Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem dneska ráno byla na kontrole a doktor mi naridil okamzite prestat v práci, tak jsem z toho docela rozhozena. Vůbec nevim, jak to sefove vezmou, bojim se toho, nikdo zatim nic netusi. V patek si musim bezpodminecne prijit pro neschopenku…takhle ryche jsem to teda necekala
. Navic mi doktor predepsal jeste Ascorutin, Utrogestan a hodne listovky, tak to ted budu zobat. Ale mimi je pry v poradku, tak holt musim myslet spis na to. Aspon si doma odpocinu
.
A kdy máš žižo termín porodu?? ja se zapoměla zeptat a podle mích výpočtu by to mělo být 19.5
Ty nemocenská je fayn a hlavně si v klidu je to lepší než se stresovat v práci…Takže market ber to z té lepší stránky budeš mít více času a mužeš si všechno lépe vychutnávat…
renet, urcite mas pravdu, jen me to docela zaskocilo
Ale mam v praci fakt hrozny stresy, takze to urcite bude takhle lepsi… Jen šéf bude řádit, vůbec to nečeká, tak to bude dneska odpoledne asi leteckej den…
Ty neříkej mu to dneska… řekni mu to až prineseš nemocenskou…aspn ja bych to tak udělala.. at nemá cas na nějaké přednášky tak ho šokenš a bude klid..
renet1 píše:
Ty nemocenská je fayn a hlavně si v klidu je to lepší než se stresovat v práci…Takže market ber to z té lepší stránky budeš mít více času a mužeš si všechno lépe vychutnávat…
a nakupovat ![]()
renet1: termín mám 22.5. předběžně, ale v metříku mám 23., aby mi to správně počítalo TT.
a jako holky,,,šopský salat..rizoto..jako nemám vás rada takové chutě dělat těhotné ženské fuuuj že se nestydíte…
ja dostala chut na párek v rohlíku obalený sýrem zapečený v crispu…a na to tatarsku…nam..tomu říkam oběd:D
Asi si něco ryhleho pak udělam ![]()
renet - con gratulation matko
a těhu demencí trpím taky, pokročilé stádium ![]()
Markét - jak to, že musíš skončit hned, když je mimís v pohodě? A proč ti šoupnul utroš? Špiníš nebo…? Hele ale nezoufej… až budeš broučka držet v náručí budeš si říkat ještě že jsi to vydržela. A renet má asi pravdu… řekni to až s nemocenskou, oni jsou vyčůraný!!!
No já to mám trochu zmatený, podle ultrazvuku jsem byla minulý týden na KO 6+2 tzn. že dnes bych byla 7+3. Podle menzes jsem už 9+3 a podle ovulace kterou vím přesně jsem 8+3 no tak se v tom někdo vyznejte
) Tak mi ani neřekla datum porodu že to upřesníme podle dalšího ultrazvuku.
Zizo, díky…to je ta spravna motivace
![]()
Renet, budu to muset rict dneska
, pokud bude prudit, tak maximalne zustanu doma uz zitra a je to
. On je totiz hroznej cholerik a vůbec neni rodinnej typ, takze pro me moc pochopeni mit nebude ![]()
Ahojky holky, tak jsem se sem nejukla od včerejší 13 h a hned je tu o deset stránek víc, no to je bomba, ale asi to nepřelouskám ![]()
Jakpak se dnes máte? Já jsem včera zvládla 3hodinky pobíhání po Andělu a pak ještě koncertík, do postele jsem se dostala ve dvě v noci
jsem dnes k.o.
jojo nemocenská je pohoda, to je pak času na nakupování a kecání na netu…to znám, akorát teď prej jsou vycházky jen 4 hodiny denně? Nevíte o tom něco?
Papayo, trochu jsem spinila a taky mi nasel nejakou cystu na vajecniku či co a jsem po operaci delozniho cipku, tak mi rekl, at to nepokousim, ze jistota je jistota …
Prď na šéfa…taky bych to teda řekla až bych mu tu nemocenskou přinesla, a hned bych mazala domů aby na mě nekřičel…