Poradna duly
Jana Čurdová
Hele myslíte, že šla Filad k tomu doktorivi? Snad jo! Aby nebláznila ![]()
Papayo: ty jo chuděro, snad tě to přejde…já musím zaklepat, zvracela jsem jen jednu ten puding…i když večer teda mívám namále…
Já jdu na ten screening 16.10. a objednala jsem se sama a budu platit 1450,–-…Ale do těch vyšetření vrazím cokoliv, jen abych měla aspoň nějakou malou jistotu ![]()
Můj gyndař mě pošle někam jinam a až koncem 14.týdne, takže bych na tenhle sreening jinak asi vůbec nešla…
Ryban, taky bych za to pro klid duše zaplatila co bych mohla … dobře,že jdeš, to jdeš jen tři dny po mně, budu držet palce … ![]()
udělala jsem metřík, ale nevím kde je chyba, myslela jsem, že už to je a prd.,no budu zkoušet.
Sluní - pěkněěěě, super!!! pěknej metřík… no už né metřík, už je to pořádnej metr. ![]()
Jasně holky až bude čas a jestli mi to nenabídne moje MUDra taky se objednám na vyšetření sama. Baštili jste před početím listovku a tak podobně? Já jeden měsíc listovku, jeden Calibrum baby plan a teď zase listovku… říkám si, prevenci proti vv jsem podchytila tak to snad bude dobré.
Nesla nesla, protoze jsem mela hlad a byla jsem unavena, tak jsem odvezla malou do skolky a sup zpatky domuuuuu
![]()
Tak ja dlabu Femibion … je tam v tom vse co potrebuju, tak snad by to melo stacit… jinak jsem taky brala jen ciste listovku… ted takhle komplet… jinak u nas na gynde si budu platit nadstandard .. je to dohromady 6000 … prvni 3tis se zaplati asi ve 14. tydnu a dalsi nekdy ve 30. a zahrnuje to 24h peci … utz kazdou navstevu, vysledky testu mailem, sms nebo telefonicky, dvd + fotky atd… jo a take zajisteni zvoleneho porodnika u vlastniho porodu… 4D utz… veskera vysetreni…
jo a jeste je v tom davka vitaminu na 3 mesice a ruzne knihy dle nabidky nakladatelstvi .. treba vyziva ditete apod.
takze do toho pujdu … myslim, ze takova castka se za tu dobu urcite dohromady dat da…
Filad - tak to je fakt dobrá nabídka. Škoda, že mě tohle moje dr. nenabízí. Určitě bych to taky využila. Moje dr. si říká 100,–Kč na fotku z UTZ.
Já baštím Calibrum Babyplan a přemýšlím, že se vrhnu ještě na tu listovku na uvidím.
asi máš pravdu, vždyť NT většinou 1500,– + 3D 1000-1500 + ty vitamíny a jednotlivé UTZ navíc, myslím,že to není nějak extra přehnané, hlavně,že budeš mít maximální péči, což opravdu pro klid duše potřebuješ, zvlášť ty, tak držím palce a´t je vše ok a jsi s péčí spokojená
Pimpi, myslím,že calibrum baby plan určitě stačí, obsahuje dostatek kys. listové, já brala taky Calibrum, teď jsem koupila GS mamavit, je to na celý průběh těhu, baby plan jen do 12 tt a vitamíny mi došly, tak jsem nechtěla řešit dobírání, atd. tak jsem šla do GS Mamavit, složení myslím více méně stejné, myslím,že je jedno, které vitamíny pro těhotné, jen vím,že klasické vitamíny pro netěhotné se brát nemají, protože obsahují měkteré prvky ve větším množství než je v těhotenství vhodné , a proto mohou škodit plodu …
Filad - ahojda plašilko
do toho předplatného u Dr. bych také rozhodně šla, nevím možná, že něco podobného existuje i u té mojí MUDry. Takhle máš hned vše samozřejmé nemusíš pokaždé opakovat, že chceš fotku a jak že to dopadlo minulé vyšetření a co to znamená a tak. Je to dobrý.
Pimpi, taky si myslím, že by se Calibrum a listovka neměli brát dohromady… střídám to, jeden měsíc tak a jeden tak. Až doberu listovku ještě mi to jednou vyjde, abych koupila calibrum baby plan (do 12tt) a pak si nechám poradit od mudry.
Filad - jsem si trošku sobecky myslela, že podle toho co ty bys viděla na UTZ by se dalo odhadnout co tam v pátek uvidím já
ale samo, že jsem myslela taky na tebe… abys neschýzovala ![]()
Víte jak někdy na začátku diskuse někdo z nás psal,že se budí bolestí břicha? Tak mě se to dneska taky stalo… docela mě to vylekalo. Vzbudila jsem se bolely mě jakoby vaječníky a zvedl se mi žaludek… asi po 15 minutách jsem zase usnula, ale nic příjemnýho to teda nebylo. Ale nešpiním, nekrvácím tak to asi byl normální stav. Pěkně hnusnej. Si to s Bílečkem vyřídím až se uvidíme ![]()
Papaya: já už si to s bobulou vyřizuju pomalu teď jako ![]()
Koupila jsem si těhotenský kalendář a tam se dá i psát jakože co zrovna cítím a tak…
Tak doufám, že si jednou nepřipadne jak nechtěný, to bych nerada, ale píšu jen a jen pravdu ![]()