Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
6.10.09 13:40

Adámek naštěstí chrní, dneska to byl celkem mazec, jak je většinou hrozně hodnej tak někdy má opravdu den s velkým D a ten byl zrovna dnes, takže jsem opravdu ráda že si na chvíli odfouknu. K tomu jídlu - tak jsem zhltla brambůrky na loupačku, proložila to čokoládou a teď jsem tady zbagrovala asi kilo hroznovýho vína.....a je mi taaaak fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
6.10.09 13:40

:P :P :P a mas po ptakach zizo :-D Hradec Hradec … prd Morava… Cechy hec :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
6.10.09 13:42

ja se vcera naladovala 3 uzasne kyselouckyma pomerancema … mnam.. ksichtim jsem mela z toho porkivenej teda slusne ale kdyz to bylo taaaaaak dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
6.10.09 13:43

A jak je to skore čechy versus morava? Sice jsem to tady pročetla od začátku, ale nějak se v tom ztrácím. Kdo je odkud? Je tady taky nějaký východočech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
6.10.09 13:45

filad, taky ujizdim na kyselym…sklenice vody a dva citrony do toho, to je ted moje hitovka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
6.10.09 13:49

Holky jeste vam musim napsat svuj zazitek s prvnim porodem … normalne 5.1.04 jsem mela kontrolu jo… tak jako dobry… doktor nerikal ze by treba neco mohlo probihat… tak fajn, od Apolinare jsem dojela domu, vyvencila coklika a jela za druhou stranu Prahy do Letnan ke kadernici… to bylo tak v 10 dopolko… nechala jsem se udelat jakoze krasnou (vysledny efekt se teda nedostavil ale pocit to byl hezkej no) navic jsem nekde cetla, ze jako aby se to mimco neleklo tak se muze jako zenska nechat zkraslit :-D … v Letnanech jsem pak byla u znamych co maji restauraci … byla jsem tam do 7 vecer doslova jsem se nacpala spekovyma knedlikama … ja je proste zboznuju.. .pak pro me prijel manza a jeli jsme na Stodulky … opet na opacny konec Prahy - vybrat sedacku do obyvaku… no uz jsem se citila zvlastne (asi ty knedliky) … kdyz jsme prochazeli Scontem tak jsem si parkrat musela na nejaky ty sedacce odpocinout - no aspon jsem je ozkousela ze jo … a cestou zpatky rikam manzovi - hele to je divny, to zkusim pocitat po jake dobe me to tlaci - no holky jako ja stahy po 5ti minutach … hele a jako ja skoro nic necejtila … tak jsme jeli domu - opet pres celou Prahu… tak to uz bylo 9 vecer a ze jako teda pojedem do porodnice… manzu chytlo sr… tak jsem si k nemu sedla na zachod a bulela, ze nikam nejedu :lol: :lol: no magor jsem no … ve 21.37 uz me prijimali u Apolinare a ja jako sla rodit … a 6.1. 04 ve 2:13 beruska na svete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
6.10.09 13:51

Market ja minule sezrala sklenici okurek… klasika :lol: :lol: :lol: ale vodu s citronem jsem teda mohla i bez tehu… ale fakt ze taky na tom kyselejsim ujizdim ted hoooodne :-D

Petrus.. teda abych se priznala vubec nejak nemam prehled :lol: :lol: jo pisni kdyz tak neco o sobe… hned bych te hodila do nasi cuuupr tabulky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
6.10.09 13:51

Ha tabulka. Kde je nástěnkář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
6.10.09 13:55

Taaaaaadddddyyyy jsem myslela, ze mi vyjde byt inkognito a tys me zase odhalila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
6.10.09 14:00

Filad, ted jsem se u tvé historky s porodem fakt pobavila…to jsi za ten den mela pekne nacestovano :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
6.10.09 14:02

Market, ale hlavne ja jako vuuuubec nevedela, ze rodim :lol: :lol: :lol: a ja pako jeste volam tchyni a ptam se ji - hele a to uz je jako ono???? ta z toho zacala znova kourit (to byla teda spis pro ni vhodna zaminka, pry byla na nerva, ale ona kazdy rok vypravi, ze prestava, ze je to drahy :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
6.10.09 14:07

Tak já napíšu taky info, ze čtyřech absolvovaných porodů (ani jeden můj).
Byla jsem jako masér, fotoreportér, tatínek, bavič a rozptylovač :srdce:
Vše porodnice Zlín, cesta cca 30-40 minut.

4/2002 - moje sestřička (je to drobek 45kg, 1,58 m) - manžel by se totiž složil, nechtěl jet a lepší než ho nutit je opravdu ho tam nemít - mimi Dominik, klešťový porod, odjezd do porodnice 8:00, stahy co dvě minuty až do 18:00, kdy se narodil, to bylo maso
11/2003 - šílená švagrová , nějak nepoznala, že rodí (u ní nic neobvyklého), zjistili to na běžné kontorle a sanitkou ji poslali rovnou do porodnice - tam jsem se přichomýtla náhodou, vezla jsem tam věci a bráchu k porodu, tak jsem tam zůstala. Tenhle porod jsem viděla od noh, pro tatínky slabší povahy doporučuju stát u hlavy - mimi Vít, porod si moc nepamatuju
2/2008 - sestra od manžela - měla domluveno, že dělám pohotovost, tatínka mají pořád na cestách - tam jsem byla spíš jen obecenstvo, musela jsem furt vykládat, ale nesmělo se na ni šáhnout :) - porod v pohodě, švagrová je pořádný kus baby, ne jak moje ségra - mimi David, 4,5 kg, jeli jsme ve 3 ráno a v 8 byl na světě
3/2009 - moje sestřička (ta samá a jediná) - mimi Andrea, jeli jsme v 18:00, narodila se myslím v jednu ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
6.10.09 14:11

Zizo hele ty jsi normalne ostrilena … dost dobry a doporuceni - tatinek radeji u hlavy je na miste… oni prd vydrzi :lol: :lol:

ja si tam jeste rikala proc ty zensky rvou jak na lesy … a sestra na me.. protoze jsou hystericky… a pak kdyz uz to u me bylo skoro hotovo tak jsem malem sestricky i doktorem poslala tam kde je desna tma a smradek… sestricka tutove kecala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
6.10.09 14:14

filad: tak ta sestra zřejmě nikdy nerodila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
6.10.09 14:16

zizo ono je dobry, ze na tom monitoru je videt kdy ty kontrakce prichazeji, manza mi vzdycky rekl, ze uz se blizi, takze jsem se na to mohla pripravit.. ale v noci jsem fakt uz byla tak silene vysilena, ze jsem mezi kontrakcema normalne usinala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí