Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
7.10.09 11:42

Ahoj holky,

tak jsem dneska ráno byla na kontrole a doktor mi naridil okamzite prestat v práci, tak jsem z toho docela rozhozena. Vůbec nevim, jak to sefove vezmou, bojim se toho, nikdo zatim nic netusi. V patek si musim bezpodminecne prijit pro neschopenku…takhle ryche jsem to teda necekala :( :( . Navic mi doktor predepsal jeste Ascorutin, Utrogestan a hodne listovky, tak to ted budu zobat. Ale mimi je pry v poradku, tak holt musim myslet spis na to. Aspon si doma odpocinu :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
7.10.09 11:44

A kdy máš žižo termín porodu?? ja se zapoměla zeptat a podle mích výpočtu by to mělo být 19.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
7.10.09 11:46

Ty nemocenská je fayn a hlavně si v klidu je to lepší než se stresovat v práci…Takže market ber to z té lepší stránky budeš mít více času a mužeš si všechno lépe vychutnávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
7.10.09 11:49

renet, urcite mas pravdu, jen me to docela zaskocilo :? Ale mam v praci fakt hrozny stresy, takze to urcite bude takhle lepsi… Jen šéf bude řádit, vůbec to nečeká, tak to bude dneska odpoledne asi leteckej den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
7.10.09 11:57

Ty neříkej mu to dneska… řekni mu to až prineseš nemocenskou…aspn ja bych to tak udělala.. at nemá cas na nějaké přednášky tak ho šokenš a bude klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
7.10.09 11:57

Píšu jak debil tomu se říká těhotenská demence :D Už to začína :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
7.10.09 12:02
renet1 píše:
Ty nemocenská je fayn a hlavně si v klidu je to lepší než se stresovat v práci…Takže market ber to z té lepší stránky budeš mít více času a mužeš si všechno lépe vychutnávat…

a nakupovat :)

renet1: termín mám 22.5. předběžně, ale v metříku mám 23., aby mi to správně počítalo TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
7.10.09 12:02

a jako holky,,,šopský salat..rizoto..jako nemám vás rada takové chutě dělat těhotné ženské fuuuj že se nestydíte…

ja dostala chut na párek v rohlíku obalený sýrem zapečený v crispu…a na to tatarsku…nam..tomu říkam oběd:D
Asi si něco ryhleho pak udělam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
7.10.09 12:03

renet - con gratulation matko :wink: a těhu demencí trpím taky, pokročilé stádium :lol:

Markét - jak to, že musíš skončit hned, když je mimís v pohodě? A proč ti šoupnul utroš? Špiníš nebo…? Hele ale nezoufej… až budeš broučka držet v náručí budeš si říkat ještě že jsi to vydržela. A renet má asi pravdu… řekni to až s nemocenskou, oni jsou vyčůraný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
7.10.09 12:04

No já to mám trochu zmatený, podle ultrazvuku jsem byla minulý týden na KO 6+2 tzn. že dnes bych byla 7+3. Podle menzes jsem už 9+3 a podle ovulace kterou vím přesně jsem 8+3 no tak se v tom někdo vyznejte :o) Tak mi ani neřekla datum porodu že to upřesníme podle dalšího ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
7.10.09 12:05

Zizo, díky…to je ta spravna motivace :D :D :D

Renet, budu to muset rict dneska :( , pokud bude prudit, tak maximalne zustanu doma uz zitra a je to :) . On je totiz hroznej cholerik a vůbec neni rodinnej typ, takze pro me moc pochopeni mit nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
7.10.09 12:07

Ahojky holky, tak jsem se sem nejukla od včerejší 13 h a hned je tu o deset stránek víc, no to je bomba, ale asi to nepřelouskám :D

Jakpak se dnes máte? Já jsem včera zvládla 3hodinky pobíhání po Andělu a pak ještě koncertík, do postele jsem se dostala ve dvě v noci :roll: jsem dnes k.o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
7.10.09 12:07

jojo nemocenská je pohoda, to je pak času na nakupování a kecání na netu…to znám, akorát teď prej jsou vycházky jen 4 hodiny denně? Nevíte o tom něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
7.10.09 12:08

Papayo, trochu jsem spinila a taky mi nasel nejakou cystu na vajecniku či co a jsem po operaci delozniho cipku, tak mi rekl, at to nepokousim, ze jistota je jistota …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
7.10.09 12:09

Prď na šéfa…taky bych to teda řekla až bych mu tu nemocenskou přinesla, a hned bych mazala domů aby na mě nekřičel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí