Poradna duly
Jana Čurdová
tak mám novej stav… musím si tak 12× denně čistit zuby mám v puse jak v polepšovně
![]()
Teda ja jsem povahou hrozny tele .. ja bych tomu sefikovi byla jeste schopna rict co jako na me rve … at si rve doma na svoji a ne na me ![]()
Ale Market, jsi sikulka… a je super, ze uz mas klidecek ![]()
Papayo, tak jak ti to utika? Mne teda vubec
chjo … hele holky ale stejne je to pocitani takove zvlastni… kdyz to tak vezmu tak si rikam, ze jsem teda pristi tyden v osmem tydnu a kdyz si to reknu takhle, tak mi to pripada malo.. ale kdyz si reknu, ze vlastne uz to skoro bude zacinajici 3. mesic, tak to zni buh vi jak to neni dlouho uz… ze uz jsme tak daleko ![]()
Viky - takymám občas pocit že žvejkám shniolou ropuchu
ale jen někdy… vspíš míň než víc.
Filad - koukala bys kdybych ti řekla, že mi ty dny letí viď? Sklamu tě kočko… vlečou se jak smrad
Ale s tím počítáním mám stejný pocit, že už budu vlastně příští týden končit 2 měsíc. Ale myslím, že v pátek u mudry vystřízlivým. I když bude, a ono bude, všechno v pořádku tak si myslím, že jsme mladší a posune nás zase o něco zpátky. Uvidím. ono to tsak u rozjíždějících těhulek je… většinou až v tom 12tt jde přesně říct co a jak
Jdu si odpočinout, jsem nějaká mrtvá. Manžel má anglinu tak přijde tak za hoďinku.
Market, super, že to máš za sebou, pokud nařídil doktor, tak bych tam taky nezůstala ani o minutu déle … a jestli to je takový cholerik, tak pryč z takového prostředí, to bys pak mohla mít malého cholerička doma …jsem ráda za Tebe, teď už budeš mít konečně vegáč!
šetři se!
ahoj, nestiham docitat, prisla jsem z prace utahana jak kote… dneska jsme tam meli velkeho sefa, radsi jsem se schovala abych nemusela hlasit, ze jsem tehu…a kdyz si predstavim, ze kdybych byla v CR jsem davno na rizikovem a relaxuju doma ![]()
otazka: holky nemate nekdo zkusenost? - krece se mi zhorsuji, ale jsou takove divne…jako kdybych mela dostat prujem a vystreluji do zad…utesuji se tim, ze mam zarazene pr.y, ale uz to trva nekolik dni a nevim,nevim…bojim se 3.potratu.....
opet neprihlasena LIKY
zdar kecalistky ![]()
liky - dokud nešpiníš, nebo nekrvácíš, tak to snad bude OK, pokud by jsi začala krvácet, tak bych fičela k doktorovi
jinak já mám taky spavou, ale pár dní už spím v noci, to se budím jen na čůrání nebo jídlo, a pak zase spím, takže už nemám ty noční výpadky, kdy jsem i 2-3 hod nespala a pak byla přes den mimo ![]()
Liky, já to mám taky, vystřeluje mi to do zad. Přičítám to mýmu špatnýmu stavu zad. Nejvíc mě to bolí když někde dýl stojím nebo víc chodím. Snad to bude ok, ale u porodu se stopro nevyhnem křížovým bolestem.
A ty prdy to můžou být taky.....já je teda momentálně zaražený nemám, spíš po tom špekáčkovy to bude asi rychlej proces…ale byl faaakt dobrej.
Jak čtu o jídle, už chytám zase hlad. Před hodinou a půl jsem zblajzla dva a půl rohlíků s boží tuňákovou pomazánkou (ještě mi tam zbylo).
Liky, věřím, že bude všechno v pořádku. Já takové bolesti nemám, jenom mě občas při nějakém neuváženém pohybu píchne v bříšku. Nemůžeš se v té Vaší divočině nějak dostat třeba na pohotovost? Jestli tam teda nějakou emergency máte, a není to moc drahé? Vůbec nevím?
Přece tě s bolestí břicha při pozitivním těhu testu musí vyšetřit ne?
kočky máte nějaký tip na krém proti striím ? Asi by jsem si už měla nějaký pořídit.
Já používala u prvního Bonelu, ale musím říct že mi to moc nepomohlo. Spíš bych řekla že by se člověk měl podívat svojí mamce a případně babičce na břicho a podle toho co tam uvidí je jasný jak dopadne sám. U mě to teda sedí. Je to dědičný, množství kolagenu. Upozorňuju že jsem natirala jak šílená 2× denně.
Liky: to mužou být fakt záda.. netrpíš na záda???
Jo použivala jsem od Enya nebo niveu a stěžovat si nemužu trošku mi něco zustalo na pupku ale myslím že je to ok…Ono určo něco je dedičný ale da se tomu si myslím i trošku diky kremum pomoct at to není tak hrozný…
Dnes jsem nějak unavená a poád mám pocit hladu ale už fakt nevím co bych sežrala…
Petrucho…tohle jsem ale vůbec nechtěla slyšet
![]()
Bonelu mám ve vzorku a nějak mne nenadchla
Tak je taky fakt že kdybych nemazala tak to mohlo být ještě horší, to už se nedozvím. No ale každopádně Bonellu moc nedoporučuju.
Ta k teď koukám na net na ty krémy proti striím a napadlo mě že by mohl být dobrej ten od weledy. Nemám s ním sice zkušenost ale kosmetika od weledy je dost známá svojí kvalitou a na Adama jsem ji používala a byla moc spokojená. Má dost problémovou kůžičku po mě.