Poradna duly
Jana Čurdová
Tady je to jak u blbejch…všechny obchodaky tady máme trojmo…lídl taky, alberta a kdo ví co ještě…dokonce o tom mluvili i tv, že na počet obyvatelstva máme nejvíc obchodaků v republice.....
dobré ranko holky,
Petrucho - já mám zase pocit, že vede v tom hypemarketovství ostrava
, hrůza a děs, běs, v shopping parku jsem už asi 2 roky nebyla, neb mě to megalomanství obchodů, zboží a lidí děsí ![]()
sluni - téda ty ses rozjela, já dokud nebudu mít za sebou 1. trimestr a vědět,že jsou mimča OK, tak určitě nic, bojim, bojim…
Filad, kdy jdeš na kontrolu?
Já měla hrozný strach, pořád mám obavy, ale jak říkám, uklidňuji se tím, že to kdyžtak bez problémů udám po rodině …
Mně se trochu ulevilo po tom pondělním UTZ, jak jsem viděla, jak mimi vypadalo jako mimi, ručičky mělo zvednuté, viděla jsem prstíky na ručičkách, prostě jsem si řekla, ono tam opravdu plave
a má se k světu …
Samozřejmě se zas bojím VVV, ale na kontrolu se už těším, i když mám obavy a strach ze zklamání …
Chápu, že máš strach a obavy … u mě jsou te´d menší, ale pořád jsou …
Teda tak to nás ta Ostrava asi předběhla…teda ne že by mi to vadilo…mě to tady pěkně štve…zastavěli nám vedle baráku krásnou louku Intersparem…sice teda mám nákupy hned u nosu ale radši bych teda tu louku.
Zdarec,
my tady máme jen jeden albert a staví se lidl ![]()
Já zatím chodím na WC v noci jen 1× (což je o 100% víc, než když jsem těhu nebyla), akorát dneska mě fakt nasr… ten pitomý komár - stačí jeden, co bzučí kolem hlavy a nespím ani já, ani manža. Raid nám došel, mysleli jsme, že už komáři nebudou, a koupíme až náplň příští sezonu.
Ale ráno v 6:00 jsme byli úspěšní a nad komárem jsme vyhráli ![]()
Držím pěstičky na ty dnešní kontroly, jak přijdete, tak poinformujte.
Všechno poctivě pročítám, aby mi nic neuteklo ![]()
Dobré dopoledne děvčata. Já měla dneska klidnou noc, ani jednou jsem nevstala na wécko, zato v noci běhal můj drahý, protože nám pršelo do domu dírou u komínu-no ještě to není furt hotové, ale dnes to finišuje! ![]()
Jednou jsem tu kdesi četla o tom, že se miminko přestalo vyvíjet. Nevím která jste to psala, ale pamatuju se, že přestaly těhotenské problémy. Já se bojím, mě od včera nic není!
Večer mě trochu bolelo břicho a konec. Nechodím čůrat, nekručí mi v břiše, není mi tak divně… Mohlo by to přestat takhle ze dne na den? Proč jste to sem psali, jinak bych to nevěděla a teď se nestresovala
Poraďte mi někdo prosím, nebo se utrápím ![]()
Marcis, mám taky po zamlklém těhotenství, ale příznaky vůbec žádné mít nemusíš a vše je v pohodě … kamarádka něměla žádné a a 13.9. se ji narodil zdravý chlapeček …
Je pravda,že u mě příznaky tehdá vymizely - bolest prsou a únava, ALE já začala krvácet, silnější špinění, ale červenou čerstvou krví, pokud nekrvácíš, tak to bude ok … neovlivníš to, i rada : Buď v klidu, je na prd, chápu tvé obavy, ale neboj! ![]()
musíme myslet pozitivně všechny, jinak bychom zcvokly …
Jinak další kamarádce příznaky také přestaly, už byla po jednom zamlklém a bála se,že je to tu zas, a miminko je zdravé a vyvíjí se ![]()
Marcis neměj strach, bude to OK.
Mě taky dva dny bylo fajn - žádný hlad, v noci jsem spala, ani bolesti. A teď se mi před třemi dny nalily prsa, že ani nemůžu ležet (a to mám běžně pidi velikost, žádné balony), a je mi po jídle i před jídlem těžko na žaludku. A zase mám hlad.
Řekla bych, že možná tělo i mimi si dávají pauzu 1 -2 dny a nabírají sílu ![]()
Holky, zkoušely jste se protáhnout? Jako zaklonit se trošku dozadu, vyprsit se a natáhnout ruce nad sebe - mě od skoro začátku těhotenství to nejde - jako kdyby mě ty vazy v břichu nechtěly pustit. Tak mě zajímá, jestli to máte taky, nebo jsem divná ![]()
Děkuji za povzbuzení, no snad to bude fakt jen pauza… Možná zbytečně strasuju, ale když já fakt nevím
Snažím se moc nepozorovat a brát to s nadhledem, jenže… Znáte to
Psychice se nedá moc poroučet…
Já mám tyhle pocity každý ráno, že jako mi přestaly všechny příznaky, ale jen do tý doby než se pořádně probudím a vzpomenu si že mi je ráno vždycky dobře, že mi vlastně začne být blbě až odpoledne.