Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
498
8.10.09 14:17

papay: díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
8.10.09 14:18

No nic zachvilku mám chirurgi tak se du dívat. prcek ještě spí dneska je to normálně na oslavu že tak dlouho spí…aspon mám chvilku pro sebe…Tak se mějte a ja se zas až večer ozvu..čekají mě ty nákupy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.10.09 14:58

ahoj holky…dočtu Vás později teď mě přepadla šííílená chuť na brambory zapečené s vajíčkem kabanosem a sýrem… musím jíd nakoupit a jdu to udělat!!!! dnes celý den žehlím s přestávkama… :) už jen poslední sušák co je na balkoně… dnes žehlím po dvou měsících… už nikdy víc takové odklady!!!! bléé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
8.10.09 15:14

Konečně padláááá :D jedu pro knedlík, volal mi manžedl a dnes bude supe svíčková a bude jí kotel :D Dostali jsme od tchánovců nádherný maso a máme doma i čerstvou zeleninku. Já jsem nikdy svíčkovou nemusela, ale teď bych do tý omáčky snad ponořila celou hlavu… frčím pro knedlík :lol: tak zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
8.10.09 16:11

Ahoj vespolek
zdravím po delší pauze, nějak jsem neměla čas dočítat, snad se polepším. Tak já už mám průkazku a nakonec jsem se k vám vešla - nevím, jak to počítají, ale TP mám 1.5. :lol:

Jinak dneska jsem se zaregistrovala na Bulovce, Praha je v tomhle děsně pitomá, no ale když to jinak nejde… Já tam rodila i poprvé a přes pár nedostatků jsem tam vlastně byla spokojená. Jo a registroval mě stejný dr. jak minule - asi osud :lol: :lol:

Jeno jsem koukala, že řešíte jména - my to u prvního měli jednoduchý, dítě se mělo jmenovat po nás, nemáme moc obvyklé jménoí a je to rodinná tradice. Nakonec je Jindřiška opravdu už čtvrtá toho jména, jako já moje máma a moje babička. Teď máme jasný, že kluk by byl po manželovi, ale u holky vedeme boj. Já bych chtěla Toničku, ale to manžel nechce ani slyšet. Tak ještě uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
8.10.09 16:19

nettie ahojky… moc gratuluji ke kontrole a k prukazce … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
8.10.09 16:29

Ahojda všichni,
tak jsem dopoledne lítala po těch úřadech, že já se vdávala, těch lejster, když ještě podnikáte, no hrůza. Až na dvě maličkosti to mám už všechno konečně zařízený. No a hned po obědě pracovní schůzky a jsem ztahaná jak kotě. Ještě že si mamča vzala Adámka ven. Ležím tady jak lazar.
Teda je fakt že jsem nelenila a šla si uvařit krupicovou kaši a z mrazáku jsem vytáhla maliny, jej teda já se asi nehnu, jsem se zase přežrala.

Tak s těma jménama začínáme taky plašit, jsem zjistila že manžel nějak změnil názor na jména který jsme měli vybraný ještě před Adámkem. Adam byl favorit a hned pak jsme vybrali Matyáš nebo Matěj a na holku Sofie. No a najednou mi tu Sofii zavrh. No snad ho ještě ukecám. Teď má favoritku Aničku, taky to není špatný. Ale asi nějak vážně to začneme řešit až budeme vědět co čekáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.10.09 17:54

hokky to by jednoho kleplo… já mám chuť celé odpoledne už od rána na francouzské brambory odpolko kupuju kabanos a vše potřebné teď jsem to zapekla… a nemám na ně chuť ale vůbec naopak se mi hnusí..a to jsem ještě ujídala kabanos sýr brambory a nemohla se dočkat.,… ach jo co budu zase jíst????????

jinak my máme jména jasné. Lucinka nebo Peťulka …

koukám že průkazky dostáváte všichni nějak až v pozdějším týdnu…

já ji dostala celkem brzy…už jsem ji dokonce vystrčila i v tramvaji na jednu bábu ať mě pustí sednou že je mi špatně.

holky u postele mám fotečku z UTZ a já tím uplně žiju každičký den ráno na ni hledím a jsem šťastná jak bleška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
8.10.09 18:40

ahoj vsechny zdravim, konecne mam po sichte a zitra volno, juchuuu…

ja se silene cpu, mam chute na jidla z meho mladi a jakekoliv ceske, ale musim si nechat zajit chut :( chtela jsem delat francouzske brambory, mnam-ale jsem tak lina a utahana, ze jsem si uvarila jen parek…a to jsem si kdysi rikala, jak budu jist zdrave az budu zas tehotna…

pimpi- k te praci u 6.mesic.mimca- tady v Uk je materska jen 6 mesicu a pak bud sed doma bez penez/neni zadna podpora i pomoc/ nebo bez do prace…takze je normalni, ze jsi v praci, funguje tu system chuv a hlidacek, ale plati se jim tolik, kolik ja vydelam…takze, protoze babicky nebudou fungovat nevim jak to udelame…budu tlacit na polovicku at se vratime do CR, howgh…

A k tem jmenum- zatim nevybirame, neresime, az to bude „jiste“, ale budeme muset dat jmeno srozumitelne v UK i v CR…tak to bude pekny orisek, protoze prijmeni mame hezke ceske…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.10.09 20:29

Ahoj holky,
tak dnes me uz podruhy za tenhle tyden silene bolela hlava, skoro jak migrena, v zivote jsem to nemela, k tomu ta unava 8O :twisted: Tohle dite mi teda dava :roll:

Ted jsem si udelala michany vajicka na masle, mnam mnam, probiraly jste je tady minulej tejden, tak jsem dostala chut :lol: :lol: Manzel nekde pari, tak mam klid, stahla jsem si novou serii Dr. House, tak jdu hltat 8)

Teda ja Vam zavidim ty prukazky, uz chci taky, mam nervy, aby me v Podoli jeste zaregistrovali 8O 8)

K odskakovani od prace - ja bych mohla i delat z domova, ale proste se mi fakt nechce, i kdyz nejsem takova ta matka, co ji naplnuje byt porad s ditetem doma, tak stejne si ted chci malyho uzit, i to druhy a proste pak pofrcej do skolky az skonci MD.. Jeste budu v zivote pracovat hoooodne dlouho :lol: :lol:

U nas jmena asi budou boj, u prvniho jsme to meli jednoduche, chteli jsme od D, kvuli prijmeni, aby bylo dite DD (magori :P :lol: ) a moc se nam libilo Dominik/Dominika. No a byl to kluk, takze to bylo jasny :lol: Ale ted u druhyho :roll: Uz ted probihaji boje, ja bych moc chtela Bereniku, aby byla podobna memu jmenu, ale tu manzel zamitl jak jsem ji vyslovila 8) :roll: Ale nakonec jsme se na holce uz shodli (je to tajny :lol: :lol: ), jenze je mi uuuplne jasny, ze to bude druhej kluk, tak nejak to oba tusime :lol: No a na kluka fakt nevime.. to bude boj :roll:

Kamoska rodila 2004 v Podoli, vybrala si Simona (s hackem nad „s“), rikala si neobvykle jmeno a byli tam s ni na oddeleni dalsi 3 Simonove 8O 8O

Mejte se pekne, at nikomu neni blbe (teda moc blbe :wink: ). A at uz je pondeliiiii :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.10.09 20:30

Chybi podpis, proste na to zapominam :wink:
VercaV

• Citovat
  • Upravit
1208
8.10.09 20:51

Pěkný večer přeji, chlapa mám na akci s kapelou, tak jsem taky sama doma. Nakrájela jsem si okurek, zalezla do postele a bavím se na netu a chroupu okurky. Prostě pohoda klídek… :-) Ale už se těším až přijde, trochu se tu sama v baráku necítím. Ještě to tu nemám zažitý, jsme tu zatím jen asi měsíc. Už ať je aspoň únor! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.10.09 07:22

Dobré ráno :-)

Verčo Bereniku jsem měla v seznamu také a hned mi byla zakázána :-(
Dál sme měli Natálku, ale těch je strašně moc a poslední co vybral přítel byla Rebeka. To se mi sice líbilo, ale ve škole by jí říkali Bečko a to už bylo horší, takže padla taky…je to těžký no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
9.10.09 07:45

Dobré ranko, tak čtu jaké jsou v Praze problémy s porodnicemi. V Kolíně stačí dojít se přihlásit do porodnice měsíc před porodem a bez problémů.

Konečně už je pátek. O víkendu mě čeká velký úklid, tak jsem zvědavá na kolik etap se mi to povede dokončit. Jsem teď hned ze všeho unavená.

Obláčku musím říct, že jsem na to m stejně jako ty. Když mám na něco chuť a uvařím si to, tak to nemůžu za boha jíst. Bych asi vrhla. Něco jiného je, když mi to uvaří někdo jiný. To se ničemu nebráním.

Msím říct, že Espumisan mi pomohl. Už je mi dneska mnohom líp. Ale čeká mě odpoledne školeí, které bude až do 18.00, tak jsem zvědavá jak to tam vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
9.10.09 08:45

Dobre ranko vsem,

Pimpi, ja kdyz malou rodila, tak v te dobe to chodilo presne tak jak popisujes, pak prisel ten babyboom a nejspis jeste stale se porodnice v Praze hodne plni … i kdyz si myslim, ze postupne to bude mit spis sestupnou tendenci, ale byla jsem sama prekvapena, ze se musim zaregistrovat do porodnice. I kdyz si myslim, ze je to vlastne uplne k nicemu, protoze pravdepodobnost, ze bude zena rodit uplne presne na den TP, je mala a kdyz uz je porod rozbehnut tak te z te porodnice nikam neposlou… tak teda opravdu nevim co je v tom za smysl …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí