Poradna duly
Jana Čurdová
Krásný příběhy, už se těším na ten můj-fakt! ![]()
A těch much co tu furt chcípá! Hnus!
Jdu taky spát, je dožehleno, žaludek nasycen, snad bude klidná noc. Dobrou
Dobré ranko maminy, tak musím říct, že jste se pěkně rozpovídali. Jsem zvědavá, kolik bude mít tahle diskuze stránek než všechny porodíme.
Dneska jsem zase blbě spala. Ve tři jsem se vzbudila na záchod a od té doby jsem nebyla schopná zalomit. Ještě ke všemu mám nějaký zaražený prdy, tak mě od rána bolí břicho. Fakt krize. Dneska to v práci bude stát za prd.
Co se týká výbavy, tak si nechám poradit od švargové. Ta porodila teď v srpnu a mám pocit, že snad koupila všecno co na trhu existuje. Ale nejvíc mě dostává ten speciální odpaďák na pleny. To je fakt vychytávka. Jinak si myslím, že vanička je zbytečná. Oblečení jsem řikala, že budu nakupovat až na Vánoce, že je ještě čas.
Taky přeju dobré ránko ![]()
Teda ty porody, to je věc…ale měly jste to vcelku pohodový, to bych aji brala - nebo to tak vyznělo (bez větší bolesti) ![]()
Pimpi: normálně já když zadržím jeden jediný prd, tak mě to břicho začne táák bolet…takže když jdem na oběd nebo jen posedět do restaurace, bolest břicha je zaručená (tam prostě odmítám prdět
)
No a v noci jsem byla asi 4× čůrat, te hrozný to cestování z postele na hajzlík a zase zpátky. A dvě hodiny znova a pak znova
I ten pes už na mě koukal jak na magora ![]()
Dobré ránko, mám ještě chvilku čas tak jsem zašla nanet..taky co dělat.. Tak snídam. Malého jsem vyexpedovala do jeslí dneska jsem čuměla bylo to bez odmlouvaní a křičení..měla jsem až pocit že se těší ![]()
Taky od 4h jsem nespala. zachod postel záchod postel mazec a měla jsem hlad.. pak jsem navštivila ledničku zhruzou jsem zjistila že je tam už jenom světla a nic…máme jak vykrazeno… Budu asi muset udělat nákup..manža se dneska vrací tak at má co chudáček papat…
Ja měla dneska hrounou chut na tvarohový koláč a k tomu má colu..Krásně si tu odřihuju a prdím
Jsem doma takže mužu plnou parou vpřed ![]()
Tak to ti Renet můžu jenom tiše závidět. Já se ani nedivím, že malý mimča brečí, když mají prdíky.
Já naštěstí chodím zatím čůrat jen max. dvakrát za noc. Ale s tou nespavostí je to hrozný.
Dobré ranko,
Vás obdivuju dámy, já jsem se snažila po probuzení do sebe narvat nějakej suchar, aby mi nebylo blbě ale jsem bez šance, to bych blila jak šakal a když si představim jíst v průběhu noci tak je to to samý… tady je vidět jak jsme každá jiná. Jsem vzhůru už 2,5 hodiny, sedím v práci a jediné co jsem do sebe zatím dostala je slazený zelený čaj. A to upozorňuju, že je mi dneska obzvlášť dobře! Ale v hubě mám jako kdybych žvejkala ropuchu.
Teď už to půjde a dojdu si do kantýny… mám chuť na tmavý rohlíky, šunku a sýr. ![]()
Dneska mají holky kontroly… myslím že Macis a Markét… těším se co poví. Já jdu teď v pátek 9.10. a nemůžu dospat
Jdu do toho bufáče ![]()
Bre ranko holky… ![]()
tak dneska jsme zustaly s beruskou doma… pac mi bylo pekne blbe a ja se bala, ze se cestou pobleju … holky teda ja prdikuju o sto pero, ale to je uuuuleva… akorat premyslim, kdy jsem naposledy byla na velke… jinak kontrolu ma i renet, nebo se pletu? v 11 hodin?
hmmm tak jsem v kantošce dostala chuť na paštiku
a teď se tady futruju, ale o šunku jsem se nepřipravila… a ještě anglickej rohlík ![]()
Jo jo renet myslím taky dnes kontroluje… tak přeji ať je vidět to co má být ![]()
Dobré ránko přeju,
tak já jsem do obžérství zapojila i rodinu, k s nídani jsem dělala palačinky a kakaiííčko…mnam…
K tomu porodu…spíš bych to brala, že jsme vás nechtěli strašit…bolí to a moc ale stojí to rozhodně za to…ten výsledek myslím…zrovna mi ten můj výsledek upatlal tvář marmeládou jak mi chtěl dát pusinku, šmudla malej. Pro něj bych trpěla i klidně víc než 13 hodin v porodnici. Teď si snažím vsugerovat že další porod bude sfouknutej za dvě hoďky bez bolestí a bude to krásná vlasatá holčička
)) nebo i chlapeček, tak nějak tajně vsázím na holku, no ale kluk bude taky v pohodě......hlavně aby bylo mimi zdraví a se vším co mám mít že jo.
Ahojky ženy ![]()
zkusila jsem něco dočíst, ale je tu toho od včerejšího odpoledne tolik, že jsem to po pár stránkách vzdala …
Holky, normálně na sobě pociťuji nálady sentimetality a dojetí, vždycky jsem byla hotová z dětských hraček a oblečků, ale toto už je fakt dost ![]()
Včera jsem byla v Tescu, měli slevy (a mají v různých Tescách!), a hádejte na co? Nádherné plyšáky - Manka a Rumcajs, slevněné na polovinu, taky nádhernou hračku Cartoons - takovou žížalku a hlavně, větší prasátko od medvídka Pú, holky, byla u něj i menší fleecová deka, já prostě ujela a koupila to všechno co se mi líbilo
vše bylo za 50%, uklidňuji se tím,že pokud to nevýjde nám a nedopadne to,že to podaruji kamarádkám a rodině, které mají nebo budou mít malé prcky … měli i obyč autosedačky slevněné na polovinu, i vaničky, atd., prostě jsem nechápala … já vždycky se vším vychytávám slevy, né že bych byla skrbloun, ale prostě proč něco nekoupit levněji, beru to jako sport
( no typická česká povaha), těsně před Vánocemi Tesco slevňuje a pak mezi svátky … třeba ta cartoon hračka stojí původně okolo 400,– a já ji mám za 180,–, no prostě nekupte to
, neteřince jsem koupila loni na slevách úžasnou Bratz panenku za 150,– i s obrovskou výbavou …
Samozřejmě jsem se styděla před manželem, aby si neřek, že jsem ujetá, šla jsem za mamkou, bydlí v domku vedle a řekla ji,že jsem prostě nemohla jinak než to nakoupit a jestli to chce vidět, tak jsem se nasmáli, měli jsme stejné pocity, ona mi ten den koupila tygra ve tvaru kouple
Tak jsme se nasmály a schovala jsem to u ni doma ![]()
Holky, už taky „blbnete“ nebo jsem zatím jediná ? ![]()
Buď v klidu já jsem taky byla tak trochu ujetá u prvního…teď jsem už víc v klidu, ale nákupy v Tescu když jsou slevy se fakt vyplatí. Kupuju tam třeba na další rok na Adámka. Krásně už to teď odhadnu, velikost myslím. Je to fakt výhodný.
já tak nakupovala pro malou neteřinku a synovečka, bydlí v zahraničí a když za ní máti jede jednou za rok, nebo já za ní byla v únoru, tak jsem nakoupila všechno možné opravdu za babku … někdy něco koupím do zásoby a vytáhnu pro manželovy neteře, když mají jejich děti narozeniny, Vánoce atd, jeho rodina je dost velká, pořd se něco slaví, tak se to pak hodí, když to člověk vytáhne a má pěkný dárek za polovic ![]()
tak ja zatim neblbnu s nakupovanim … a to hlavne z toho duvodu, ze nemam tu dulezitou kontrolu za sebou a porad me jeste neovladlo to prave klidne teseni se, protoze proste nevim jestli je na co se tesit, jestli je vsechno v poradku a tak no… chjo … musim jeste vydrzet
dnes se chystám cestou z práce do druhého Tesca
![]()
Ale jen mrknout ![]()
hele holky ale já v tomhle mám teda asi kromě prahy prventsví.....my máme v HK 3 Tesca…takže teda je z čeho vybírat… ![]()