Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
4.10.09 18:52

je mi blbe taky hlasím jak sviňa…prospala jsem skoro celý den…
holky já nevydržím do kontroly ještě 2 týdny… zkusím jíd zítra ráno k Dr. :-) chci se kouknout na našeho plaváčka..na jednu stranu jsem ráda že je mi takhle blbě to si říkám že je snad vše v pohodě… mám strach že půjdu k dr. a že se dozvím zprávy že mimísek neroste a nelíbí se mu v bříšku…aach jo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
4.10.09 20:24

Ahoj holky,

tak po obědě jsem psala jako naonym protože jsem se nemohla přihlásit od tchána.. Ale vše nějak na prd..

Nálady tak mám hrozné a to ještě mě nervuje muj malý syn..děs a hruza..

Metřík budu taky řešit hodně pozdě protože nemužu a nechci at to vědětí ostatní…co tady jsou a co mě znají…i když není problém mě vynuchat..

Ja už se nemužu dočkat středy to jedu na tu kontrolu. akurát mě štve že do středy jsem bez manži.. Mi bude chybět ted mi je pořád nějak uzko smutno…

No nic du se koukat na superstar..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.10.09 20:35

Holky, ja malyho rodila v Podoli a je fakt, ze Vam nikdo nezaruci, ze i s registraci se vejdete. Kdyz jsme tam jeli poprvy (v 5 rano), tak byly volny 3 porodni saly a kdyz uz definitivne podruhy (v 8 vecer), tak nebylo volno nikde, ale jen proto, ze uz jsem skoro porodila na prijmu :oops: si me tam nechali a rychle dodrodili jednu maminu a vytreli pokoj, aby me vzali :roll:

Ale chci tam znova, bylo to skvely, porodni pokoj a lidi uzasny, potom super a to jsem nebyla na nadstandardu, jen posledni den a ten byl obrovskej, jak 3 normalni pokoje 8O Takze doporucuju..

Jinak prave po veceri zeru puding, nekdo to tady psal, ze si ho daval, tak jsem na nej dostala chut :lol: :lol:

Liky a ty chces teda rodit v Irsku?? Nebo dojet do CR?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.10.09 20:35

Jo, to jsem byla ja, anonymni VercaV

• Citovat
  • Upravit
3226
4.10.09 21:44

Ahojte kočky,

taky se moc bojím, ale sledování každého nového dne na metříku je moc příjemné a podporuje mojí důvěru ve šťastný konec. Skoro nic mi není… občas zabolí břicho a tak 1× deně se mi udělá na 20 min. blbě. No a jsem taková tulivá, jen mazlivá… nemyslím sex, spíš taková melancholická.., ale jen občas. Ani žáha už mě druhý den nepálí… asi proto, že jsem si sehnala sodu :wink: Prsa nebolí, což je vážně divný ne? Já mám taky velikánskej strach!!! Upínám se k tomu, že v pátek uslyším bušit srdíčko!!! Musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.10.09 21:53

Papayo neboj, vsechno bude v pohode, prece nikde neni napsany, ze musis mit nejaky priznaky(jako ze neboli prsa = pruser) :wink:
Ja fakt v prvnim nemela NIC a ted skoro taky ne, jen bolest v podbrisku.
Znam Dr. co rikala holce, ze kdyz ji neni v tehotenstvi spatne, tak je to nejaky divny, tak tu bych kopla!! :twisted: :roll:

• Citovat
  • Upravit
1317
5.10.09 08:24

Čauky holky, tak jsem po týdnu zase v diskuzi. Nevolnosti už mi trochu ustoupili, ale pro změnu nemůžu v noci spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
5.10.09 08:37

Dobré ránko kočky, tak jsem dnes prgo…to se nestává :D, musím totiž ke kadeřnici. Jinak mne dnes vzbudila strašná bolest žaludku :cry: :cry: tak snad to přejde.

Jinak ta psychika je fakt sv… když mi bylo celý den zle, tak jsem nadávala, teď se mi alespoň občas udělá líp ale hned mám pocit, že je to protože je něco s miminkem........ nám fakt hrábne :? už ať máme tuhle dobu všechny za sebou.

Mějte krásný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.10.09 09:13

Dobre ranko holky…

tak ja jsem si dneska koupila testik zase a carka se mi zda slabsi… chjo fakt jako magorim… ale rikam si, pokud nekrvacim tak co by se melo sakra stat… tak snad bude vsechno ok… prsa me boli teda porad desne, hlad mam taky porad strasnej, tak budu doufat, ze vsechno je v poradku no… asi me uz z toho hlidani se jebne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.10.09 09:45

Dobré ránko holky,

tak ja se dneska chystám na velký uklid pokud mi to špunt dovolí. Protože mě nechce na chvilku pustit z pokoje a furt brečí..aach jo to jsou zas stavy. Manže na služebce..je mi hrozně smutno…Když je 10minut pryč tak mi je hrozně tohle je divné..

Jinak mě začína být špatně nějak tak až poobedě. Ráno mám akurát hlad a pak je to dobrý. A když má přijít večer tak mije hodně špatně snad to přejde…Už se nemužu dočkat středy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.10.09 09:56

Renet, nesmutni, take jsem sama … a hodne casto, ted i bez male - je ve skolce…

teda normalka ja vsem co mate mit ted kontroly tak zavidim, ja si jeste pockam, ale ted jsem se sama uklidnila jeste jednim testikem… pak uz je zase silnejsi … v tom co jsem si delala pred hodkou nejspis byla mala koncentrace hCG nebo byl nejaky horsi… tenhle uz je zase krasne silny… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.10.09 09:58

jo a spatne mi take byva k veceru… divny… pres den obcas, spis tezko od zaludku, ale jinak ok… vecer to opravdu byva horsi… ty jo a rikam si, ze driv jsem byla teda nocni ptak a ted… to je uzasny po desaty padnout za vlast… a navic chtelo by to hodne naspat za tech nekolik mesicu, pak moc moznosti nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.10.09 10:10

filad: vyprdni se na ty testy, te zbytečnej nervák. Prostě je všechno OK a basta :)

Večer mi bývá taky nejhůř a brečím jak blboun úplně u všeho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
5.10.09 10:57

Dobré dopoledne holky,
mě asi začalo být trochu blbě. Když se najím, je to lepší, odpoledne a večer mi bylo zase trochu těžko, ale neblinkám, jenom grgám o sto šest. A po tom se mi uleví. Už ani nemám takové šílené záchvaty hladu.
Včera jsem zkoušela žehlit, ale po 5 kouscích jsem toho musela nechat, protože jsem myslela, že se poblinkám. Asi mi ten pohyb nevyhovuje. Tak jsem tam tu hromadu nechala :roll:
Na manžela zůstalo natírání palubek a trámů na novém baráčku, bo já teď už nemůžu (vysloveně to tam píšou na návodu).

Nemyslím si, že by byl počet příznaků přímo úměrný kvalitě vyvíjejícícho se těhotenství. ¨Prostě někdo má, a někdo nemá.
Pokud na sebe dáváte pozor (nečicháte ředidla, neskáčete z výšky, nezvedáte těžké věci, nestresujete atd.), dodržujete pitný a papací režim, tak ani příznaky ani metřík neovlivní, jestli bude vše OK. Ale budeme všechny povinně pozitivně myslet, protože jšem se nám narodí krásná zdravá miminka (některým i víc najednou) :potlesk:
Haha, tak mě napadá, že těm, co byl na UTZ vidět jen váček, nebo ještě na UTZ nebyly, by klidně mohly ty dvojčátka vyjít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.10.09 11:13

Zizo nestras :-D jak te to napadlo s tema dvojickama? Ja teda fakt musim priznat, ze si o tom uz nekolikrat zdalo… teda to by me asi trefil slak fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí