Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
5.10.09 19:55

Mimochodem, kazdopadne moc gratuluji k srdicku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.10.09 20:00

filad to je divný to by mě pěkně štvalo :-( no vyhodit tě nevyhodí když příjdeš že tě třeba bolí břicho??? takhle tě to bude ale stresíkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.10.09 20:01

filad, ja to rozumim, ja se taky porad sleduji, uvazuji nad temi testy, ale jsou tu hrozne drahe a hlavne kazdy ti to nameri nejak jinak…clearblue je fajn, ale ukaze jen , ze jsi vic jak 5 tyden a to my jsme uz dal… ja vubec nevim, jestli tehotna jsem, jestli tam neni jen prazdny vacek, takze chvili se s manzou tesime na mimi a chvili si rikame, ze to budem resit az po prvni navsteve u doktora…nejvic se bojim nejakeho postizeni, tady je skoro 20%lidi s nejakym typem postizeni/ci invalid.duchodem, oni to pocitaji dohromady/ a to me desi, protoze si myslim, ze tak vysoke procento postizeni v populaci je dano i spatnou prenatalni a postnatalni peci..... takze se opravdu zmitam od nadeje k beznadeji…

ZDRAVI VSECHNY NERIHLASENA LIKY

• Citovat
  • Upravit
6336
5.10.09 20:02

no nejak nevim co delat no… mam tu cystu tak mozna uhrat to na ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.10.09 20:04

to rozhodně, máš stresovat sebe i mimíska??? šupej tam..uvidíš jak se ti pak uleví a budeš šťastná, vyhodit tě nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.10.09 20:07

jenze Oblacku to me ale taky napadlo, ze kdyz vydrzim tak uvidim pak uuuuplne vsechno a dostanu i prukazku, navic kdy se neco prihodilo tak bud zacnu krvacet nebo to bude zamlkle a stejne by s tim dr nic neudelal… vis jak to myslim… napadlo me jeste zajit na tu krev a tam bych zjistila jestli hCG stoupa a tim tedy by melo byt znat ze se mimis vyviji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.10.09 20:07

Filad: určo řekni že tě bolí břiško a on tě určo nevyžene z ordinace..

obláčku: věř že se sluni nespletla s těma centimetrama… Ono to miminko do toho 3 měsice roste už pak hodně rychle a sluni je taky po 2 těhotné.. A u toho druhého těhotenství je všechno dříve. My už budem citit pohyby ve 4 měsíci a vás to čeká tak kolem 5-6..i pohlaví budem vědět o několik týdnu dříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.10.09 20:10

Liky: to Irsko ti vubec nezavidima už vubec ne to zdravotnictví. Budem na tebe myslet a držet palečky až to toho 11 týdne… Nedivim se že je tam tolik postížení prtoože některé vady se už dají zjistit kolem 9 týdne a to se ještě matka pořád muže rozhodnout co a jak. jestli bude vychovávat miminko s nějakou vadou nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.10.09 20:32

aha Renet dobře mě se to nezdálo :D ale to víš já „starý“ neskušeňák :-) holky kdy se chodí na screening?? v kolikátém týdnu..jsou hned znát výsledky? nebo jak to je?

filad: já se taková že já radši budu běhat pořád a budu v klidu..takhle se nervuješ..nemáš co zkazit když půjdeš k Dr. máš na to právo..a šla bych hned zítra… a nebo bych si našla dr. ke kterému se nebudeš „bát“ chodit často jak budeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.10.09 20:53

hele Oblacku a kdy dame teda spicha? :lol: jo a na screening tusim snad kolem 14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
5.10.09 20:58

K tomu screeningu: Dostala jsem při mé první a zatím poslední kontrole od dr. brožurku, kde je napsáno: Prvotrimestrální screening se provádí během jedné návštěvy mezi 11. - 14. týdnem těhotenství.

Nejprve se provádí odběr krve, a pak ultrazvukové vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.10.09 21:00

ahojda Zizo.. kde se toulas??? :lol: :lol: jak je tobe??? povidej mamino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.10.09 21:04

Screening..1 trimester

Nejpřesnější způsob zhodnocení rizika Downova syndromu a dalších chromozomálních aberací v prvním trimestru nám určuje kombinace těchto hodnot:

1.věk matky
2.ultrazvukový nález v období mezi 11. - 14. týdnem těhotenství - tzv. prosáknutí záhlaví
3.hladiny jistých těhotenských hormonů v mateřské krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.10.09 21:07

Ale na to se ještě máte fakt nějaký ten týden zbytečně nervovat…

jo a výsledky jsou myslím do druhého dne nebo týden.. už si to moc nepamatuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.10.09 21:18

Ahoj:)
Oblacku urcite ma 9 cm, pac ja mela v 8+6 mimco 8.4mm a pan doktor mi rikal ze az prijdu za ty 4 tydny tak to bude :,-(a, ze uz bude mit do 10cm :))

Ze je to pry jeden z nejlepsich utz, pc je tam mimco videt cely a uz hlavne jako mimco vypada ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí