoledne me pekne boli bricho, taky jsem mela lehce krvaceni, tak snad to dopane no… ![]()
Jinak holky, už aby byly ty chutě a zvraceni za nami, to je fakt des ![]()
Můžu se k Vám přidat? Už nějakou dobu vás tady čtu a přijdete mi dobrá parta, je s Vámi fakt sranda, přišly mi hlavně ftipný ty hlášky o přejídání se. Jsem na tom dost podobně, jak nejsem přejedená k prasknutí tak je zle. Sice jsem ještě neblinkala, ale co není může být. Jsem Teď v osmém týdnu. Mám doma už jednoho dvouletýho raracha, jménem Adam.
Ten je krásné, a všechno pohromadě - ale ta cena…
Sice by to asi vyšlo levněji každé zvášť (odsavačka 25Kč, nůžky 49Kč, teploměr 150Kč, kapátko 7Kč), ale když to nebude vypadat tak hezky ![]()
Na co je u miminek lžička na nehty?
Ahoj Petrucho, budeme rádi, když se rozrostem. Vítej do party. Tady ty příspěvky přibývají strašně pomalu
. Vždycky se těším, že si přečtu několik stránek místo večerníčku, a ono je tu jen pár příspěvků …
Odkud jsi? Doufám že posílíš tým Moravaček !
Ahojda Petrus, no jasne, ze muzes
tak tady u nas vitej… vezmi misto, do jedne ruky rohlik jako prvni zachranu do druhe flaaaasu s vodou ( za chvili bude s mlikem
) na klin Adamka a muzeme to rozjet
![]()
Ahojda,
díky za přivítání…bohužel tě zklamu, jsem z Hradce Králové.
Zizo… presne no … cena
ale libi se mi to baleni … i s tou praktickou tastickou …